O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kontaminacia studne
Ahojte nerad davam novu diskusiu ale celkom som sa dostal do zaujimavej situacie. "skvely sused" m…
pluvko
Pred 7 rokmi
14
Čo je toto za stromy?
Ahojte. Chcel by som poradiť čo je toto za stromy lebo by sa mi pozdávali na mojom dvore. Ďakujem.
kamenozrut
Pred 7 rokmi
2
Pleseň v rohu domu s áčkovou strechou
Ahojte. Riešim za svokra. Ide o standard kocka zo sociku a s vrchnym poschodim. Uz roky sa v roh…
zatepleniestyrcon
Pred 6 rokmi
1
2
49
Vykurovanie bojlerom na TUV v pivnici
Ahojte, vie mi niekto poradit, ci by bolo mozne napojit 2 radiatory v pivnici a garazi na klasicky …
quako2
Pred 7 rokmi
11
Izolacia tramoveho stropu
Dobry ďen , prerabame starsi dom ktory ma tramovy strop , (omietka , rakosie,dosky,tràmi,dosky,škvà…
mayo202
Pred 7 rokmi
5
FIRMA FAJNMONT Zlate moravce
Zdravim Vas.Ma niekto skusenosti z firmou Fajn Mont zo zlatych moraviec? Dali mi dost zaujimavu pon…
adrian61
Pred 7 rokmi
1
Pozor!!!!! na realitnu kancelariu SIRRAH SK S.R.O BRATISLAVA
Realitna kancelaria vybera zalohy, dokonca predavaju "stavebne" pozemky, na ktorych sa nemoze reali…
saul
Pred 7 mesiacmi
10
Plot zo štiepaných tvárnic - špáry a škvrny od betónu
Mili stavbari. Mohla by som poprosit Vas nazor na prevedie odfotenych murov? Majstri nam povedali, …
jajka16
Pred 4 rokmi
1
2
34
sponzor fóra
Vyspravka okien
Dobrý deň, prosím neviete poradiť dobrého murára čo by mal čas prísť vyspraviť okná po ich montáži,…
blazzena
Pred 7 rokmi
1
Zle spravena a nahvrhnuta strecha?
Ahojte, Chcela by som sa spytat ci je podla vas v poriadku ked je latovanie vypustene az meter za …
epto
Pred 7 rokmi
30
Spojenie prechodu strechy a vyssie postavenej pristavby?
V mieste sa styka ytongova stena so strechou. Stena je vyssia, je este nezateplena a bude sa zatepl…
martosko
Pred 7 rokmi
5
Skúsenosti s Premac plotovým obkladom
Čaute uvažujeme nad obkladovými štiepanými tvárnicami Maclit ( nie celé bloky ale obklad) https:/…
lusinka08
Pred 2 rokmi
7
Garazova brana WISNIOWSKY
Ma niekto skusenost s touto branou alebo firmou?
lubobalascak
Pred 7 rokmi
1
Garazova brana WISNIOWSKI
Ma niekto skusenosti s touto branou alebo firmou?
nodes
Pred 1 rokom
11
Stolarstvo - Kosicky kraj, Presov
Dobry den, viete mi prosim doporucit stolara alebo firmu s nabytkom v Kosickom kraji, ci Presove a …
matakrok
Pred 7 rokmi
5
Kachle ako primárny zdroj tepla + podlahové kúrenie a ohrev vody. Dá sa to?
Zdravím vás, chystám sa staviať dom (bungalov o 92m2) a nemám v blízkosti plyn... Do elektriny veľm…
jjurcik
Pred 2 rokmi
1
2
34
Porta Doors - provedení lak premium
Zdravím, přemýšlíme o interiérových dveřích od značky Porta v provedení LAK PREMIUM. Máte s ním něk…
patricevictoria
Pred 7 rokmi
1
Rozvod tv a internetu
Kúpili sme panelový byt v ktorom bol zavedení opticky internet od Telekomu. Ten však pôvodný majite…
kazak
Pred 7 rokmi
1
Podskrinkovy alebo vstavany digestor do Ikea kuchyne, ako ste to riesili?
Kuchynu mam spojenu s obyvackou o rozlohe 32m2, cize digestor by mal mat tah ideal okolo 400m3. N…
marcel714
Pred 7 rokmi
7
Poradte plynovy kotol
Ahojte, hladame plynovy kotol, prietokovy. Mame bunhalov 100m2, zatepleny 18 cm ploystyren, v podla…
igor256
Pred 7 rokmi
14
Geodet - Malacky Stupava
Ahojte prosim nepoznate geodeta v okoli Malaciek, Stupavy ktory je ochotny prist na pozemok (vytyc…
tiko81
Pred 7 rokmi
1
Dá sa rozobrať komín schiedel?
Dobrý deň, kúpil som komín schiedel uni advanced 160 mm a majstri mi dnes urobili základ. Bohužial …
serzo33
Pred 7 rokmi
9
Schovaná práčka
Máme kúpeľňu 2*4m, hneď od dveri vlavo je dvojumyvadlo,potom vaňa, vpravo sme nechali priestor za d…
lenkar55
Pred 7 rokmi
4
Vzduchova medzera medzi parozabranou a sdk
Dobry den, zateplujem podkrovie vatou v dvoch vrstvach a vaham, ci nechat vzduchovu medzeru madzi p…
tibor122
Pred 6 rokmi
11
Postup prac pri zobytneni podkrovia
Dobry den, potreboval by som poradit. Chcem zobytnit podkrovie a neviem presne, ktore prace spravit…
dusantt
Pred 7 rokmi
7
IP krytie svietidiel na terasu
Ahojte prosim o radu. Chcem si na terasu do stropu namontovat vstavane zapustene led panely, avsak …
vrajmantak
Pred 7 rokmi
16
Oplatí sa americká chladnička za cenu 1099,- €?
Chcel by som sa poradiť. Našiel som na jednej predajni americkú chladničku AEG RMB86111NX za cenu 1…
bambula626
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
64
Ochladzovanie a vykurovanie domu
Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať. Aké spôsoby ochladzovania existuju ? Resp. Nasli sme na inte…
martosko
Pred 7 rokmi
4
Dohoda o zrušení spoluvlastníctva a vysporiadanie spoluvlastníkov
Ahojte, bol som na katastri dnes, ukázal som im GP, čo všetko potrebujem, no a povedali mi, že p…
draik
Pred 7 rokmi
3
Stavba vlastnej žumpy
Dobrý deň po preštudovaní by som sa chcel opýtať či sa dá postaviť vlastnoručne žumpa a čo k tomu t…
janculka171
Pred 5 rokmi
12
1
2
…
1341
1342
1343
1344
1345
…