O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Pripojenie maličkých žiaroviek
Určite tu diskutujú i elektrikári, preto mám prosbu: Kde zoženiem a ako sa správne volá kábel, ktor…
novana
Pred 7 rokmi
6
Kde kúpim
Určite tu diskutujú i elektrikári, preto mám prosbu: Kde zoženiem a ako sa správne volá kábel, ktor…
chrobak7
Pred 7 rokmi
1
2
40
Viessmann Vitopend 111 - zapínanie vykurovania s výrazným oneskorením
Dobrý deň, na kotli Viessmann Vitopend 111 sa vyskytol problém, ktorý sa prejavuje tým, že s onesko…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
6
Incon HS portal primerana cena?
Zdravim chcem sa opytať hlavne tych co maju skusenost s HS portalmi. Daval som si nacenit zdvizno p…
peto125
Pred 6 rokmi
15
Sys doska je príliš vysoko pre poter, čo teraz ?
Zdravím, priatelia prosím poraďte.. pokládali sme 10cm polystyrén, na to ďalších 5cm čím sme úplne …
djgj
Pred 6 rokmi
1
2
37
Interierove dvere poradte Nitra
Prosim Vas poradte mi predajcov alebo firmu ,ktore by nam urobili interirove dvere v Nitre Dakujem
ivanka72
Pred 7 rokmi
5
Vlhke flaky na fasade
ahojte, mam problem. Novostavba domu a na jednej strane sa mi tobia vlhke mapy..zaujimave na tom j…
noro033
Pred 4 rokmi
11
(Asi) nesprávne zapojenie elektriky - kde je chyba?
Caute prisiel som do domu kde mi asi pred mesiacom jeden elektrikar robil rozv skrinu. Zapol som sv…
foox
Pred 7 rokmi
6
sponzor fóra
Pozemok 24x25
Ahojte,mame pozemok 24x25 je to 644m dokopy....vybrali sme si jednoduchy domcek bungalov basic od a…
bordy_m
Pred 6 rokmi
1
2
38
Akú čiastku nedoplatku môže prenajímateľ žiadať?
Od októbra 2017 do februára 2018 sme mali ako študenti prenajatý byt. Bolo nás 5, no zmluvu majiteľ…
kristina221
Pred 7 rokmi
13
Vymena elektro kabla
potrebujem vymenit privodny kabel do bytu avsak netrufam si rozobrat el skrinu kedze vedenie tam ma…
gadefox
Pred 6 mesiacmi
26
Mliečno okno smerom k susedovi
Ahojte, chcel by som sa opýtať, či si môžem naprojektovať mliečno okno na schodisko, ktoré bude umi…
marta2610
Pred 7 rokmi
9
Hľadám závitovú skrutku s okom!
Zdravím Vás! Hľadám závitovú skrutku s okom s nasledujúcimi parametrami: M5, dĺžka 250mm, závit …
kaspy
Pred 7 rokmi
16
Farba na lakovaný povrch
Ahojte, prosím vás existuje farba ktorá sa môže použiť na nalakovany povrch bez toho aby som ho mus…
jano66
Pred 7 rokmi
9
Predpríprava na žalúzie Z90
Prosim Vas ako sa robi predpriprava na vonkajsie zaluzie Z90? Budeme mat podomietkove. Mame zateple…
rkorba
Pred 2 rokmi
1
2
56
Stavebné povolenie po zmene územného plánu
Dobry den.Ziadali sme o zmenu uzemneho planu obec,ta nam vyhovela,poslanci odsuhlasili,prislo nam a…
jan45
Pred 7 rokmi
13
Zapoje ie chladiacej slucky
Chcel by som zapojit chladiacu slucku mimo kotla. Neviem ktoru a meviem ako sa to zapaja, ci na spi…
poliak24
Pred 7 rokmi
4
Stolar z Bratislavy a okolia
Ahojte, nevie mi niekto poradit sikovneho stolara vBratislave a okolii, na komplet nabytok do bytu,…
kravarohata
Pred 7 rokmi
4
Vianocne osvetlenie na strechu - Montaz
Dobry den, potrebovala by som poradit. Kupili sme vianocne osvetlenie a potrebujeme ho namontovat p…
fero_p
Pred 5 rokmi
8
Ventilátor na kachlovu piecku
Ahoj, mate niekto skusenost s rozhananim ohriateho vzduchu pomocou ventilatora? Funguje to? Aky vyk…
nevyxxx
Pred 7 rokmi
2
Ako zazimovat stavbu strechy
Ahojte Vaznikova strecha 235m2 so sklonom 5st Zmyslel som si stavať ešte teraz a potrebujem obv…
tarbavalaba
Pred 7 rokmi
6
Komín zateká - kde je chyba?
V lete pri vyhotovení hrubej stavby mi postavili komín Schiedel Uni Advanced 160. Murári mi ho poto…
kominari
Pred 7 rokmi
1
2
33
Ktoré sklenené zábradlie si vybrať?
Ahojte, potrebovala by som radu. Aké sklenené zábradlie si máme vybrat hlavne z praktického hladisk…
ivasp
Pred 5 rokmi
1
2
36
Hladam nezavisly stavebny dozor pre stavbu rodinneho domu v Madarsku?
Rajka a okolie, bohuzial nehovorime po madarsky a potrebovali by sme niekoho kto rozprava po sloven…
xmarba
Pred 7 rokmi
1
Rekonstrukcia budovy na pristresok nad 25m potrebne povolenie?
Dobry den, chcel by som sa informovat ci je potrebne nejake povolenie alebo poziarne opatrenie ked …
janetbla
Pred 7 rokmi
9
Izolacia pod HST, prechod medzi domom a terasou
Ahojte, idu mi osadzat okna a HST portal. Predtym vsak musim vyriesit odizolovanie medzi doskou a H…
marsdm
Pred 2 rokmi
9
Musim zrezat z domu ???
Staviame chatu v zahradkarskej oblasti, vsetko sme splnili ako malo byt a podavali sme papierovacky…
walentin007
Pred 7 rokmi
1
2
32
Priečky v podkroví
Ahojte mám na chalupe poval z ktorého chcem urobiť obytné podkrovie. Na betónovej deke sú na priec …
marek_p
Pred 7 rokmi
5
Dokladovanie pre PSS pri rekonštrukcii
Dobrý deň,brali sme úver na rekonštrukciu.Co všetko môžem vydokladovať? Rekonštrukciu sme robili sv…
ero88888888
Pred 7 rokmi
2
Skladba stropu u difuzne otvorene drevostavby
Dobry den strechaci, mozte mi napisat vase skladby stropu (zatepleny strop u bungalovu)? Ci ste spo…
bebekeksy
Pred 7 rokmi
1
1
2
…
1334
1335
1336
1337
1338
…