O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Poter v kupelni
Zdravim , ako ste riesili poter v kupelni,konkretne : -sprchovy kut bez vanicky podlahovek ureni…
vader100
Pred 10 rokmi
1
Akým materiálom zatepliť rodinný dom?
Polystyrén, minerálna vlna, perforovaný polystyrén, drevovláknité izolácie, multipor... Možností je…
mudrastrecha
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
76
Skusenosti so stolarstvom GLASA
Dobry den, chcem sa spytat ci nema nahodou niekto kuchynku od stolarstvo GLASA Zaujima ma ci ste …
simciatko1
Pred 10 rokmi
1
Eurodizajn selice - mate skusenost?
Mate skusenosti s firmou Eurodizajn Selice, plastove okna? Poslali celkom zaujimavu ponuku, ale nen…
lucy1311
Pred 10 rokmi
1
Zateplenie-riesenie vysokeho sokla
Zdravim,potreboval by som poradit ohladom zateplenia. Mam bungalow a zatial ciastocne zatepleny so…
hetfield
Pred 10 rokmi
4
Co hovorite na nas buduci domcek?
Co sa da este vylepsit?
staronova
Pred 10 rokmi
6
Vymena tovaru v MM
Prosim Vas, neviete, ci sa da v merkury markete vymenit tovar za iny? Kupili sme stropne lampy do k…
cubicomp
Pred 10 rokmi
2
Ako vyrovant pozinkovany plech?
Ahojte strechaci,uz sme zufali prosim vas viete nam poraadit,mame urobenu branu s pozinkovaneho pl…
zuzica4
Pred 10 rokmi
4
sponzor fóra
Košice - protislnečné fólie na okná (panelák)
Ahojte, poprosím váas o skusenosti s protislnečnými fóliami, ktoré sa dodatočne lepia na okná (z …
tomino9
Pred 10 rokmi
11
Vypoved zmluvy o najme s druzstvom
Ahojte, ziskal som pozemok darovanim, avsak polnohospodarske druzstvo (dalej len PD) ho ma v prena…
mudrastrecha
Pred 10 rokmi
4
Stavebny dozor ako iny projektant
Zdravim, idem zacat staviat dom, projektovu dokumentaciu mam hotovu stavebne povolenie vydane, p…
jan45
Pred 10 rokmi
13
ODSÁVANIE ZÁPACHU PRIAMO Z TOALETNEJ MISY
Máte s tým skúsenosti? http://www.asb.sk/architektura/interier/geberit-duofresh-odsavanie-zapac…
psychx
Pred 10 rokmi
2
Hladam firmu na rucne omietky - okr. Dunajska streda
Zdravim Vas, hladam firmu na vnutorme omietky cca 300m2. Chcem klasicke omietky. Najprv hruba a …
alanko5
Pred 10 rokmi
1
Prečo zatepľovať rodinný dom?
Dobré zateplenie znižuje náklady počas prevádzky vášho domu a rovnako prispieva k príjemnému bývani…
jozeffff
Pred 10 rokmi
1
2
53
Projekt - náčrt - projektant?
ahojte modrostrešania, potrebujem poradit, nejake navrhy, pripomienky, vid fotky spravili sme…
lukas2012
Pred 10 rokmi
4
Nezodpovedny plynar
Pred troma tyzdnami sme si zavolali znameho co nam robil v minulosti kurenie, plyn a vodu. Mal nam …
nikuska6478
Pred 10 rokmi
3
Bungalov alebo 2-poschodový dom?
Je lepšie Bungalov alebo 2-poschodový dom vo svahu?
jan45
Pred 10 rokmi
5
Vzdialenosť medzi novostavbami.
Chcem požiadať o radu. Plánovali sme na pozemku novostavbu. Projekt sme si zaobstarali skôr, ako sm…
jan45
Pred 10 rokmi
23
Nasa 3 D vizualizacia
Dobre rano pridavam nasu 3 d vizualizaciu, bola to nasa prva, teraz cakame na druhu zmenili sme obk…
simciatko1
Pred 10 rokmi
16
Bambusova podlaha alebo drevená?
Chcela by som sa spýtať aké máte skúsenosti s bambusova podlahou. Máme polročné bábätko a bojím sa…
olivia2011
Pred 10 rokmi
6
Poradte dlažbu na terasu
Poradte akú dlažbu dat na nekrytú terasu?Páči sa mi betonová vymývaná,len je drahá a obávam sa údrž…
viktor811
Pred 10 rokmi
3
Drevené okná - cena, kvalita, spokojnosť a čokoľvek len mi poradte prosiiiiim
Ahojte, chceli by sme si teraz na jeseň dať okná na novostavbu. Len sa nevieme rozhodnúť, že aké. C…
peto99
Pred 10 rokmi
2
Drevenú alebo kovovú konštrukciu na schody??,
Ahojte strecháči.. máme s manželom dilemu.... Už je čas robiť schody vnútorné a nevieme sa stále ro…
kikuleenka
Pred 10 rokmi
6
Skúsenosti s garážovými bránami Hormann
Dobrý deň, máte niekto prosím skúsenosti s firmou Zdenek Kmeť RST-Nitra, garážové brány Hormann. Ď…
milka01
Pred 10 rokmi
1
Výber kuchynskej zásteny
Dobrý deň, vedel by mi niekto odporučiť stolára alebo firmu ktorá by poradila vo vybere kuchyskej…
joseph72
Pred 10 rokmi
7
Ako dlho sa zalievaju DT?
Zdravim Vas, mam dotaz ako dlho Vam trvalo zalievanie DT s betonpumpou? Potrebujem zaliat zaklad…
saimo
Pred 10 rokmi
4
Hrubka tehly 30 alebo 38
Caute, potrebujem poradit pri vybere obvodovych murov, mam si vybrat medzi heluz family 38+10cm zat…
jan45
Pred 10 rokmi
19
Rúra a mikrovlnka Bosch
Dobrý deň :-) Máte niekto skúsenosti s touto rúrou a mikrovlnkou? Konkrétne rúra HBG6750W1 a mik…
mudrastrecha
Pred 10 rokmi
2
Parkovacie státie pri vodnom toku.
Ahojte, neviete nahodou aka je predpisana vzdialenost parkovacieho statia pripadne garaze od vodneh…
fisan
Pred 10 rokmi
3
Interierove dvere voster
dobrý deň chcem sa spýtať či ma niekto z vas kupené ramove dvere clp značky voster, uvažujeme nad d…
majka208
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2518
2519
2520
2521
2522
…