Lacne stavebne rezivo?

Profilova fotka
Zdravim, nepoznate nahodou firmu ktora vozi stavebne rezivo z oravy? bezne som kupoval z pezinka za 200€ / m3 ..a to viem, ze tomu chalanovi to uz vozia aj narezane..on to len hobluje, rezpektive robi nejake dorezky a pod. tak mu to musia vozit lacnejsie ..tak ma napadlo ci niekto nema skusenost s dovozom reziva na krov priamo z oravy na zapad (Senec) dakujem.
Odpovedať
ved to je logické,že to lacnejšie kupi a má(musí )mat zisk. Ja si nemyslím, že sa ti to vyplatí,lebo dotyčný to vozí kamionom,čo je cca 30m3 reziva. To ty určite neobjednáš, ale za dopravu svojho krovu zaplatíš detto ako on za 30m3. Dalej je tu otázka event.reklamácie., čo je ešte komplikovanejšie. Ale treba skusiť...
Odpovedať
V okoli Ziliny sa pohybuju ceny za dosky 150-155€ a hranoly 190-230€ v zavislosti od dlzky a hrubky. Tiez som mala moznost objednat od jedneho pana z Oravy, ale dovoz by ma vysiel tolko ako zaplatim za drevo tu. A nie je problem este nieco narezat, keby pochybilo. Urcite lepsie z okolia aj kvoli pripadnej reklamacii. A na cene sa da niekedy aj dohodnut. Inak ceny som uvadzala bez dph.
Odpovedať
ak niečo zistíš daj vedieť... tiež riešim senec..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?