Farba na lakovaný povrch

Ahojte, prosím vás existuje farba ktorá sa môže použiť na nalakovany povrch bez toho aby som ho musela zbrusit.presnejsie chcela by som nafarbit detskú postieľku ale tá je nalakovana priesvitnym lakom vhodným pre deti.nerada by som ho obrusovala keďže je v perfektnom stave.no farebné by som chcela postieľku zmeniť na bielo.je to klasická min 30 r drevená postieľka.
Odpovedať
@lulubinka staci ju dokladne poumyvat a potom natriet balakrylom. Balakryl UNI ma certifikat na hracky a detsky nabytok, ale naouzaj je dolezite ju dokladne umyt saponátom nechat obschnut. A kedze je to detska postielka, tak by som predsa pre istotu presla tie horne tramiky, ktore detom mimoriadne chutia :-) jemnym smirglom aby sa povodny nater zdrsnil a nova farba lepsie chytila. Staci ak kupis smirgel 120 - 150 zrnitost a presuchas len tak volne rucne. To zaberie par minut
Odpovedať
@zita19 ďakujem skúsim.
Odpovedať
Profilova fotka
Kup si brusnu spongiu zrnitosti 120 lepsie sa tym brusia tycky oblinky ako smirglom. Maju to vo farby laky.
Odpovedať
@lulubinka ja som takuto postielku komplet brusil pre 4 mesiacami, pocas toho som X krat povedal, ze som mal radsej kupit novu. Nakoniec sa podarilo, natrel som bezfar. lakom a syn spi v postielke, v ktorej som bol svojho casu ja :-)
Odpovedať
Nebude to vyzerať dobre ak to natrieš na to lakovane a môžee sa stať, že tá farba aj dosť rýchlo opadá, bude sa to potom musieť brúsiť aj tak. Takže lepšie je to spraviť raz a poriadne ako 3 rázy a zle, pekne obrúsiť, natrieť a na to poprípade dať ešte lak, ktorý je vhodný pre deti
Odpovedať
@sucky1 ono je nalakovana že by ju netrebalo maľovať.uz len zložiť.len som rozmýšľala že by som zmenila farbu. @bartan211 no veď to aby sa to nelupalo.tak uvidím lebo je to škoda brúsiť keď je v poriadku lak.asi teda budem mať zas len obyčajnú drevenú.
Odpovedať
@lulubinka myslim, ze batolatu je jedno, ci ma postielku bielu, alebo zelenu. Ked bude dieta starsie, potom mu kup/natri postel farbou, aka sa mu bude pacit. Teraz mu je to sumafuk. Zbytocne si robis robotu a starosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@lulubinka nevidel by som v tom problém, že nebude biela. No lepšie jak keď by mala farba zle chytiť. Zbytočne si takto podľa mňa len robotu vyrobíš :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?