O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ovalne umyvadlo na pult
Vybrali sme si dve 50cm ovalne umyvadla na pult.pult ma sirku 50 cm, takze umyvadla by sa zmestili…
atlaska
Pred 10 rokmi
4
Idealny sklon strechy - bungalov
Máte niekto približné rozmery domu šírka 9,8 m x 17 m dĺžka? Potreboval by som vedieť, aký je ideál…
mysky
Pred 10 rokmi
2
Môžem vybrať stavebné sporenie po 3 rokoch?
Prosím,máte skúsenosti so stavebným? Máme ho na 7 rokov, platíme ho od roku 2008. tento rok by sme …
zmrzlinka2710
Pred 10 rokmi
1
2
39
PODLAHOVE KURENIE DO GARAZE
Zdravim vsetkych.Potreboval by som poradit ohladne podlahovky do 3garaze 120m2 ktoru budem pouzivat…
mgx
Pred 10 rokmi
11
Barokové zrkadlo
Ahojte, máte niekto takéto barokové zrkadlo? Rada by som si ho dala do kúpeľne, no bojím sa, aby ta…
macrela1976
Pred 10 rokmi
2
Kúpeľňa do podkrovia na drevený strop
Ahojte,Vie mi niekto poradit ako skladbu podlahy by som mal urobit do kupelne do podkrovia? Ako za…
bambina78
Pred 10 rokmi
4
Nastavenie termostatu - prosim o rady
Ahojte. Mozem poprosit skusenejsich o radu ako spravne umiestnit a nastavit termostat aby kotol kur…
mgx
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
80
Aké zábradlie na balkón?
Vodorovne je podla mna krajsie, ale asi nebezpecne, ak su v dome male deti. Zas na druhu stranu - d…
peterzrebny
Pred 10 rokmi
19
sponzor fóra
Rez laminovanej drevotriesky doma
Potrebujem skrátiť nohy na konferenčnom stolíku z laminovanej drevotriesky. Ako a čím urobiť rezy a…
marinak53
Pred 10 rokmi
23
Odporucany dodavatel oknien a garažových brán Košice
Hladame dodavatela a realizatora kvalitných plastových oknien a garazových bran na hrubu stavbu, Ko…
davkoblade
Pred 10 rokmi
17
Čistenie roletiek deň a noc.
Poraďte prosím, ako čistíte rolety deň a noc? Ručne, alebo pomocou nejakého čističa :-|
lucinelienka
Pred 10 rokmi
2
Medziokenné žaluzie
Aký máte názor a praktické skúsenosti s medziokennými žalúziami? Vopred ďakujem za príspevky.
majki555
Pred 10 rokmi
2
Začatie hrubej stavby
Dobrý deň. Chcela by som vas poprosit o názor a zaroven radu. Budúci utorok 27.10 nám firma začína …
hajra
Pred 10 rokmi
16
Problemovy sused
Neviete poradit, co urobit s problemovym susedom v panelaku, ktory po 22.00 hned zacne trieskat na …
mcdog
Pred 10 rokmi
21
Podbetonovane dvere
Dnes mi murar podbetonoval dvere stym ze zvonka dal 5cm styrodur... odburame tym tepelny most?
tomilu
Pred 10 rokmi
8
Stahovanie s malymi detmi
Kokso ako zvladate stahovanie s malymi detmi. Ja mam 1,5 a 3,5 rocneho dnes sme sa stahovali. Stihl…
tatiana1978
Pred 10 rokmi
2
Štátny príspevok a prekročenie vekového limitu jedného z partnerov
Ahojte, môžeme ako manželia dostať štátny príspevok pre mladých, keď jeden z nás už nespĺňa podmien…
andreah25
Pred 10 rokmi
9
Neschválená hypotéka vo Všeobecnej úverovej banke
Dnes, po mesiaci čakania, nám banka oznámila, že nám neschválili úver, dôvod - jeden mínus v mínuse…
andreah25
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
77
Potrebujem radu ohľadom vzduchový ozvodov od krbu, vie mi niekto poradť ?
Potrebujem vedieť či mi niekto vie poradiť s kompeltnými vzduchovými rozodmi.. Vzdush potrebujem tl…
duzu
Pred 10 rokmi
3
Krb Kratki Zuzia 16 kw s bočným sklom bez stĺpika
Zdravim vsetkych, dnes som bol kupit v PL krb. Velmi sa mne a priatelke pacil krb Zuzia 16kw s pocn…
flamaecol
Pred 10 rokmi
29
Firma MDL,s.r.o. - pán Nemček
Dobrý deň. Chcem sa spýtať, či máte niekto skúsenosti, či už osobne alebo z počutia so stavebnou fi…
pistenocka
Pred 10 rokmi
1
Riadene vetrane (rekuperacia) a komora
Prosim Vas, ti co maju rekuperaciu a komoru pri kuchyni, ako ste riesili kurenie a vetranie v komor…
kenny123
Pred 10 rokmi
7
Ako zateplit podlahy a stropy?
Ahojte. Potrebujeme poradit, z coho je najlepsie zateplit podlahy a stropy? Ide o poschodovy dom.. …
meteglin
Pred 10 rokmi
18
Existuje vyhlaska alebo zakon pre umistnenie a tvar pochodznej terasy?
Chcem sa spytat ci som nejako obmedzovany zakonom alebo vyhlaskou (napr.tvarom alebo umiestnenim),a…
plamen
Pred 10 rokmi
2
Čo skôr?
Treba najskôr spraviť sadrokartónový strop a potom spraviť obostavbu krbovej vložky? Alebo najskôr …
katka8855
Pred 10 rokmi
7
Spol. Sweethome
A teraz si daj postaviť dom na klúč firme ... ]- :-( :-( http://www.sme.sk/c/8046476/firma-berie-z…
tomas1989
Pred 10 rokmi
3
Kvalitný betón za rozumnu cenu Nmnv???
Poprosím Vás, idem stavať v NmnV. Viete mi poradiť kvalitný beton a za dobrú cenu? Ďakujem ;-)
ivan007
Pred 10 rokmi
1
Hladam ludi ktorych podviedol a obral o peniaze p.Bartolomej Virag, prosim napiste mi do mailu.
Podavame trestne oznamenie a radi pripojime dalsich oklamanych.
simciatko1
Pred 10 rokmi
4
Objektívne náklady na kúrenie v rodinnom dome a návratnosť investície......
Nakoľko mi prišlo vyúčtovanie za energie a čítam rôzne neucelené informácie pre a proti zatepleniu …
majkoj
Pred 10 rokmi
15
Akú farbu na steny, keď je nábytok Wenge s bielou?
Ahojte!poradili by sme mi aka farba by sa hodila do kuchyne a obyvacky.nabytok je wenge s bielou.Ne…
danielta999
Pred 10 rokmi
10
1
2
…
2487
2488
2489
2490
2491
…