Hľadám závitovú skrutku s okom!

Zdravím Vás! Hľadám závitovú skrutku s okom s nasledujúcimi parametrami: M5, dĺžka 250mm, závit stačí na konci 30-40mm. Potreboval by som 500ks. Stretli Ste sa už s týmto? Ďakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
hladaj DIN 444
Odpovedať
@matto_wednesday neviem či kúpiš takéto niečo v obchode, možno somarina ale kúpil by som najdlhšiu čo majú M5, plus by som ju predĺžil závitovou tyčou M5 na tvoju dĺžku, a spojil by som ich predĺženou maticou, a máš ak je tam na to miesto
Odpovedať
Pride mi to moc tenke na tu dlzku. Skor skus asi zohnat oka a narez zavitove tyce. Len ci su M5 aj oka.
Odpovedať
@matto_wednesday Keď nezoženieš presne, čo potrebuješ, skús pozrieť závesný drôt s okom. Neviem, akú majú hrúbku, ale majú aj dĺžku 250 mm a závit na konci sa dá dorezať.
Odpovedať
@chrobak7 Narezať na 500 kusov závit je poriadna robota. Tie závesné drôty s okom majú priemer 4mm, keď narežeš závit M4 tak ich oslabíš. Finálny priemer d3 bude len 3mm. https://e-konstrukter.cz/prakticka-in... M5 má d3 cca. 4mm. Ideálne by bolo práve závitová skrutka s okom s nasledujúcimi parametrami: M5, dĺžka 250mm, závit stačí na konci 30-40mm.
Odpovedať
@matto_wednesday 250 mm pri DIN444 až od M20... Na čo to má byť?
Odpovedať
@matto_wednesday Odo mňa to bol len tip. Ak ti to nevyhovuje, tak hladaj ďalej.
Odpovedať
Závitová tyč 1m rozdelená na štyri ks plus očko s vnútorným závitom by nepomohlo?
Odpovedať
@dodok Jedno z riešení. Ale z jedného kusu by bolo ideálne. V ideálnom svete - ideálne riešenia.
Odpovedať
@matto_wednesday Zadaj dopyt na niektorý dopytový portál. Možno sa nájde nejaký výrobca, ktorý ti také niečo na zákazku vyrobí.
Odpovedať
Viacerí tu riešili problém s LED stropným svietením. Riešili medzeru medzi sadrokartónom a parozábranou fóliou. Ja medzi parozábranou fóliou a sadrokartónom chcem mať medzeru cca. 8 cm. Problém je to že ako uchytiť krížovú sadrokartónovú konštrukciu na závesné drôty s okom? Uchytáva sa o vrchný CD profil. Štandardný rýchlozáves má celkovú výšku cca.9-10cm. Hľadám nejaké riešenie aby som vedel nejaký upravený rýchlozáves vtesniť do 5 cm.
Odpovedať
@chrobak7 už som, ale poslali ma kade tade, vraj pod 150€ sa stým nezaoberajú. Tupci.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
myslim ze priamim zavesom by si tom mal zvladnut. Alebo si tam sprav konstrukciu z lat, na ktoru priamo pripevnis nosne profily.
Odpovedať
@kaspy priamym zavesom ako?
Odpovedať
Profilova fotka
@matto_wednesday https://urobsisam.zoznam.sk/buxus/ima...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?