O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kompozitná vodeodolná podlaha Arbiton Amaron Click
Rozhodli sme sa pre tento typ podlahy ARBITON AMARON click 5mm/trieda 33. Chcel by som poprosiť či …
marcel714
Pred 4 rokmi
14
Maľba sádrokartón
Ahoj. Vie mi niekto poradiť. Namaloval som Sdk a po vyschnutí vidno všetky tmelene spoje. Spoje sú …
yeti_team
Pred 7 rokmi
10
Kde zistiť počasie spätne, mesiac dozadu?
Ahojte, chcem Vás poprosiť, možno téma trošku mimo, ale potrebovala by som vedieť aké bolo počasie …
duzu
Pred 1 rokom
10
Návrh osvetlenia a sádrokartónu v novostavbe
Ahojte poznáte firmu, alebo niekoho, kto robí návrhy osvetlenia a sádrokartónu v dome. Ďakujem
andy952
Pred 7 rokmi
3
Ako zväčšíme obývačku?
Ahojte. Potrebujeme radu. Postupne vzniká pôdorys nášho domčeka, ale nevieme si poradiť s obývačkou…
madein1974
Pred 7 rokmi
29
Plot v ochrannom pásme
Dobrý deň.. čital som veľa o ochranných pásmach elektriny..ale chcem vedieť, či je možné v ochramno…
palo152
Pred 7 rokmi
5
Hlbka studne verzus tvrdost vody?
Mam studnu cca 13m hlboku, je pomerne tvrda a sledujem to najma na spotrebe soli umyvackou a povlak…
betadine
Pred 2 rokmi
27
Hrubka rury do 40m studne?
Cerpadla maju vacsinou vstup na zavit 6/4...uvazujem ci by nestacilo v tych 40metroch dat HDPE DN30…
dart9
Pred 7 rokmi
6
sponzor fóra
Stavba drevodomu 😃
https://www.facebook.com/georgehtakei/videos/206604863287980/
megdesign
Pred 7 rokmi
1
Nevipinanie pece
Potreboval by som poradiť mám peletkove kachle a keď nastavim na ovládači teplotu aká má ísť do AN …
daniel4
Pred 7 rokmi
7
Oprava kuchynskej linky
Ahojte, viete mi poradit nejakeho sikovneho stolara(nie firmu) na opravu kuchynskej linky? Nitra a…
mirkap13
Pred 6 rokmi
7
Nastavenie termostatu fenix txt
Prosim ak ma niekto tento termostat aky mate nanom nastaveny vykon? Ja mam zatial ten zakladny 1000…
roberttom
Pred 7 rokmi
17
Náklady pri plne elektrifikovanom dome
Ahojte strechaci. Chcel by som urobit trošku takú anketu: Tí z Vás ktorý máte plne elektrifikivan…
audino1
Pred 6 rokmi
1
2
43
Radiator v kupelni na centralne kurenie s prepinanim na elektriku?
Do kupelky uvazujem nad zapojenim radiatora podla potreby na centralne kurenie - vyvod plasthlinika…
nicearty
Pred 6 rokmi
1
2
52
Kolko trva kuchynu na mieru z decodomu?
kolko trva kuchynu na mieru z decodomu prosim vas? mame necelw dva tyzdne na stahovanie musime uvol…
wewika1
Pred 7 rokmi
2
Rebríkový radiátor v kúpeľni, špirála
Dobrý večer! Chcela by som sa opýtať, máme v kúpeľni druhý deň rebríkový radiátor, 185 cm, proviz…
zita19
Pred 7 rokmi
8
Stolar na kuchynu
Ahojte.Hladam stolara ktory by bol taky šikovny a do dvoch tyzdnov by spravil kuchynu na mieru aby …
wolodymyr
Pred 7 rokmi
1
2
42
Hladam endoskop - "super" praca vodara!!!
Zdravim vsetkych, dlhsie som tu nebol, lebo dokoncujem dom. A prave pri dokoncovacich pracach s…
bozsky_kaja
Pred 6 rokmi
1
2
42
Rozdrvené vnútorné sklo na okne vo vchodových hliníkových dverách.
Ahojte, dnes ráno som prišiel na stavbu a na okne vchodových hliníkových dverí som nasieš doslova…
danielahamar
Pred 7 rokmi
5
Zvlhčenie pôdy v skleníku počas zimy
Kupil som dom aj so sklenikom. Rozmyslam co s nim v zime. Poda v nom mi pride uplne vypriahnuta a s…
rastlinky_sk
Pred 6 rokmi
3
Externé vykurovanie domu - príprava
Ahojte, chcem sa opýtať, možno trepnem somarinu. Staviame rodinný dom vykurovaný plynovým kotlom a …
mgx
Pred 7 rokmi
11
Väzníkový valbový krov - Nitriansky kraj
Ahojte. Možno sa tu už táto téma riešila niekedy v minulosti, ale zaujímajú ma aktuálne skúsenost…
kicilanka
Pred 6 rokmi
14
Spotreba v rodinnom dome - všetko na elektrinu
Bývame v novostavbe - druhú zimu. V dome máme všetko na elektrinu. Odpisujeme si mesačnú spotrebu a…
jean2
Pred 7 rokmi
15
Kedy montovať bleskozvod ?
Ahojte všetci, staviame domček a momentálne sme dokončili strechu a budúci týždeň montujeme okn…
miroslav33
Pred 7 rokmi
13
Starší dom kurenie radiátormi + elektrokotol
Ahojte, Prišiel som ku Vám po radu a dopredu sa ospravedlňujem ak by som odpoveď mohol nájsť v ino…
duzu
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
63
Prasklina v potere treba nejako riesit?
Je to jedina prasklina v poteroch v celom dome...Je treba nieco s tým robit?
mesarosanton
Pred 7 rokmi
3
Krov - výrobcovia a montažnici
Dobrý den hladam firmu čo vyraba klasicke krovy ak o niejakej firme viete prosím o odkaz ak máte d…
ruren
Pred 7 rokmi
4
Nadmerné rosenie okien v byte v novostavbe
Ahojte, v 3 izbaku v novostavbe postavenej pred dvomi rokmi sa mi nadmerne rosia okna hlavne v spal…
zigibb
Pred 7 rokmi
1
2
58
Popraskana malta
Ahoj Na jeseň som muroval dom z ytongu. V noci pršalo ale nad ránom už nie. Asfaltový pás je gg40…
stavba111
Pred 7 rokmi
1
Stropné chladenie zo studne - lacno ?
Zdravím, vedel by niekto poradiť z čoho sa dá realizovať lacný a šikovný systém stropného chladenia…
duzu
Pred 7 rokmi
21
1
2
…
1336
1337
1338
1339
1340
…