Zapach od susedov

Prosim akoby sa dali utesnit dvierka na eleltrickych hodinach, pretoze cez tie skary k nam prenika zapach od susedov,najma dym,pretoze fajcia vo vnutri, alebo poradte nejake riesenie. Foto prilozene. Dakujem.
Odpovedať
Neskusali ste sa s nimi o tom pozhovarat? Utesnit to treba zvnutra, niecim, co bude dobre drzat, co nebude prepustat, nejakou penou, niecim makkym, co sadne a bude drzat
Odpovedať
Profilova fotka
penové tesnenie na dvere a okná, samolepiace
Odpovedať
@deddik to je taka hakliva tema a nechcem si rozhadat susedov, lebo dobre vychadzame, az na tento problem. Ale vyskusam tu pasku ako spominal topvideo.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirasima ked si dobre vychadzate tak by som skusil im povedat, ci nemozu fajcit vonku alebo na balkone (ak maju) aby ten dym nesiel aj k vam. Ved je to uplne normalna vec!
Odpovedať
Profilova fotka
@todo2 len aby sa týmto tie vzťahy práveže nenarušili, lebo niekto si takéto veci môže vziať zle, že ich celkom nepochopí ako ich človek myslí
Odpovedať
@todo2 ved prave,ze balkon maju, aj tak fajcia v okne alebo v byte, a tiez si myslim,ze ked im i tom poviem, neskonci to dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
@burdorka ved ano, to riziko tam stale je, ze by to nemuselo skoncit dobre ale vies, myslel som to tak nejako ludsky im povedat. @mirasima ach, tak takych ludi nepochopim! Ved ako ty uznas za vhodne. Ja keby zijem v takom panelaku, tak by som to nezniesol a nieco by som im isto povedal.
Odpovedať
Profilova fotka
@todo2 viem, chápem ako si to myslel, ale niektorí ľudia proste nevedia takéto veci vziať dobre, aj keď neviem ako veľmi ľudsky by si sa im to snažil vysvetliť |-|
Odpovedať
Profilova fotka
@todo2 fajciar sice nie som ale radit niekomu ako a kde ma fajcit vo svojom byte.. bude fajcit na balkone a ten dym s velkou pravdepodobnostou bude aj tak prekazat...
Odpovedať
@richard71 potom sa bude stazovat, ze jej zasmradia pradlo...
Odpovedať
Profilova fotka
Okey, vidim, ze ste ma tu prebili spravami a mate pravdu. Mna do toho nic a nech radsej tie elektricke hodiny zatesni a snad bude mat pokoj 8-)
Odpovedať
@zita19 stazovat sa nebudem, nakolko mam zaskleny balkon
Odpovedať
Článok sa načítava...
Vsetkym dakujem za odpovede, skusim zatesnit.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirasima no ty mozno nie ale niekto iny zase... skus zatesnit :)
Odpovedať
Byvame pod strechou, takze keby aj fajcili na balkone, smradit nebudu nikomu. @richard71
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja ako bývalý fajčiar by som si určite nedal povedať, fajčili sme v byte... 8-) Kto by v zime chodil na balkón? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@mirasima budu smrdet tomu ver u nas huli starena na 6tom a citit to na 10te. Dokonca aj ked niekto huli v aute a idem za nim tak to vie dobre zatiahnut mne dnu a citit to a pritom som cudil dlhe roky.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirasima no snáď vám to pomôže lebo si viem predstaviť, aký tam z tých cigariet máte zápach
Odpovedať
@topvideo toto iste aj moj drahy tvrdi no ja ho vzdy vyzeniem von, kedze smrad od cigariet v dome neznesiem. Dost co ich z neho citim!
Odpovedať
@mirasima Ak nechces susedovcom nic hovorit, tak ti nic ine neostala, iba to poriadne zatesnit, aby zapach cez to neprechadzal. Daj potom vediet, ci to pomohlo
Odpovedať
@demian101 takze sme to zatesnili s paskou co sa dava na okna a je to neporovnatelne lepsie😊. Dakujem vsetkym za rady.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?