Rozdrvené vnútorné sklo na okne vo vchodových hliníkových dverách.

Profilova fotka
Ahojte, dnes ráno som prišiel na stavbu a na okne vchodových hliníkových dverí som nasieš doslova rozdrvené vnútorné sklo. Stredne sklo a vonkajšie je neporušené. Chcel sa len spýtať či máte s niečím podobným skúsenosti. či je to výrobná chyba napr. tým, že sklo bolo v ráme natesno prípadne môže byť problém v niečom inom Tiež by ma samozrejme zaujímalo či sa to dá reklamovať, prípadne opravu nechať preplatiť cez poistenie nehnuteľnosti. Sklo nebolo mechanicky poškodené na stavbe. Ďakujem za info.
Odpovedať
@elrosi S najväčšou pravdepodobnosťou to bola výrobná chyba buď skla, alebo jeho uloženia do rámu - zlé umiestnenie podložiek, asi niektorá príliš tlačila na to stredné sklo a v chlade, keď sa rám zmršťoval, tak tým pnutím puklo. Ale možno ho urezali o niečo väčšie. Treba skúsiť najprv reklamovať o dodávateľa. Z poškodenia je pravdepodobné, že to nebolo vplyvom vonkajších síl (napr. kameň, alebo náraz do skla), keďže obe krajné sklá sú neporušené. Ak reklamáciu uzná, sklo ti vymení. Ak nie, tak výmena ťa vyjde 50 - 100 €. Ale možno povie, že sa dverami iba silno treslo a tým sa rozbilo okno.... a neuzná to. Poistka to asi nebude kryť, tá kryje práve tie vonkajšie vplyvy. Ale treba si pozrieť poistné podmienky, čo ti kryje poistka.
Odpovedať
samozrejme že by som sa s problémom obrátil na dodávateľa dverí. bez problémov skús osloviť aj znalca z príslušného odboru, ktorý Ta v prípade potreby podrží, čo sa argumentácie s dodávateľom týka. ak si rozbitie skla nezavinil ty, hľadaj vinníka....predchádzajúci príspevok ohľadom poistných podmienok má svoje rátio. neviem či máš vôbec stavbu a hlavne lom skla poistený
Odpovedať
Profilova fotka
Fotky som poslal dodávateľovi okien Inter Okno s.r.o.. Riešilo sa to tak, že fotografie poslali aj výrobcovi okien ktorý reklamáciu zamietol s vyjadrením, že okno bolo samozrejme nejakým spôsobom mechanicky poškodené. Z Inter Okna nakoniec prišlo vyjadrenie, že v rámci dobrých vzťahov pri montáže vonkajších žalúzií okno bezplatne vymenia. Zatiaľ môžem povedať, že som s prístupom k ich riešeniam s drobnými problémami celkovo spokojný, aj keď ich prístup k zákazníkovi by sa mohol zlepšiť. Všetky požiadavky alebo pripomienky ktoré sme mali boli vybavené. Priatelia, ďakujem Vám za info.
Odpovedať
určite reklamovať
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?