O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ukladanie tvarnic do zakladov...
Co by ste poradili...nemame este na pozemku vodu...zaklady sme vykopali...zalejeme betonom...a kedz…
mudrastrecha
Pred 10 rokmi
8
Prístup na pozemok - most
Ahojte, k tejto téme som dokopy nič nenašiel (snáď tu jedno vlákno aj tak o ničom). Budem potrebov…
blackomt
Pred 10 rokmi
5
Strecha = dilema
Ahojte, mate niekto strechu od Tondachu - Bolero hnedu? Ak ano, poprosim fotku strechy, dakujem pek…
svajdy
Pred 10 rokmi
1
Betonova zumpa z polska
ake mate skusenosti ? robili ste sami alebo vam dali atest na nepriepustnost?
patrick207
Pred 10 rokmi
7
Môže byť v jednom komíne dva plynové kotle (jeden na kúrenie a jeden na teplú vodu)?
Ahojte! Kúpili sme starsí dom a sú tu dva plynové kotle, jeden na kúrenie a jeden na teplú vodu. Ob…
dedo758
Pred 10 rokmi
6
Sused a cirkularka
Zdravim,chcela by som sa opytat a zaroven poradit..Byvame v mensej bytovke a pod bytom mame garaze.…
dedo758
Pred 10 rokmi
12
Zlomena skrutka
dobry vecer.........potrebujem rozvrtat klasicku skrutku M8 zlomila sa mi skrutka co drzi veko upch…
dedo758
Pred 10 rokmi
25
Výrobca interiérových dverí
Poradte zhotoviteľa interiérových dverí na mieru v okolí Vranova, môže byť aj Mi, Hu, Po... Vďaka
inrid
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
Hladam prispevok na fore
Pred par dnami som tu videl foto blog, kde bol pekny domcek, pripajam nacrt ako to asi vyzeralo. D…
iva71
Pred 10 rokmi
6
Skusenost s domom Quatro Pace Plus od Apex-arch
Ahojte. Rozmyslame nad zakupenim projektu Quatro Pace Plus od spol. Apex-arch. Mate niekto skusenos…
stesynka
Pred 10 rokmi
1
Strecha - cena za rozobratie, položenie krytiny
Prosím koľko by stálo rozobratie strechy (strecha je rok stará) a následné položenie krytiny - škri…
kkartinka
Pred 10 rokmi
2
Betónový múr v záhradkárskej oblasti
Novy sused chce postavit betonovy mur pozdlz nasej zahradky. Mozu sa v zahradkarskej oblasti stava…
majki555
Pred 10 rokmi
7
Aké okná máte v kúpeľni?
aké okná máte v kúpelni? Máme vyrobené okno do kúpelni a prehováram manžela, aby sme ho tam nedával…
timik15
Pred 10 rokmi
23
Odpredaj súkromného pozemku obci za 1 euro
Obecný úrad dal urobiť pred niekoľkými rokmi projekt na rekonštrukciu slepej ulice.Neskôr sa zistil…
stastnyjim
Pred 10 rokmi
1
2
38
Majstri (vodar, elektrikar, elektricke podlahove kurenie, steny-priecky, Bratislava
Ahojte, chcel by som Vas poprosit, aby ste sa so mnou podelili o dobre skusenosti s majstrami a dop…
ippinko
Pred 10 rokmi
1
Umiestniť manželskú posteľ pod okno?
Aky je Vas nazor na umiestnenie manzelskej postele pod okno? tak ze pod oknom by sme mali hlavy. I…
ewka2
Pred 10 rokmi
1
2
48
Dá sa napadnúť dedičské konanie aj po dlhšom čase?
Nasa babka zanechala svojim 5 detom pozemky. Kedze nasa mamina zomrela, rozdelili sa medzi 4 deti a…
wevericka1986
Pred 10 rokmi
18
Je potrebny projekt na zburanie stareho domu?
Zdarvim, na pozemku mam stary dom postaveny z hlinenych tehal + kvadre + tehly + co bolo po ruke…
adka1978
Pred 10 rokmi
14
Máte opis prác k búraciemu povoleniu?
zdravim ;-) potrebovali by sme poradit- na jar 2013 planujeme zvurat stary dom a neskor zacat stava…
adka1978
Pred 10 rokmi
10
Aku parozabranu pouzit?
Ahojte stavebnici Som vo faze zateplovania a neviem aku parozabranu mam kupit.Jedna sa o bungalov …
funtasta
Pred 10 rokmi
8
Kolko platite za stavebny dozor?
Ahojte, zaujimalo by ma kolko platite dozorovi a co vsetko robi?
annddrea
Pred 10 rokmi
9
Prestup cez plochú strechu
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či neviete o nejakom hotovom (elegantnom) riešení prestupu cez p…
samob
Pred 10 rokmi
3
Viete mi poradiť kam umiestniť výsuvnu zásuvku na ostrovčeku. Bude tam osadený len drez
ostrov ma rozmery 1,2mx3m a bude tam osadený len drez. tu návrh : https://scontent-fra3-1.xx.fbcd…
stowasser
Pred 10 rokmi
5
Zateplenie domu pri terase
ahojte, vedel by mi niekto poradit ako postupovat pri zatepleni domu pri terase. Izolaciu terasy od…
funtasta
Pred 10 rokmi
7
Stavebný zákon pre fyzické osoby - odborná rada
Ahojte Nájde sa tu niekto kto má reálne skúsenosti s pokutou za začatie stavby po podaní žiados…
atlaska
Pred 10 rokmi
4
Satnik
Ahojte,chystam sa zariadovat satnik,viete mi poradit kde by som mohla kupit /aj eshop/ tyce+uchytky…
atlaska
Pred 10 rokmi
7
Nosnik na tramovy strop
V projekte mam navrhnute ocelove nosniky 2U 160 na ktore sa bude vesat tramovy strop. Chcel by som …
originalx
Pred 10 rokmi
1
Ktory pozemok vybrat?
Dilema. Hojte.. kde boli tam boli dva pozemky :D 1. V miernom kopci Slnecny, pod nami dvaja s…
blackomt
Pred 10 rokmi
14
Pracovny pomer na dobu urcitu a hypoteka
Ahojte:-) Mam par otazok ohladom hypoteky.Dufam ze mi budete vediet poradit.S priatelom byvame v po…
natalia2111
Pred 10 rokmi
16
Plávajúcu podlahu na stenu
Ahojte chcem sa spitat či mi neviete poradiť. Ako pripevnit parkety na stenu chcem do spálne. Ďaku…
salichat22
Pred 10 rokmi
3
1
2
…
2521
2522
2523
2524
2525
…