Susicka na kosele

Ahojte, je mozne susit kosele v susicke tak, aby ich nebolo treba potom vobec zehlit? Planujeme mat samostatne stojacu susicku aj pracku, je milion moznosti, a ani forum nam nedalo odpoved na otazku, co vybrat a ani neviem, aku vlastnost tam hladat. Pripadne, co by ste odporucili? Diky.
Odpovedať
1
2
@davidsk ahoj, nie som si ista, ale pred nedavnom davali test susiciek a jedno z kriterii bolo, ako vysusili kosele a ci je potrebne ich zehlit... ani jedna susicka ich nevyzehlila sama 😂 osobna skusenost - kosele radsej zavesim, su rovnejsie ako po vyjdeni zo susicky..
Odpovedať
@davidsk spytaj sa @technik007 -a On take cudo ma
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 Ty máš teda prehľad. :-)
Odpovedať
@jamk1 nemam, urcite nie o tom co je aktualne v chladnicke a co mi treba cestou z roboty nakupit. :-S Ale to cudo ma v nejakej diskusii zaujalo tak, ze sa mi uplne dokladne zafixovalo niekde v hlbokých mozgových strukturach
Odpovedať
@zita19 https://www.mall.sk/zehlicky/siemens-... ? =-)
Odpovedať
@jamk1 ..má pravdu až mi je to divnô :-)
Odpovedať
@zita19 Myslela si toto... ;-) Áno je to tak...Ty máš ale pamäť..nezdáš sa.. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@technik007 To Ty kam chodíš na takéto vychytávkyA??? :-)
Odpovedať
@jamk1 @technik007 necudujte sa chalan. Vy dvaja patrite do skupiny mojich oblubenych a sikovnych, s ktorymi si viem vzdy prijemne a mudro pokecat. @jamk1 sa mi zafixoval svojou udiarnou, @technik007 je moj kamarat na internete cez elektriku, ktory ma cudo na susenie kosiel :-)
Odpovedať
@technik007 A kde sa da prosim taky zazrak techniky kupit?
Odpovedať
@davidsk https://www.zlavadna.sk/zlava_133535_... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 Jéééj Ty si zlatá. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Aha, tak ja som potom nepochopila.. @davidsk myslela som, ze hladas klasicku susicku na bielizen, nie len na kosele🙂
Odpovedať
@zita19 :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@kejsix ..nie je to špatné..vyzerá zaujímavo ;-) aj cena je prijateľná ;-)
Odpovedať
@davidsk ..Ja som to kúpil ako som bol na montáži vo Fr a stálo okolo 400€..Používam to dosť často hlavne keď ideme niekam s mojou polovičkou tak to dám do "stroja" a za 1/2hod. to vyberiem kým sa moja "vyštafíruje" tak je to prevetrané a vyčistené...Môžeš dať spolu aj dám šaty a košelu bez problému...Nohavice,košela, dámska blúzka, šaty po plese atď...Vložím do "kabínky"zazipsujem a za po skončení programu vyberiem za 30min. Je v sušičke aj ionizačná lampa a pekne pot zo šiat zmizne...Nemôžeš tam dať ani nič "voňavé" lebo Ti to najprv naparí a vysuší a všetky pachy zlikviduje...Zatiaľ spokojnosť.. ;-)
Odpovedať
@zita19 ..ďakujem za poctu a si myslím že je to aj tak isto s Tebou ;-)
Odpovedať
@jamk1 ..no vieš niekedy moja polovička žastne čo keď niečo inovujem, ale neskôr pochopí že je to ok. Zvyk..Nechcela napr. do WC pohybový snímač a teraz ho nedá za nič...ale má pre mňa pochopenie v tom že nie raz je niečo nové na trhu /náradie či už na aku alebo elektriku/ tak mi to oznámi :-) Nemá problém zobrať príklepku v byte a pekne vyvŕtať dieru do panelu a dať tam správnu hmoždinu a skrutku...No ale už jej to robiť nedávam ;-) no proste moja krvná skupina. :-D
Odpovedať
@technik007 Diky za info. A aku to mas znacku? Hore co dal @kejsix je to trochu ine a posobi to na mna neviem preco lacno. @marienkakf Hladame susicku s prackou a potom aj nieco na kosele, lebo najviac casu zaberaju ti kosele.
Odpovedať
@davidsk Je to značka Whirlpool ako prevažne všetky moje spotrebiče doma...ale ako som spomínal kupoval som to vo Fr a neviem či to kúpiš aj u nás...Ale pozri a popros uja "Gúgla nech Ti prezradí kde to zohnať"... volá sa to presne Pret-á-porter..výpis z návodu...štart/naparovanie: odevy sa naparia,aby sa odstránili záhyby a oživili sa Šetrné sušenie: odevy sa sušia hor.vzduchom aby sa odstránila vlhkosť a boli pripravené na použitie Chladenie: odevy sa nakoniec ochladia Ukončenie: Môžete vybrať odevy,bez záhybov a pokrčenia pripravené na oblečenie Doba cyklu: cca 30min..
Odpovedať
@technik007 dalo sa tu kupit aj u nas, ale uz sa to nevyraba...
Odpovedať
@gashtaan ..neviem môže byť...nesledoval som to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@technik007 nazov som dal do gugla a naslo vonavku :-D :-D to asi nebude ten spravny smer akym sa vydat, ze jo :-D idem aj ja to hladat dalej ;-) ci aspon nieco na ten sposob nie je
Odpovedať
@dalaj hladaj radsej Whirlpool AWR213
Odpovedať
@dalaj ..tak ako píše @gashtaan ...vyhľadaj presne ---- Pret-á-porter Whirlpool AWR 213... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@technik007 nasol som, len ze uz sa nepredava pisu na hej, aspon oni ho v ponuke uz nemaju, je to sranda jak uzitocne veci prestavaju vyrabat =-)
Odpovedať
@dalaj ..vo väčšine prípadov je to tak ako píšeš...dobré a užitočné veci prestanú vyrábať...Ja som to kupoval vo Fr a v tom čase na Sk nechyrovali o tom a keď som sa pýtal v obchodoch na spomínaný výrobok tak pozerali ako puci na mňa čo vlastne chcem od nich.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@technik007 ale akoby to bolo naschval a miesto toho na ten sposob potom nic dlho na trh nepride 8-( a toto som si vsimol uz pri viacerych veciach, mali by sme nakupovat veci, kym mame moznosti :-D a co si cakal, sak je kulincek rozdiel fr a sk :-x
Odpovedať
@dalaj ..dobre píšeš až mi je to "divnô".. :-D
Odpovedať
@dalaj Ja som to tiez hladal a nasiel som len na par zahranicnych strankach, ako Holandsko, Finsko, Irsko. https://www.seanhennessy.ie/index.php... Iri to vedia dorucit do Anglicka, kam sa na jesen chystame, tak to mozno takto doriesime. Ale je este moznost esusiaky: http://www.esusiaky.sk/model-gyty-so-... hoci neviem preco ale tieto susiaky sa mi moc nepozdavaju. (dal som tu dva linky, tak neviem, ci to admin pusti)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?