O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Projektant/Architekt Martin odporučenie
Poradťe prosím nejakého projektanta na rekonštrukciu Rodinného domu v okolí Martin. Ďakujem za každ…
ejvana
Pred 7 rokmi
1
Vlhky strop
Ahojte, viete my niekto poradit co môže spôsobovať vlhky strop vid. Foto povala je uplne sucha,tv…
zita19
Pred 7 rokmi
7
Visiace nocne lampy?
Poradte, prosim, kde najdem velky vyber modernych visiacich nocnych lamp do spalne?
zita19
Pred 7 rokmi
6
Oprava vnútorných žalúzií, vonkajších roliet.... Trnava
Ahojte, chcela by som pekne poprosiť o radu. V dome by sme potrebovali zopár opráv. Ide o opravu vn…
123kiko
Pred 7 rokmi
5
Okna a žalúzie
Prosim vas viete ako sa volaju taketo okna (plastove), alebo pod cim ich najdem? A kto ma take okna…
demian101
Pred 7 rokmi
8
Temperovanie neobyvanych izieb
Ahojte chem sa spytat na nazory. Je potrebne temperovat neobyvane izby v dome ? Jedna sa o 2podlazn…
duzu
Pred 7 rokmi
11
Spotreba plynu v novostabe Akú ste mali prvý rok?
Kúrim asi cca 2 týždne v novostavbe.Spotreba plynu pri aktualnych teplotach cca 4m3 za 24h .Kúri s…
leilak1
Pred 7 rokmi
9
Trhlinky na omietke
Zdravim mam dom z veloxu aj nosne priecky, omietky mi robili pred mesiacom a pol su to vapenno ceme…
gashtaan
Pred 7 rokmi
12
sponzor fóra
Vlhke steny v detskej izbe
Dobry den, Mam jednu otazku a zaroven problem. Byvame v polopodkrovnom byte na 4/5 poschodi, nad …
cielo33
Pred 7 rokmi
9
Ahojte prosím Vás má niekto skúsenosti s firmou PROMINENT STAV.
sídlo Hviezdoslavov
srbe
Pred 2 rokmi
7
Hypoteka prijem z USA
Skúšal som hľadať tu na fóre ale neúspešne. Riešil niekto Hypo s tým,že má príjem z USA v US Dollar…
qweqwe
Pred 7 rokmi
8
Multifuncna rura aeg
Dobry vecer poradte mi aka rura je dobra znacky aeg dakujem
mia866
Pred 7 rokmi
1
Sadrokarton a tehlova stropna vlozka
Ahojte ,potrebujem poradit,akymi hmozdinkami mam ukotvit zavesy na sadrokarton ked plafon je vyrobe…
poliak24
Pred 7 rokmi
15
Dopravný projekt
Ahojte, potrebujem nájsť dopravného projektanta v Žiline. Vie mi niekto pomôcť? Ďakujem 😉
suszanie
Pred 7 rokmi
6
Aky diferencny tlakovy prepustaci ventil
Dobry den, rad by som poprosil o radu aky diferencny tlakovy prepustaci ventil instalovat (kurenie …
panak
Pred 7 rokmi
20
Regulácia Honeywell Evohome - rady a skúsenosti
Zdravim. Myslim, ze tato zonova regulacia sa objavuje v domacnostiach pomerne castejsie, tak rad by…
robo28w
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
64
Hydroizolácia na murive pod urovnou terénu
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať skúsenejších na pár detailov. Momentálne mám hotovú základovú do…
engineerr
Pred 7 rokmi
2
Refinancovat inde alebo ostat v povodnej banke
Ahojte, poradte prosim co je vyhodnejsie z dlhodobeho hladiska, mame moznost refinancovat hypoteku …
arantir
Pred 7 rokmi
17
Parozábrana ano alebo nie
Zdravim, Chcem sa opýtať chcem znižovať stropy v celom dome a uvažujem že by som nedával parozábra…
frantisekca
Pred 3 rokmi
13
Vlhké steny v dome
Dobrý deň, potrebovali by sme súrne radu, prerábali sme starší dom z tehál, bol podpílený, máme tam…
robo_h
Pred 6 rokmi
22
Oprava podlahy nad pivnicou.
Dobrý deň. Potrebujem poradiť s opravou podlahy. Pôvodne tam bola prilepená dlažba, no tá išla ods…
pavol_rac
Pred 7 rokmi
2
Stojacia lampa na čítanie
Potrebovala by som poradiť: deti (1. stupeň ZŠ) si často čítajú posediačky na posteli, hľadám nejak…
zita19
Pred 7 rokmi
16
Lodžia v paneláku
Zdravim Vas, kupili sme klasicky panelakovy byt a v obyvacke je lodzia, ktoru by sme chceli prerobi…
jano66
Pred 7 rokmi
25
Keramická dlažba na starú korkovú podlahu
Zdravím, môže sa položiť nová keramická dlažba na starú korkovú podlahu po aplikácii adhezného m…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
4
Plynová prípojka od starého domu
Zdravim Vás. Som tu nový. Chcel by som sa opýtať. Ideme stavať domček, no plyn máme cez cestu, aleb…
vladis485
Pred 7 rokmi
1
Sat pre styri izby
Od satelitu si techn. Miestnosti potrebujem ísť jedným káblom, a tam ho rozdeliť na 4 vetvy. Ako by…
jancipe
Pred 7 rokmi
20
Napojenie parozabrany a sdk ku kominu
Ahojte. Viete mi niekto poradit ako napojit parozabranu a ako ukoncit sadrokarton pri telese komin…
pavol_12
Pred 7 rokmi
19
Projekt : Bungalow + polovica domu podpivničená
Zdravím, prosím o radu či sa Vám projekt páči poprípade čo by ste zmenili . Dom bude Bungalow s pol…
matus157
Pred 7 rokmi
5
Paropriepustna folia medzi vrstvy izolacie
Dobry den, Mam v plane zateplit strechu 15cm vatou medzi krokvy a na nu natiahnut paropriepustnu …
pato512
Pred 7 rokmi
8
Vlhko a plesne
Zas a znova táto téma. Ja viem. Ale už som zúfalá. Kúpili sme byt po kompletnej rekonštrukcii, začí…
stefanby
Pred 7 rokmi
1
2
40
1
2
…
1338
1339
1340
1341