O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Parkovacie státie pri vodnom toku.
Ahojte, neviete nahodou aka je predpisana vzdialenost parkovacieho statia pripadne garaze od vodneh…
fisan
Pred 10 rokmi
3
Interierove dvere voster
dobrý deň chcem sa spýtať či ma niekto z vas kupené ramove dvere clp značky voster, uvažujeme nad d…
majka208
Pred 10 rokmi
1
Čo s majiteľom garáže, ktorý odmieta prístup robotníkom aby majiteľom bytov mohli vymeniť stupačky?
Dobrý deň, zaujímalo by ma či ste aj tu niekto nemali podobný problém a ako ste to nakoniec riešil…
kaktusik007
Pred 10 rokmi
2
Ako postupovať ďalej...?
Mám hrubú stavbu a chcel by som vedieť Váš názor ako dalej. Môj navrhovaný postup: -natiahnutie e…
martuska
Pred 10 rokmi
12
Posun terenu pod domom
Dobrý deň, máme dom postavený v 2008, čiže nový, ale terén stále pracuje a vidno to vo vnútri (pras…
slavoslav
Pred 10 rokmi
2
Zakladova doska vybrovanie ??
Zdravim dnes nam vylili dosku ktoru som na odporucanie zavybroval vybracnou listou no zdalo sa mi z…
sysell
Pred 10 rokmi
8
Čo je lepšie...sadrové alebo cementovo-vápenaté omietky... + hľadá sa robotník z Prešova
Aké sú vaše skúsenosti + cena..?? Ďakujem..
katarina_baumit
Pred 10 rokmi
12
16.9. má byť do 30C, zajtra 32C a silný vietor. Odporúčate polievať základovú dosku?
16.9. má byť do 30C, zajtra 32C a navyše silný vietor. Odporúčate polievať základovú dosku? Ako čas…
slavoslav
Pred 10 rokmi
4
sponzor fóra
Zaklady - rozne pomocne info
Zdravim, chcel by som sa infomrovať kedze zaklady ostali namne (firma pride tahat az mury) ohladne …
pby
Pred 10 rokmi
26
Prosím o názor
Ahojte páči sa Vám viac kúpeľňa s obkladom alebo mozaikou na vani? Ďakujem
circa126
Pred 10 rokmi
5
XPS DEBNENIE
Chcem sa spýtať aká hrúbka xps treba na debnenie základné dosky 150mm... A ako sa uchytava, len na …
pby
Pred 10 rokmi
4
Aké máte skúsenosti s firmou Cevaservis zo Stupavy?
Myslím na ponuku Trocal 88+ a HS portal Premidor,konkrétne skúsenosti s týmito produktami, montáž…
lucy777
Pred 10 rokmi
2
Zateplit strechu alebo strop
ahojte strechaci riesime zvukovu stranku mame plnohodnotny strop - cely pochodzny strecha do A a te…
tompk
Pred 10 rokmi
18
Zohrata partia murarov - okolie BA
Ahojte, buduci roh zacinam stavat pri Bratislave poschodovy dom. Neviete mi prosim poradit partiu z…
ab11
Pred 10 rokmi
2
Firma/partia na zakladovu dosku na kluc - Nitra
Hladam partiu/firmu na realizaciu zakladovej dosky (praca+material), rozmery 12.5m x 18m, Nitra…
ab11
Pred 10 rokmi
7
Zivnostnici v okoli Levic na hrubu stavbu surne
Prosím ak mate kontakt na spolahlivch zivnostnikov na hrubu stavbu v Leviciach napisete mi na ni…
ab11
Pred 10 rokmi
2
Mate taky podorys - byt Petrzalky...
Ahojte strechaci, niekto z Vas ma takyto byt - isty podorys? Rada by som uvitala vase rady, tipy...…
ngb
Pred 10 rokmi
2
Zábradlie na terasu
Chcela by som na terasu konečne zábradlie a páči sa mi kované. Viete mi poradiť, odporučiť dobrú ni…
rasto7764
Pred 10 rokmi
29
Skúsenosti so spotrebičmi HotPoint
Ahojte, Ake mate skusenosti s touto znackou? Zariadujeme kuchynu a vychadzaju nam tu zatial nejle…
verodesign
Pred 10 rokmi
3
Pozemok a rozmery domu sú dané
Hľadáme vhodný projekt k danému pozemku, ktorý je v náčrte zakreslený červenou farbou. Dom musí st…
mudrastrecha
Pred 10 rokmi
23
Dva kotle jeden komin
Chceme s priatelom prestavovat suteren . je tam jeden kotol a chceli by sme tam dat druhy kotol ked…
schiedel_maros_plsko
Pred 10 rokmi
11
Prestavba starého domu, akú omietku dať na skaly?
S mužom predstavujeme starý dom, má okolo 100 rokov určite aj viac. Múry má zo skál hrubé asi pol m…
majkoj
Pred 10 rokmi
14
Umyvacka riadu elektrolux
Prosim vas aky typ umyvacky zabudovanej odporucate s vlastnych skusenosti kde tavlety neostavaju …
kovackovci
Pred 10 rokmi
2
Názor
Čo si myslíte o tejto vizualizácii? Čo by ste zmenili? (poznámka – okrem podlahy, tá je už kúpená a…
robert_chvostek
Pred 10 rokmi
14
Sprevádzkovanie 30-ročnej vodovodnej prípojky
Ahojte, prosím o radu ako postupovať, keď chcem pripojiť dom na verejný vodovod. Doteraz v ňom bol …
jan45
Pred 10 rokmi
4
Prosim vyjadrite svoj nazor... Dakujem!
Dobrý deň prosím Vás vedeli by ste mi poradiť čo je lepšie kupiť starý dom do 45 000 eur a prerobiť…
robert_chvostek
Pred 10 rokmi
4
Odnatie polnohospodarskej pody -ODVODY ZA VYNATIE
Ahojte idem si po radu.. Bola som na pozemkovom urade sa informovat ci mam vsetko co budu potrebov…
andreahrklova
Pred 10 rokmi
8
Zaizolovat strop alebo strechu
ahojte strechaci riesime zvukovu stranku mame plnohodnotny strop - cely pochodzny strecha do A a te…
tompk
Pred 10 rokmi
1
Dilema... zateplit stropy...alebo ....zafúkat priestor pod strechou?
Ahoojte... máme dilemu... robime renkonštrukciu domu.. typ kocka... a prerábame vrchne poschodie...…
majsterslovenska
Pred 10 rokmi
19
Podlaha FORTELOCK
mala by som záujem o túto podlahu do garáže, máte s tým už niekto dáke skúsenosti a ak máte to polo…
mrsleon
Pred 10 rokmi
2
1
2
…
2519
2520
2521
2522
2523
…