O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Dreveny plot
Ake mate skusenosti s drevenym plotom pred rodinnym domom? Ako casto ho treba natierat? Viete dopor…
julka79
Pred 10 rokmi
19
Inzinierske siete voda a elektrina
Prosim o radu, staviame dom, na buduci tyzden mame zacat robit teda kopat ceste neviete mi ako je t…
pripad001
Pred 10 rokmi
2
Kupit tento dom alebo nie..kto poradi
Prosim poradi mi nejaky stavbar alebo niekto kto sa vyzna ci je tento dom ok, co sa materialov tyka…
pripad001
Pred 10 rokmi
4
Stavanie
Dobrý den, chcela by som vediet kolko tak vyjde postavenie noveho domceka so vsetkym vsudy bez poze…
pripad001
Pred 10 rokmi
3
Poradte majstrov na stablon a fasadu
Neviete niekto o sikovnej a cenovo normalnej partie na realizaciu stablona v Prešove. dakujem.
gkvt
Pred 10 rokmi
6
Ekonomicke stavby aktualne
Ahojte, prosim vas, staval niekto v poslednej dobe (rok dva) alebo staviate s nimi aktualne? Viem o…
saffi
Pred 10 rokmi
1
Ako sa vám žije v Dunajskej Lužnej?
Ahojte, je tu niekto z Dunajskej Luznej? Sme s manzelom pred podpisom zmluvy na pozemok, tak dufam,…
biene
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
19
20
594
Lipa
Na vedlajsom pozemku kde chceme stavat hned za hranicou je obrovska rozvetvena lipa. Co s nou? Keby…
mudrastrecha
Pred 10 rokmi
11
sponzor fóra
Firma na zadržiavanie dažďovej vody a jej následné použitie
Poznáte firmu na takéto riešenie - výkon + cena, alebo aj dáky cenový zlepšovák (kúpa len nádrže a …
romanc
Pred 10 rokmi
5
Teplovodne peletove kachle Teba TP12
Ahojte ,nevlastnite niekto peletove kachle Teba TP12, alebo nejake teplovodne peletove kachle.Potr…
123michal
Pred 10 rokmi
1
Krbove teplovzdusne rozvody
stale dumem nad tym, ci v tychto teplovzdusnych rozvodoch, myslim v taznom systeme za pomoci krbov…
registrovany
Pred 10 rokmi
17
Zaluzie
Prisiel cas na zaluzie a neviem sa rozhodnut ci vonkajsie alebo vnutorne, uvitam kazdy nazor a hlav…
zuzka60
Pred 10 rokmi
16
Dobry den.Poradte mi prosim kde v Kosiciach kupim za dobru cenu murivo Solbet, resp. Termalica.?
Solber 25, resp. Termalica 24
richie
Pred 10 rokmi
6
Vyrovnajie podlahy
Zdravím Prosím poraďte mi ohľadom podlahy V kuchyni som mal PVC v obývačke parkety bolo to ode…
jaster64
Pred 10 rokmi
4
Lacne stavebne rezivo?
Zdravim, nepoznate nahodou firmu ktora vozi stavebne rezivo z oravy? bezne som kupoval z pezinka za…
tvojaritka
Pred 10 rokmi
4
Aké sú aktuálne trendy v oblasti farebnosti fasádnych omietok?
Fasáda je tvárou domu. Rôzne tvary a materiály, farby a štruktúry jej dodávajú nezameniteľný charak…
mudrastrecha
Pred 10 rokmi
1
2
36
Ideálne riešenie malej kuchyne v paneláku
Ahojte, plánujem komplet rekonštrukciu celého bytu a teda i kuchyne /ikea/ - rozmerovo nie je najvä…
bestinka
Pred 10 rokmi
22
Ako omietate pórobetónové murivo?
V praxi je zaužívané omietanie pórobetónu spôsobom "kleber + sieťka". Použili ste toto riešenie aj…
katarina_baumit
Pred 10 rokmi
6
Skúsenosť s firmou Asko
Nedá mi , aby som sem nepridala túto diskusiu, pretože ma zaujíma akú skúsenosť majú ostatní s fir…
abba626
Pred 10 rokmi
1
Podľa čoho si vyberáte fasádnu omietku?
Fasáda nemá spĺňať len základné vlastnosti akými sú napr. ochrana pred chladom, hlukom, vlhkom, ale…
stastnyjim
Pred 10 rokmi
1
2
38
Zateplenie,potery,sadrokarton
Hľadám partiu na zateplenie rodinného domu/podkrovný/+spravenie podhladov. Hľadám partiu na sadr…
abula1
Pred 10 rokmi
1
Dreveny chodnik
Bry vecer, co vravite na chodnik do domu a okolo z dreva? Hranoly+laty. Ma niekto?
atlaska
Pred 10 rokmi
1
2
54
Aká vysoká bude podlaha?
Potrebujem objednať francuzske dvere a neviem ake vysoke.Koľko bude vysoke podlahove kurenie a čo v…
blackomt
Pred 10 rokmi
31
Stolar, okolie BA
Ahojte, hladam kontakt na stolara v okoli BA, konkretne Hviezdoslavov. Potebujem nacenit kuchynsku …
peto99
Pred 10 rokmi
4
Poraďte ohrievač do kúpeľne
Potrebovala by som poradiť vhodný ohrievač do kúpeľne, niečo malé, spratné, zrejme aj čiastočne vod…
dulius
Pred 10 rokmi
17
Zamurovanie časti loggie - spôsob výstavby
Dobrý deň, hľadám odbornú radu. Mám projekt na zamurovanie časti panelákovej loggie (zväčšenie kuch…
nevestickka
Pred 10 rokmi
8
Nerovnosti podkladu a pokládka xps
Dobrý večer, Akurát pokladám xps na asfaltové pásy a na zvaroch asfaltových pásov ten xps miern…
kajo873
Pred 10 rokmi
6
4m dlhá vstavaná skrina
Ahojte, chcela by som sa poradiť s tými ktorý ste si dávali robiť vstavané skrine na mieru ohladom …
mapeba
Pred 10 rokmi
7
Ako sa vyvarovať vykresleniu kotiev na fasáde?
Tento jav, tzv. „lienkový efekt“, je vidieť na zateplených fasádach pomerne často. Vykresľovanie k…
miro_baumit
Pred 10 rokmi
5
Tondach a Bramac po niekolkych rokoch
chcel by som sa vas opytat ako vyzeraju vase strechy po rokoch o bramacu som cital na forach ze…
mudrastrecha
Pred 10 rokmi
1
2
37
1
2
…
2517
2518
2519
2520