Ako skryť týchto milión káblov pri TV stolíku?

Ahojte, mame TV na stoliku + vyssia vitrinu a nizsiu vytrinu vedla toho. Mame dilemu, kde dat predlzovacku tak, aby to dizajnovo aj vyzeralo. Potrebujeme zapojit: TV, Magio-box, router, power-line pre TV v inej miestnosti, LED osvetlenie vitrin, do buducna planuje prikupit prehravac. Ako by ste riesili tuto situaciu? Pricom zasuvku mame aj za vyssou vytrinou. Kupili by ste prelzovacku spolocnu pre vsetky vidlice - ak ano, kde ju umiestnit? Chceme to dizajnovo co najkrajsie. Dakujeme za kazdy nazor. P. S.: Existuju aj taketo "srandy": https://www.gme.sk/power-cube-extende... . Poradte :-).
Odpovedať
@igorf predlzovacka s trciacimi kablami nikdy nebude vyzerat "dizajnovo", proste ju schovaj niekam za tu skrinku.
Odpovedať
to z akeho dovodu mate vsetky kable vpredu? :) vsetko hodit dozadu za skrinku , tam napojit jeden predlzovak a je po dizajnerskom probleme
Odpovedať
vyvrtat vykruzovacom velku dieru v zadnej doske skrinky, kade prevedies kable od magio-boxu dozadu, predlzovacku zalozit za skrinku a vsetky kable pochytat tym pastovym cudom na hrebenovu vazbu (maju v kazdom druhom papiernicstve) aby sa len tak bezprizorne nepovalovali http://www.topkancelaria.sk/hreben-pl...
Odpovedať
a ked tam budes mat tych milion geretiek, kup si predlzovacku s vele vela konektormi a mozno by stalo za uvahu pospekulovat nad zapojenym niektorych geretiek do master-slave predlzovacky, pripadne nejaku s vypinacom pre tie geretka, ktore nemusia byt stale v stand-by rezime
Odpovedať
@zita19 ro mi nenapadlo zeby v skrini vzadu nebola diera. To uz nerobia?
Odpovedať
@eeffka nie, nerobia, lebo cena a operacia navyse :-S
Odpovedať
@zita19 @eeffka @gashtaan Diera tam je vykruzena v hornom otvore. Predlzovacku by si dala za skrinu? Rozmyslal som o tom, len to, ze ked ju dam na zem, nedostanem sa tam tak lahko. Co je to geretka? :-)
Odpovedať
@igorf predlzovacku, teda tu cast s chlievikmi na kable by som dala za TV skrinku, ja ju mam tak pri obidvoch telkach a dostanem sa k nej v pohode ale neviem ci sa k nej potrebujem dostat castejsie ako raz za rok, ked dostanem zachvat poriadkumilovnosti a "nutne" potrebujem aj tam vytriet prach Geretka to su vsetky tie elektronicke ptakoviny co potrebujes pozapajat.
Odpovedať
Profilova fotka
Vsetky kable prepchaj do niky kde je teraz magiobox a tam prived aj predlzovacku a zapoj. Ked kupis prehravac das to pred to na to magio a nebude to vidno. Popripade si nechaj odrezat kryciu dosku za magio.
Odpovedať
@zita19 Rozumiem, proste za Magio-box ;-). @wolodymyr Toto ma tiez napadlo - dat tam kryciu dosku za Migio-box, len ako by si to dal? Odrezat dosku v rozmere, ktory tam vyjde a zasunut to tam obdobne ako sokel? Pricom z bokov by mohlo byt tesnenie, tak si to mal na mysli? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@igorf ano dosku od kraja po kraj ale na vysku mensia abu mal kadial kabel ist. Inak ked robim tv nabytok vzdy davam zozadu niku aby sa dal pritlacit ku stene a schovali sa stekre.
Odpovedať
@wolodymyr Dakujem, rozumiem :) Niku veru do steny, to je ideal. My sme to riesili az po ostierkovani, ze kde bude TV, tak preto takto.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@igorf nie nemyslel.som do steny lebo tiez uz su zasuvky tak ako stavba odovzda ale niku zozadu v nabytku ze zvonku je normalne hlboky no vo vnutri je o 8cm plytsi.. vsetko pozapajas a prisunies ku stene ale je to individualne niekedy spravim suflik plytsi a nedam zan zadnu stenu a tam to potom uprace sa pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
Ked sme robili obyvacku na novu vysekali sme drazky,do vnutra sla taka specialna lista a do nej vsetky kable a na tu celu stenu prirodny kamen. vse je schovane a my mame pokoj
Odpovedať
@wolodymyr Vies mi poslat fotografiu?
Odpovedať
Profilova fotka
@igorf neviem lebo mam skrinku upevnenu o stenu
Odpovedať
Kúp siviac zásuvkový predlžovak z prepatovou ochranou.
Odpovedať
@milanpetruska tá je k ničomu ak nemáš ostatné stupne, lacnejšia je predlžovačka s vypínačom , ktorý odpojí všetko, ochráni aspoň ked nepozeráš, no nebude nič v standby tak pre všetko sa nehodí
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?