Podlahové kúrenie firma Skalica/Senica okolie?

Profilova fotka
Dobrý deň strechári zo Záhoria, neviete poradiť overenú firmu, s ktorou ste boli spokojný s realizáciou teplovodného podlahového kúrenia? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@tinuhaaaa Region TZB jednoznacne...
Odpovedať
@romanams to by aj mna zaujimalo, mas osobnu skusenost?
Odpovedať
Profilova fotka
@romanams robili vám niekedy? lebo podla albumu pozerám, že zatial robíte základovú dosku.
Odpovedať
Môžem tiež doporučiť TZB REGION robili mi všetko co sa týkalo vody aj odpadov podlahove kurenie aj TĆ.
Odpovedať
Profilova fotka
@tinuhaaaa To ze mame zakladovu dosku neznamena ze neni prehlad :D Samozrejme ze je vela super firiem s ktorymi spolupracujem aj v praci ale niesu z okolia a nie vzdy "sa idu na hlavu postavit" z jednoho maleho bungalovu. Takze nie u mna v albume nic neuvidis ale projekt celkovo vsetko mame navrhnute a prejednane s nimi ... na okoli su rozhodne najlepsi :)
Odpovedať
Profilova fotka
aale poznam ludi ktory si len kupili material aa polozil im to sikovny vodar :)
Odpovedať
Profilova fotka
@romanams samozrejme to sa nevylučuje, že máte prehľad :) ....ale vždy sa pozerám, že či ten, kto niekoho odporúča má aj reálnu skúsenosť s nimi, lebo na MS sú často aj "umelé propagačné komentáre"...každopádne určite ďakujem za tip, skúsim si ešte nejaké info pozisťovať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tinuhaaaa Ved to je jasne to chapem :-) ... neni to reklama ani nic podobne len co sa tohto tyka su u nas moznosti obmedzene a ako som spominala podlahovku spravi kazdy sikovny chlap /vodar kurenar ../ aj sam netreba firmu len ci to je 100%tne us tazko povedat a to clovek ani nikdy nezisti. Sak teplotne straty na podlahe len tak pri upratovani nevidis :D no vyhoda firmy j ze mas zaruku :) Kazdopadne nech sa rozhodnete pre kohokolvek prajem nech to dobre dopadne a hlavne nech to hreje ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?