O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ytong 30+zateplenie alebo 45bez zateplenia?
Tak dnes sme sa rozhodli že budeme stavať s Ytongu, no ešte stále sa nevieme rozhodnúť či dať 30tku…
romanc
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
6
7
186
Čistenie prothern panter 24ktv
Nemá niekto fotky ako vyčistiť horák?
fugas20
Pred 10 rokmi
13
Drevene alebo plastove pre montovany dom
Prosim Vas, ake okna by ste poradili do montovaneho domu?? Drevene alebo plastove? Osobne sa stoto…
peto99
Pred 10 rokmi
15
Máte okná od KS plastik?
Rada by som sa vas opytala ci mate niekto skusenosti s firmou KS plastik Krušovce - plastové okná a…
eluma
Pred 10 rokmi
14
Okál-rekonštrukcia stien
Dobrý deň, sme sa pustili do rekonstrukcie starého domu typu Okál, na stenách sa nachádzajú nees…
112711
Pred 10 rokmi
8
POZOR PODVODNICI !!!! MKF STAV s.r.o. Betonove Ploty
Ahojte, prosim dajte si pozor pred firmou ktora sa naziva MKF Stav s.r.o. - sidlisko maju v Samo…
lara2101
Pred 10 rokmi
1
Hypotéka - problem so zamestnávateľom
V prípade, že chcem čerpať hypotéku na rozostavanú stavbu je pre banku problém, keď sa mi zmenil za…
finsluzby
Pred 10 rokmi
6
Sapeli centrum
Neviete niekto či je otvorené Sapeli centrum v Bratislave otvorené aj dnes 15.9.2015 keď je sviatok…
matulik06
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
Ziadost urbarskemu zdruzeniu o orezanie susediacih stromov.
Zdravim vsetkych a prejem pekny den. Mam jeden problem a neviem si zatial s nim rady. Teda mam cha…
mudrastrecha
Pred 10 rokmi
2
Pokazene terasa - zly spad, co s tym?
Ahojte, uz sme zufali tak sa chcem spytat aj Vas kedze vela z vas sa rozumie roznym veciam. Po dost…
danifedor
Pred 10 rokmi
9
Ukoncenie podlahy pri posuvnych dverach HS Portal
Caute. Ako ukoncit plavajucu podlahu pri posuvnych dverach HS Portal? Nejakym sposobom sa pod…
slavoslav
Pred 10 rokmi
3
Ako zariadiť maličkú predsieň?
Ahojte, mam dilemu, ako zariadit malicku predsien. Ma cca 1,2 x 2,4 mestra. Vstupne dvere do bytu s…
evulienkaslx
Pred 10 rokmi
7
Nelscamp-skusenosti?
Mate niekto skusenosti s betonovou krytinou Nelscamp? Zvazujeme Teran Danubia evo alebo Nelscamp. D…
lucy1311
Pred 10 rokmi
1
Prečiistenie vodovodného potrubia
ahojte, neviete niekto poradiť firmu, ktorá prečisťuje vodovodné potrubia v domoch? najlepšie mašin…
poliacik321
Pred 10 rokmi
2
Tondach Engoba granit,
Má niekto svetlo šedú plochú strešnú krytinu?/Tondach Engoba granit/Nie je až strieborná?Aké okná,f…
lucyy1312
Pred 10 rokmi
2
Technologia hydroizolacneho sedvica formou naterovej hmoty na ploche strechy - skusenosti akekolvek
Ahojte, na stranke roofservice.sk som konkretne nasla v nazve popisanu technologiu...mate s tym pro…
pammpusik
Pred 10 rokmi
1
Ahojte! Kde v okolí BA kúpiť pekné abstraktné obrazy (ideálne aj za rozumnú cenu) ?
Moja predstava pekného abstraktného obrazu
aquabelle
Pred 10 rokmi
2
Ako postaviť vchodové schody na zateplenom dome?
Zdravím, potreboval by som poradiť, mám montovaný drevodom zatepleným po obvodových stenách 20cm fa…
alanko5
Pred 10 rokmi
5
Zamietnuté zlúčené konanie
Dobrý deň, chcem sa s Vami poradiť ohľadom stavania. Bola som na stavebnom úrade sa informovať s pr…
matorado
Pred 10 rokmi
1
2
33
Posunutie bytoveho telefonu/vratnika
Ahojte. Pri prerabke bytu by som chcel posunut o niekolko cm aj telefon/vratnika. Mam vsak problem …
techslam
Pred 10 rokmi
4
Kedy sa davaju vnutorne parapety v novostavbe?
dobry den,chcem sa opytat kedy sa montuju vnutorne parapety na oknach v novostavbe pred urobenim om…
peter_dobias
Pred 10 rokmi
12
Ako obnoviť staršiu fasádu?
Staršie fasády bývajú často znečistené, zájdené a niekedy aj napadnuté mikroorganizmami ako sú mach…
katarina_baumit
Pred 10 rokmi
4
Drevohlinikove okna
Ahojte potrebujem si urobit prieskum ohladom drevohlinikkvych okien. Budeme ich potrebovat okolo 20…
riso11
Pred 10 rokmi
9
Popraskaný betón cez celu hrubku monolitickej ZB dosky
Zdravím...Chcem sa Vás opytat co s popraskanou ZB doskou.Zalievali sme dosku 8.9. kde bolo 15st ce…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Pomoc zo zariadením v detskej izbe
Ahojte, ako by ste zariadili takúto detskú izbu pre jedno 4r dievčatko. Nábytok by tam mal byť : ve…
mimikas
Pred 10 rokmi
5
Ahojte . Má niekto skúsenost alebo pozná firmu ekonomické stavby ?
Chceli by sme postavit domček na klúč a hladáme dobrú firmu , dakujem :)
aquabelle
Pred 10 rokmi
5
Gamrat - podbytie
Zdravim ma niekto realne skusenosti ako to vyzera po 5 rokoch pripadne 10.Ci to aj nieco vydrzi.Dak…
vader100
Pred 10 rokmi
3
Podlahy Kaindl
Prosim poradte mi, kde by som zohnala plavajuce podlahy Kaindl? Daju sa kupit v obchodoch ako Bauma…
sslavusaa
Pred 10 rokmi
5
Kúrenie v bungalove - cenová ponuka
Mám cenovú ponuku na bungalov 100 m2,radiátory bez rozdelovača: 4 radiátory,jeden rebrík,rúry meden…
saintovci
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
83
IKEA akcie
Ahojte strecháči....momentálne je v ikea akcia na skrine, nevie niekto ci sa chystá akcia na kuchyn…
slummdog
Pred 10 rokmi
7
1
2
…
2520
2521
2522
2523
2524
…