Podskrinkovy alebo vstavany digestor do Ikea kuchyne, ako ste to riesili?

Kuchynu mam spojenu s obyvackou o rozlohe 32m2, cize digestor by mal mat tah ideal okolo 400m3. Nasiel som tieto vhodne: https://digestore.heureka.cz/mora-ot-... https://digestore.heureka.cz/gorenje-... https://www.mora.cz/ot-611-x/#dokumenty https://odsavace-par.heureka.sk/aeg-d... https://odsavace-par.heureka.sk/philc... https://odsavace-par.heureka.sk/philc... Mam vysoke horne skrinky, 100cm vyska. Medzi pracovnou doskou a hornou skrinkou je priestor 51cm, pricom digestory v popise sa odporuca 60cm. Tak uvazujem ako to riesit, ci kupit hornu skrinku 80cm a tym sa zdvihne vyska na vyse 60cm...alebo to dat tak ako to je na tych 50cm? Taktiez neviem ako to namontovat do tej spodnej casti hornej skrinky, ci sa instaluje spodna doska skrinky, alebo digestor bude spodnou doskou a spevnenim?
Odpovedať
Ahoj.my ideme davat tento https://faber.sk/spotrebice/odsavace-... Je drahsi,ale ma dobry tah a je skryty uplne.A v tvojom pripade by bola OK aj vyska nad linkou
Odpovedať
@marcel714 nevyzera zle, len otazne je ako sa to tam bude montovat a ci to bude sediet do tej Ikea. Do akej linky to ides montovat?
Odpovedať
@radoslavc Bezne sa davaju taketo digestory 50 cm nad pracovnu dosku, jedine, ze by si mal plynovu varnu dosku vtedy sa dava digestor 60cm nad dosku.
Odpovedať
@radoslavc tam na stranke je aj popis ake to ma miery a ake rozmery potrebujes mat linku.Ja to idem davat do kuchyne na mieru.dqval som si vrchne skrinky 35ky lebo tam chcem este LED pasik neprerusovane.Nieco podobne ako je na fotke.
Odpovedať
@marcel714 ano len ma zaujima, ci z tej skrinky bude treba vybrat spodnu dosku, alebo sa do tej spodnej dosky robi vyrez?
Odpovedať
Do tej spodnej sa vyreze
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?