O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako dlho sa čaká na schválenie hypotéky od VÚB?
Zdravím... Už asi 3 týždeň čakáme na schválenie hypotéky od VÚB, pritom sme mali aj certifikát 😐 ak…
sanko147
Pred 7 rokmi
17
Prístupová cesta cez pozemok ŽSR - vecné bremeno
Dobrý deň. Máte prosím niekto skúsenosti s vybavovaním vecného bremena prajazdu cez pozemok ŽSR ? …
foox
Pred 7 rokmi
17
Problém s vysporiadaním pozemku bez kúpnej zmluvy
Ahojte všetci, mám k vám prosbu ako postupovať... Aby som začal od zaciatku, naša rodina obhospodar…
draik
Pred 7 rokmi
31
Kotol opop biopel V9 20kw
Kto mate tento kotol?ako ste s nim spokojny?ja ho mam 2 roky a mam problem zo zohriatim kotla na da…
lubobalascak
Pred 4 rokmi
4
Zmluva pri kúpe častie parcely E - novovytvorenej podľa GP
Ahojte, chystáme sa odkúpiť pozemky na parcelách registra E od viacerých vlastníkov. Nakoľko sa je…
jakino
Pred 7 rokmi
2
Panorama City Bratislava - ako sa tam býva?
Byva niekto v Panorama city v Bratislave?Ako sa tam byva?Rada by som sa dozvedela vsetky dobre aj …
janaccc
Pred 7 rokmi
1
Spotreba elektriky pri kúrení v neobývanej novostavbe
Prosim vas zacal som kurit v novostavbe s tepelnymi stratami do 3kw . Moja otazka je 3 dni vykuruje…
duzu
Pred 7 rokmi
21
Je terasa pri dome drobná stavba?
K domu chceme pristaviť terasu 10x6 metrov , výška pri dome 4 metre , na jednej strane je teras…
kamilka22381
Pred 5 rokmi
15
sponzor fóra
Salamander Blue Evolution 92 mm skrútené
Ma nahodene okná blue evo 92 mm a v rozmere 240x100cm sú aku luk.Idem reklamovat 5ks. Mate s blu…
megdesign
Pred 7 rokmi
16
Vyňatie pozemku v intraviláne
Zdravim, chcem sa spýtať ohľadom pozemku. Mám pozemok v intraviláne obce a je vedený ako záhrada. S…
tonyblair
Pred 4 rokmi
23
Interierierove dvere Polsko
Caute.ma tu niekto skusenosti s nejakou polskou firmou ktora vyraba bezfalcove dvere? Dakujem
zuzanapi11
Pred 7 rokmi
4
Zapojenie elektrického napájania kombinovaného sporáka.
Ahojte, poprosil by som odborníkov a predpisov znalých. Zajtra idem kupovať kombinovaný kuchynský s…
benik333
Pred 2 mesiacmi
15
Penove puzzle/koberec
Ahojte, máte prosím, niekto penove puzzle veľkého for.atu ako koberec v detskej izbe? Syn ma 3 roky…
petradum
Pred 7 rokmi
3
Penové puzzle ako koberec - kde ste kupovali?
Ahojte, máte prosím, niekto penove puzzle veľkého for.atu ako koberec v detskej izbe? Syn ma 3 roky…
svitokf
Pred 7 rokmi
16
Koľko stojí voda, kanalizácia v bungalov pred omietkami ?
Zdravím, chcem sa opýtať čo ste riešili teraz voľakedy vodu a odpad v novostavbe koľko Vás to stálo…
karol6777
Pred 7 rokmi
7
Záložný zdroj ku kotlu píska pri zaťažení
..Ma nieekto skusenost,preco mi zatazeni /konkretne pri sputeni podania uhlia z podvaca/ novy zdro…
chlapeczdzedziny
Pred 3 rokmi
1
2
49
Ako skryť týchto milión káblov pri TV stolíku?
Ahojte, mame TV na stoliku + vyssia vitrinu a nizsiu vytrinu vedla toho. Mame dilemu, kde dat…
duzu
Pred 7 rokmi
19
Ktorý profil: Veka Winergetic Premium vs. Inoutic Efotre
Prosím o radu, poraďte ktorý profil by ste zvolili: Veka Winergetic Premium Uw= 0,76W (oknoplast.…
adam_janka
Pred 6 rokmi
2
RI-okna , Slovaktual alebo Fenestru
Ahojte, moj vyber od koho by sme chceli dodat a namontovat okna som zusil na tieto tri firmy. C…
bronatom
Pred 7 rokmi
2
Čím premaľovať
Pekne pozdravujem. Keď si neviem rady tak tu mám MS. Chcem sa opýtať nevie niekto poradiť? Chcem si…
yeti_team
Pred 7 rokmi
6
Prihlasenie stav.byt.podnik - Lehota
Ahojte, kupili sme byt. Chcem sa spytat ci je nejaka zakonna lehota do kedy je potrebne sa po pre…
charmante
Pred 7 rokmi
3
Zateplenie november
Zdravím, prosím poraďte... Prerábame starší dom -materiál tehla - dierovaná a kváder - cca 20 ro…
nevyxxx
Pred 7 rokmi
3
Prípojka plyn - projektant Prešov
Zdravím, odporučte mi prosím projektanta na prípojku plynu k RD - Prešov okolie, spoľahlivý, lacný,…
topfield
Pred 7 rokmi
3
Doska pod umyvadlo - osadenie
Zdravim, hladame nikoho, kto by nam vedel osadit dosku pod umyvadlo + vyrezy na baterie a umyvadla.…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
2
Prestavba prosklenné zimní zahrady na kuchyň
Drazi dobru lide .. potrebuji poradit. Chystame se prestavet prosklenou zimni zahradu na kuchyn (ne…
evitagarcia
Pred 7 rokmi
1
Kuchyňa vo vidieckom štýle - hľadáme majstrov
Zdravíčko, viete mi poradiť šikovných majstrov "kuchyňárov" alebo firmu čo vie pretaviť predstavy o…
mikra101
Pred 7 rokmi
28
Externý prívod vzduchu ku krbu - najvhodnejší spôsob
Zdravim, chcem sa poradit, aky je vhodnejsi externy privod vzduchu ku krbu v izolacii v podlahe, pl…
kosto13
Pred 7 rokmi
11
Žiadosť o elektrickú prípojku - okres Bardejov
Caute, viete mi poradiť čo všetko je potrebne k elektrickej prípojke. (VSE) Dá sa elektrická prípo…
matus157
Pred 7 rokmi
11
Žiadost o elektricku pripojku
Caute, viete mi poradiť čo všetko je potrebne k elektrickej prípojke. (VSE) Dá sa elektrická prípo…
janetbla
Pred 7 rokmi
4
Plot-ohlasenie drobnej stavby
Dobry den,chceme si oplotit pozemok,stavebny,treba to ohlasit na prislusnom organe alebo netreba vd…
janetbla
Pred 7 rokmi
13
1
2
…
1343
1344
1345
1346
1347
…