O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kachlova pec polsko
Zdravim ma niekto skusenosti s kachlovymi pecami od Poliakov aj s montazou? Na aku sumu vas to asi …
klaudia154
Pred 7 rokmi
1
Veľkosť radiátorov po zmene spôsobu vykurovania
Kúpil som chalupu kde sa kúrilo teplovodným krbom do radiátorov pričom obeh zabezpečovalo obehové č…
jakino
Pred 7 rokmi
19
Vchod do pivnice cez základy domu
Ahojte :-) Najprv skutkový stav - Pod 50 ročným domom je pivnica. Je asi meter v zemi, svetlá výš…
daralbajda
Pred 7 rokmi
13
Zápach zo žumpy v jej okolí
V okolí žumpy je cca do 4m cítit zápach. Dával som tam aj rôzne baktérie, resp. zmesi ako žumpur a …
radoslavc
Pred 7 rokmi
9
Bitum Trnava - skúsenosti
Dobry den, mate niekto skusenost s firmou Bitum Trnava prosim? Uvazujem, ze im dam vacsiu zakazku (…
milan2490
Pred 5 rokmi
8
Prisposobenie vyvodu digestora do sachty v panelaku
Prosim o radu. Chem plynovu varnu dosku - sirka 75cm. K nej som nasla tento digestor: https://www.d…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
3
Problémy s bankou - prenesenie hypotéky..
Ahojte, potrebujem poradiť..ak by niekto vedel budem rada..pred rokom sme kúpili dom na hypotéku od…
malatatranka
Pred 7 rokmi
8
Chodnik okolo domu, nie od cesty
Chcel som 1 meter sirku, majster OK, objednali sme dlazbu, nekontroloval som to a zrazu, ze z tej d…
atak77
Pred 7 rokmi
17
sponzor fóra
Podlahove kurenie - nerovnomerna teplota podlahy
ahojte, mate niekto realnu skusenost s tym, ze v miestnosti sa po zapnuti podlahoveho kurenia ex…
hyravec
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
62
Elektrické vykurovacie fólie - vykúria dom dostatočne?
Dobry den. Prosim o radu. Zvažujem do domu 110 m2 elektricke podlahove Kurenie. Je to vlastne taká…
minky_zbinky
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
112
Kotol Vaillant turboTEC plus
Zdravim,vedel by mi niekto poradit ohladom spominaneho kotla.Kupil som dom kde uz bol tento kotol (…
albertone
Pred 7 rokmi
3
Drevohlinikové okná - zvnútra drevo potiahnuté laminátom, zvonku hliník dekor
Ahojte, máte niekto prosím skúsenosť s drevohliníkovými oknami, ktoré z interiéru sú drevené ale po…
eagleowl
Pred 7 rokmi
1
2
32
Zariadenie pred kolaudáciou
Ahojte strecháči, neviem či sa niekto stretol s niečim podobným, ale rád by som opísal nasledovné. …
cingi
Pred 6 rokmi
9
Aký kotol vybrať ?
Ahojte existuje taký kotol, že aj na plyn a aj na drevo ?Že, keď budeme chcieť príklad s drevom kúr…
quakdafak
Pred 7 rokmi
14
Osvetlenie na stavbe
Ahojte, chcem sa poradiť aké osvetlenie sa Vám osvedčilo na stavbe pokiaľ ste ešte nemali žiarovky …
dodik13
Pred 7 rokmi
30
Zapach od susedov
Prosim akoby sa dali utesnit dvierka na eleltrickych hodinach, pretoze cez tie skary k nam prenika …
mirasima
Pred 7 rokmi
22
Nízky prietok vody tepelné čerpadlo Daikin Altherma
Zdravím, máme u zákazníka inštalované tepelné čerpadlo Daikin altherma bez zásobníka TÚV len čisté …
dzankamizu
Pred 1 rokom
1
2
54
Voda v chladničke - čo s tým?
Prosím o radu. V spodnom zeleninovom šuflíku v chladničke /5rokov/ sa mi robí voda. Tak isto pod ní…
technik007
Pred 7 rokmi
1
2
41
Kovové zárubne - protiplech?
Dobrý deň, prosím Vás, ako zamedzit odieranie kovovej zárubne jazýčkom na zámku? Natrel som staré z…
shadowmilan
Pred 7 rokmi
7
Vyregulovanie podlahového vykurovania
Ahojte. Rád by som Vás poprosil o radu. Snažím sa prvú zimu vyregulovať kúrenie a nie je mi úplne j…
rvs
Pred 6 rokmi
1
2
33
Návrh kúpelne
Ahojte strecháči, čo poviete na návrh kúpelne? Čo by ste zmenili? Ja som rozmýšľala dať sprchový kú…
riana1207
Pred 6 rokmi
24
V osvetlení na strope je 110V
Prosím o radu. Prestalo mi svietit stropne svetlo, tak som vymenil ziarovku. Nefungovala ani ta. …
jankodobrota
Pred 7 rokmi
7
Do akej teploty sa môže naťahovať fasádna omietka?
Do akej minimálnej teploty sa može naťahovať fasádna omietka? Ide o to že nám treba natiahnuť omiet…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
19
Oprava poskodenych interierovych dveri
Zdravim, hladam firmu v Bratislave, ktora by vedela opravit poskodene vchodove a interierove dvere.…
veronika5891
Pred 7 rokmi
4
Návrh kuchynskej linky.
Ahojte. Je tu niekto taký, kto vie robiť 3d návrh kuchyne? Volala som dvom stolarom a majú noc rob…
2petruska8
Pred 6 rokmi
1
2
54
Cerpadlo na umyvacke riadu
Dobry den, je tu prosim vas nejaky servisak, co opravuje umyvacky riadu? Potrebujem len radu...
chrobak7
Pred 7 rokmi
3
Ide o ciernau stavbu ak su nezrovnalosti v stavebnej dokumentacii?
Ahojte, par metrov od naseho domu postavili vysielac mobilneho operatora, bohuzial sme tomu nedoka…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
8
TC Daikin - ovladac
Zdravim. Hladam majitela(ov) TC jednotka Daikin Altherma, ja mam typ EHVH08S260CB9W + DAIKIN ERLQ0…
andreus
Pred 7 rokmi
10
Podopretie presahu strechy
Viete poradit ako riesit nasledovne? Ideme robit klasicky drevenny krov kde krokvy su 8x20 a maju p…
daralbajda
Pred 7 rokmi
1
2
32
Rekuperacia - tvorba kondenzu na jednotke
Ahojte, vedel by mi niekto poradit co sa deje? Vcera vecer som zbehol do technickej a nasiel zarose…
arantir
Pred 7 rokmi
14
1
2
…
1337
1338
1339
1340
1341
…