Kolko platite za stavebny dozor?

Profilova fotka
Ahojte, zaujimalo by ma kolko platite dozorovi a co vsetko robi?
Odpovedať
@zarine 550eur,dozor len na hs,cca 20navstev
Odpovedať
Profilova fotka
@rasto7764 dozor by nemal byt az do konca? Mi robime teraz pomaly kurenie a dozor bol u nas dokopy snad 10x max a pyta si viac ako 200 za mesiac.
Odpovedať
@zarine neviem ci ma byt do konca,mne povedal ze na dolezite veci ako statika a tak musi byt pritom kedze dava peciatku a zvysok je uz na mne.Co sa tyka penazi to je vec dohody....
Odpovedať
@zarine 15-20 euro za návštevu. Je na mne koľko krát budem chcieť :-)
Odpovedať
@zarine My sme dali 12 000 Sk, bol pozrieť párkrát. A potom podpis ku kolaudácii. Ale poznám aj takú pani, ktorá ide na stavbu vždy, keď sa niečo robí, sprdne majstrov a nechce ani bonboniéru. :-)
Odpovedať
@zarine Ahoj. Na co je takový dozor, když není na stavbě každý den a nesleduje, co a jak se dělá ? To jsou naprosto jasně vyhozené prachy. Kolik takový dozor odhalí chyb a kolik Vám uspoří nákladů a jak pohlídá kvalitu ? Než takový dozor, kde platíte za nic, je lepší všechno konzultovat zde na MS a výsledek bude lepší ( zadarmo ). Jenom se musíte naučit oddělovat plevy od zrn. :-D
Odpovedať
Dozor bol na stavbe kazdy tyzden, niekdy aj viackrat do tyzdna podla toho aka praca sa robila. Ak ma prist 10x, to fakt ani nemusi.
Odpovedať
My sme platili 150 EUR za mesiac pokial sa robila hruba stavba. Boli to ale vyhodene peniaze lebo ked sa zacali robit vnutorne roboty tak sme zistili kopec chyb.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?