O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ktorý typ strechy sa vám viac páči?
Ahojte, poradte prosim ktora varianta sa Vam viac pozdava. Ja sa neviem rozhodnut 😉 vdaka
1mata
Pred 3 rokmi
1
2
47
Maľovanie vápnom - bude to OK?
Zdravim, mam nove vapenno-cementove omietky, ako prvu vrstvu chcem dat vapno, pretoze mam kvalitne …
petersd
Pred 2 rokmi
1
2
42
Trampolína na záhradu do 140€
ahojte, chceme deťom kúpiť trampolínu do záhrady, taký nejaký "zlatý stred", hlavne aby bola bezpeč…
atak77
Pred 7 rokmi
21
Tmave velke plastove okna na juh
Prosim vsetkych o radu ohladom okien. Chcem dat francuzske okna dole 180x240cm, hore 180x225 cm.…
km79
Pred 5 rokmi
21
Okna do izieb - Rozmery
Aké veľké by sme mali dať okna do izieb cca 4m x 4m ? Chceli by sme veľa svetla.
logo22
Pred 5 rokmi
23
Strecha - plech - sklon - skúsenosti
Caute, neviem sa rozhodnúť akú strechu dať z akého materiálu. No uvažujem o plechu mate s nim skú…
tomas_xxx
Pred 7 rokmi
7
Prípojky - parcela E alebo musí byt parcela registra C
Potreboval by som poradiť ak parcelu mám v registri E musím ju dať vymerať a prepisat do C . Alebo …
bohuzial
Pred 6 rokmi
5
Kondenz z vetracej rury vo wc v mraze steka stenami
Dnes ked su vonku mrazy -10 som si vsimol ze mam mokre spary pod trubkou na vetranie wc (100mm), po…
robo_h
Pred 7 rokmi
15
sponzor fóra
Pozemok pridanie manžela na list vlastnictva
Potrebujem poradiť, žena dostala kúpnou zmluvou od od otca pozemok. na ktorom by sme chceli stavať.…
pistikus
Pred 7 rokmi
28
Stavba murovaneho plotu-oznamovacia povinost
Potreboval by som radu...idem stavat plot na hranici pozemku so susedom. Plot bude murovany a bude…
janetbla
Pred 7 rokmi
31
Provizorny vešiak
Ahojte. Nestihli ame poriesit skrine.. Veci je milión a nechcem kupovat xy kusov stojanov. Napad…
kvetinka_17
Pred 7 rokmi
12
Spájanie dosiek samorezkami pod uhlom
Prosim vas kde kupim alebo ako sa vola taky nadstavec na nastavemia uhla vrtaka aby som spojil dve …
wolodymyr
Pred 7 rokmi
28
Bazén AZURO a montáž, podklad až po dokončenie
Ahojte všetci, chcel by som sa s Vami poradiť, ohľadne bazénu. Chcem zakúpiť tento bazén, a zaujíma…
kosicepp
Pred 5 mesiacmi
22
Maxim prerobeny projekt
Náš podorys druhy a definitívny pokus 😁 Nejake napady alebo pripomienky prijimam
messue
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
94
Podlahové kúrenie firma Skalica/Senica okolie?
Dobrý deň strechári zo Záhoria, neviete poradiť overenú firmu, s ktorou ste boli spokojný s realizá…
romanams
Pred 7 rokmi
9
Zateplenie venca z vnútornej strany (!?)
Dobrý deň, viem, že podobných tém tu je milión, ale nenašiel som odpoveď na môj prípad... Ako por…
jblaze
Pred 7 rokmi
14
Cena parapetov
Dobry den...v akych cenach sa pohybuju plastove vnutorne parapety??? napriklad 900, 600 mm bez pr…
petradum
Pred 7 rokmi
14
Drez bez odkladacej plochy - skúsenosti
Ahojte, poprosím vás o vaše skúsenosti, či je praktické mať drez bez odkvapkavacej plochy. Ja nad t…
sissik
Pred 7 rokmi
1
2
39
Akým materiálom obmurovať komín?
Ahojte, prosím, poraďte, čím obmurovať komín. Ide o tehlovú stavbu, komín (Schiedel Permeter, vonka…
mgx
Pred 1 rokom
1
2
37
Plávajúca podlaha na starú podlahu - bude to hniť?
Dobrý deň prerábame starší RD. Momentálne elektriku, steny. Trápi ma podlaha sú to drevené dosky d…
lucyka1
Pred 6 rokmi
30
Vzorová tabuľka pre rozpočet na stavbu domu
zdravim, nemate alebo neviete o tabulke pre vzorovy rozpocet - alebo niekto aj konkretny svoj, ktor…
quakdafak
Pred 6 rokmi
1
2
35
Elektrina v kovovej zárubni
Ahojte majstri, mám taký dotaz, som elektrikár lajk, ktorý vie vymeniť len základné veci :D Chc…
zmrzlina_sk
Pred 7 rokmi
14
Vysporiadanie zahrady
Dobry vecer. Chcem sa poradit. Kupili sme rodinny dom s väčšou zahradou. K pozemku patri ešte jedna…
roman_x
Pred 7 rokmi
11
Kamenný obklad na dom - neviete názov a dodávateľa?
Na nete som nasla velmi pekny kamenny obklad, nenajde sa tu odbornik, ktory vie o co ide ? Nazov, d…
chrobak7
Pred 7 rokmi
8
Výmena radiátora v paneláku
Zdravim, viete mi poradit ako vybrat radiator v panelaku. Mam obyvacku 4,5x5 bol tam doskovy radiát…
shadowmilan
Pred 7 rokmi
26
Podkopanie cesty
Zdravim, vie mi prosim niekto informativne poradit? Som uplny laik. Mame zaujem o vybudovanie ply…
petka456
Pred 7 rokmi
11
Ako poriešiť prechod terasy k domu?
Dobrý deň, poraďte ako by ste riešili takýto prechod (napojenie) medzi terasou a domom (sú to oddel…
mareri
Pred 6 rokmi
14
Ako vylepšiť projekt?
Prosím poraďte ako vylepšiť vchod do domu. Mame ho naprojektovany z boku. Viem je to ideálne ale z …
ingma
Pred 7 rokmi
16
Aký význam má previazanie muriva?
Dobrý deň, mozno blbá otázka, ale aký význam má previazanie muriva. Ved steny ešte stuzi veniec a s…
robinofsherwood
Pred 7 rokmi
1
2
41
Úroky na zníženie dane
Dobrý deň ,potrebujem poradiť .Predali sme nehnuteľnosť ešte pred uplynutím 5 rokov.Mozme dať do ná…
kofilka33
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1330
1331
1332
1333
1334
…