O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kondenz komína
Zdravím, viete mi prosím niekto pomôcť? Mám plynový kondenzačný kotol zn. brotie. Mám ten plastový …
lukas832
Pred 6 rokmi
8
Zadne odvetranie komina
Ahojte. Viete mi niekto vysvetliť co je zadne odvetranie komína a na co slúži? + ako to vyzerá? …
schiedel_maros_plsko
Pred 6 rokmi
28
Rozlozenie sanity
Dobry vecer, prosim Vas ak chceme robit zmeny rozlozenia odpadovych rur ( vana, umyvadlo ,wc) v pr…
luxhouse
Pred 7 rokmi
14
Problem s tepelnym cerpadlom
Dobry den, rad by som poprosil o radu. Mame TC Panasonic Aquarea, vnutorna jednotka: WH-SXC12H6E5, …
ruren
Pred 7 rokmi
1
2
60
Odporúčanie firmy na stavbu murovaného domu? Topoľčany
Ahojte. Idem si sem po radu. Najlepšie z Topoľčian a okolia hľadám firmu alebo zodpovedných živnost…
y2kba
Pred 7 rokmi
4
Garaz a murovane chlievy za domom
Dobry den. Chcel by som sa spytat na jednu vec. Brat ma kupeny dom, ktory uz prakticky prerobil a u…
stanleykoooo
Pred 7 rokmi
3
Stavba garáže z dreva - je treba stavebné povolenie?
Zdravím chcel by som sa spytat ci nemate niekto skusenost zo stavbov garaze z dreva. Ide o to co k …
danaracko
Pred 2 rokmi
1
2
32
Zástena vo farbe pracovnej dosky...
Dobrý deň,prosím Vás má niekto v kuchyňi pracovnú dosku rovnakú so zástenou?Ak áno budem vdačná za …
koulich
Pred 7 rokmi
9
sponzor fóra
Kuchyňa na mieru z decodomu
Ahojte Dneska sme si boli dať urobiť kuchyňu ma mieru.. Cena je po 35 percentnej zlave. Bez zľav…
endusko
Pred 6 rokmi
27
Umiestnenie a izolacia akumulacnej nadoby
Mate polozenu akumulacnu nadobu priamo na zemi, resp. betone? Ta co mi prisla ma zelezny podstavec,…
radoslavc
Pred 7 rokmi
5
Kúpa spotrebičov do kuchyne
Ahojte, potrebujem poradiť pri výbere spotrebičov do kuchyne. Máte nejakú overenú značku? Z fóra so…
zita19
Pred 7 rokmi
10
Brana a plotove vyplne
Zdravim. Riesime posuvnu branu, malu branku a plotove vyplne. Dostali sme ponuku na vsetko toto v p…
jurajjagrik
Pred 4 rokmi
13
Stavebny dozor a projektova dokumentacia
Mam otazku. Bungalov mi stavia developer a ma svoj stavebny dozor. Ale ja chcem od developera komp…
janetbla
Pred 7 rokmi
18
Vnútorne žaluzie na HST profil
- bolo nám povedané že sa žalúzia dá spraviť len na dvere čo sa posúvajú ale na tu časť pevnú sa n…
bovary
Pred 6 rokmi
9
Spotreba el. emnergie v montovanom dome s el. podlahovým vykurovaním
Ahojte, nevie niekto akú tarifu si mám dať na dom s el. podlahovým vykurovaním Caleo? cca 125 m2 bu…
standa1981
Pred 6 rokmi
29
Ochrana zámkovej dlažby pred domiešavačom
Ahojte, mám zámkovú dlažbu, po ktorej bude musieť prejsť niekoľko domiešavačov. Chcem zabrániť preb…
sysell
Pred 7 rokmi
16
Mala chatka v extravilane mimo uzemneho planu
Ahojte. Moc sa v tom nevzynam, preto sa pytam. Mali by sme zaujem kupit pozemok, ornu podu, trva…
jan45
Pred 3 rokmi
10
Dodavatel elektriny a tarif
zdravim chcem si nechat poradit. mam pozemok a na nom el. skrinu. potrebujem najst dodavatela a dos…
hungy1sk
Pred 7 rokmi
1
Skúsenosti s rovnou strechou
Ahojte, chceli by sme stavať dom s rovnou strechou a sme z Oravy, mnoho ľudí nám hovorí, že rovná s…
11pepo11
Pred 6 rokmi
7
Vysoký tlak vody v kotli.. el. kotol Phorotherm.
Zdravím. Prosím o radu. Máme kotol zn. Phorotherm a stále nám kvapká voda. Na noc vodu zastavujeme,…
rastislav_evin
Pred 5 rokmi
14
Omietka na drevenú garáž
Ahojte, chcela by som sa poradiť, či sa dá drevenná garáž nejako zatepliť a omietnuť, aby mohla by…
danrlik
Pred 7 rokmi
6
Hydroizolacia na vyvysene prizemie
Dobry den.Mame starsi vydiecky dom podpivniceny a prizemie mame vo vyske 2m.Prerabame dom a ideme z…
jarobb
Pred 7 rokmi
3
Hypoteka rada
Mozete prosim ozrejmit, ako to funguje pri hypoteke? Nasli sme projekt, dom za 200 tis stadium bu…
marosss88
Pred 7 rokmi
8
Domček na strome - aké povolenia z úradov treba?
Zdravím všetkých dobrých ľudí z fóra . Má niekto skúsenosti prípadne vie poradiť aké povolenia z úr…
lucinddas
Pred 4 rokmi
22
Elektrický prietokový ohrievač,kto má skúsenosti.
Uvažujem o elektrickom prietokovom ohrievači.Len tak na umývanie rúk, 3,5kW.Musí tam byť asi zvlášť…
jean2
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
80
Zateplenie stropu, polystyrén alebo vata(tvrdená, fúkaná,nafukovacia)
Ahojte, mám otázku či bude niekde z dôvodu technológie problém. Stavbu mám zakrytú a okná objednané…
007tomams
Pred 7 rokmi
4
Vŕtanie do betónu bez príklepu
Zdravím, chcem sa spýtať, či má niekto skúsenosť, resp. ako a či je možné vŕtať do betónu bez použi…
vrajmantak
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
68
Klarstein mixér _nadoba na mixovabie
Dnes mi prišiel mixér a nádoba na mixovanie sa mi nedá rozložiť. Už v krabici bola zložená a keď so…
pistikus
Pred 7 rokmi
16
Bungalov LINETTA
Dobrý deň všetkým, Chcela by som sa spýtať, či máte niekto skúsenosti s týmto bungalovom https:/…
alexhor9
Pred 5 rokmi
11
Zníženie obrubníkov pred pozemkom - aké je riešenie?
Dobrý deň.. Kúpili sme si pozemok, pred ktorým bola opravená cesta a položený nový asfalt..Súčasťou…
palo152
Pred 6 rokmi
14
1
2
…
1339
1340
1341
1342
1343
…