O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Montovana nadstavba obytneho podkrovia.
Chcela by som vediet ci tu niekto robil nadstavbu montovaneho podkrovia.A az ano robili ste si to s…
nanka1977
Pred 7 rokmi
1
Uloženie stropnych trámov
Dobrý večer, chcel by som sa opýtať ako by ste riešili uloženie stropnych tramov pri takejto konštu…
kipsii
Pred 7 rokmi
1
Napenovac mlieka
Dobry den mate niekto skusenost s napenovacom mlieka? Chcela by som to ak darcek len neviem, ktory.…
mareri
Pred 7 rokmi
10
Aka laminatova podhlada k dubovym dveram?
Dobry..Aku laminatovu podlahu by ste mi odporucili - dvere budu bud dub prirodny alebo dub medovy …
romanku
Pred 7 rokmi
8
Trblietavá farba na stenu
Prosim kde kupim trblitavu farbu na stenu do salonu...prip. ako vytvorim hladky trblietavy efekt? D…
77monicka7
Pred 6 rokmi
21
Ktorú farebnú kombináciu kúpeľne vybrať?
Dispozične sa už menit nedá, ale hladám farebnu kombináciu.
zita19
Pred 7 rokmi
21
Čo by ste urobili inak, ak by ste ešte raz stavali dom?
Ahojte strechári, keby ste ešte raz stavali, čomu by ste sa vyhli? čo by ste spravili inak? čo by s…
violaceus
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
111
Zle spravené špalety okolo okien + foto
Čaute, kúpil som byt s plastovými okami (dvojsklo) a rosia sa až do pol okna a na špaletách sa tvor…
maxogo
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
73
sponzor fóra
Napady na dispoziciu kuchyne, ktora nema idealne podmienky
Ahojte. Prosim o radu, ako by ste vyriesili dispoziciu kuchyne, umiestnenie spotrbicov atd. Ja si n…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
4
Ako sa starať o živý vianočný stromček?
Prvy krat v zivote, dnes (7.12) som kupil do naseho noveho domu zivy vianocny stromcek. Moji rodici…
petka456
Pred 7 rokmi
1
2
35
Sadrovy krbovy portal - ano, ci nie?
Ahojte, mate skusenost so sadrovym odliatkom - portalom okolo krbu? Nepoznam nikoho, kto by s tym m…
nelita02
Pred 7 rokmi
7
Celkové mesačné náklady na byt
Aké sú mesačné náklady na byt v osobnom vlastníctve ,do fondu opráv ,a iné poplatky v Bratislave aj…
jean2
Pred 6 rokmi
1
2
35
Okná Slovaktual - profil
Prosím vás, má niekto okná Slovaktual pasiv HL ? Ste spokojný? Ako okná vyzerajú v tomto hranatom p…
sto055
Pred 7 rokmi
2
VIADRUS u22 + 4CV esbe vrg 141 +....
Dobrrý deň. PO dlhšom čase som sa odhodlal k rekonštrukcii kúrenia. rozhodol som sa pre 4CV ESBE VR…
mattyrv
Pred 7 rokmi
11
Ako získať podiel v “E” čkovej parcele, ktorý má nezisteného vlastníka ?
Momentálne riešim LV, ktorý má spolu 11 spoluvlastníkov . 9 zistených a 2 nezistených/neznámych …
lesy15
Pred 7 rokmi
1
Kde zistiť aktuálne oficialne ceny "ornej pôdy" a "trvalých travnatých porastov v extraviláne obce
Viete mi niekto poradiť kde by som mohla zistiť oficiálne ceny ornej pôdy a trvalých trávnatých por…
osc
Pred 7 rokmi
6
Docasne zastieranie okien
Prosim Vas dajte tip ako docasne zastierat okna. Ideme davat externe zaluzie, ale bohuzial vyrobi…
zita19
Pred 7 rokmi
3
Vyhladenie steny
Prosim vas viete niekto poradit, ako najlepsie vyhladit takyto typ steny? Stierka ci smirgel? Chcel…
michal472
Pred 7 rokmi
5
Prekrytie strechy nad terasou
Ahojte, zaujimal by ma Vas nazor, resp. skusenosti - chceli by sme si terasu prekryt vysunutim stre…
buducanevestar
Pred 7 rokmi
1
2
33
Spoľahlivá firma na murovaný dom na kľúč - Prievidza
Dobrý deň.Prosím poraďte spolahlivú firmu na stavbu domu ktorá by prišla aj do Prievidze.
peter_tombstone_gramblicka
Pred 4 rokmi
4
Vchodove dvere - odchylka
Dobry den, aka je tolerancia na odchylku od normy pri vchodovych dverach? Mame hlinikove dvere rok…
originalx
Pred 7 rokmi
19
Projektant na rekonstrukciu RD okres DK/RK
Cauko, chystame rekonstrukciu rodinneho domu v povodnom stave z roku 1960 a zhaname projektanta …
mery89
Pred 7 rokmi
3
Regulácia Buderus
Ahojte, je tu niekto kto sa vyzná v regulácii Buderus ? plynový kotol GB 172 - 20 KW, 2 čerpadlovk…
rvs
Pred 7 rokmi
15
Orange SetTop Box - starsi vs novy skusenost
Ahojte, chcem sa opytat niekoho kto ma od Orange settop box Arris VIP4302 a mal aj starsi EVO... ci…
richard71
Pred 7 rokmi
4
Registracna dan s prenajmu
Zdravim,chcem sa len opytat ci ma podla zakona prenajimatelka povinnost mne ako najomcovi preukazat…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
9
Záveterná lišta - roh
Mám prístrešok pre auto s pultovou strechou. Krytina bude trapézový plech. Na čelo a boky pôjdu záv…
feco64
Pred 7 rokmi
4
Žiadosť o vydanie úr
Ahojte, náš pozemok sa nachádza v intraviláne, ale nie je v územnom pláne.. Na stavebnom mi kázali …
suszanie
Pred 7 rokmi
5
Odhlucnenie falcovaneho plechu foliou. Nutnost alebo luxus?
Ahojte, strechari nam navrhli pod falcovany plech takuto foliu https://www.doerken.com/cz/vyrobky…
duzu
Pred 5 rokmi
1
2
58
Strop na uzkom 2 podlaznom dome
zdravim, planujem stavat dvojpodlazny 6x14m. Ytong 30cm + zateplenie. Druhe podlazie budu detske …
chrobak7
Pred 7 rokmi
8
Môžeme mať okno smerom k družstevnej roli?
Ahojte.Viem že je problém dať si okno do susedovho dvora.Ale ako je to keď Mi suseda nemáme ale je …
vrajmantak
Pred 7 rokmi
13
1
2
…
1332
1333
1334
1335
1336
…