O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Oprava starej stodoly - podlaha, obvodove steny
Zdravím vás, mam staru stodolu, strecha je zlá, podlaha je len udupana hlina a obvodove steny z dre…
mi_t_is
Pred 10 rokmi
1
Sada hrncou tefal?
dobry den rozmyslam nad sadou hrncou tefal viete mi niekto poradit ktoru ? je ich docela dost...pot…
manilla
Pred 10 rokmi
3
Skúsenosti s teplovodným krbom
Rozmýšľame na vykurovaním teplovodným krbom a ohrev vody plynom je to dobré či zlé riešenie? dakuje…
ziskad
Pred 10 rokmi
15
ČOV a cistiace prostriedky
Ahojte...prosim poradte..ked mate čov ake cist Prostriedky pouzivate? Klasicke kupene v drogerii a…
matorado
Pred 10 rokmi
7
Je takto namontovany SDK v poriaku?
Ahojte, majstri mi vravia ze to este na finale prebrusia a vyplnia sadrovou "specialnou" vyplnou. J…
pysnyp
Pred 10 rokmi
27
Vata alebo polystyrén je najvhodnejsie na zateplenie obvodových múrov 30 porfix? A aká hrúbka.
zdravim mam vymurovanú chalupu 16x14 bungalov z porfixu - obvodové mury sú 30. Chcem ich zateplit, …
godfather
Pred 10 rokmi
6
Kuchyna- dalsi pokus
Ahojte, prosim ako sa vam pozdava tato kuchyna? co by ste zmenilo, vylepsili? Napravo je spajza, le…
aksuel
Pred 10 rokmi
3
Ako zakryt umakart?
Ahojte. Idem sa popytat tych co to uz robili na postup okachlickovania. Neodlepia sa po case? Ake l…
malabiba
Pred 10 rokmi
8
sponzor fóra
4. alebo 7. poschodie?
Ahojte, chceme kupit 3i byt v Kosiciach, 68m2. Mame na vyber byt na 4/8 poschodi za 61 000, alebo b…
malabiba
Pred 10 rokmi
19
Mokra omietka pod oplechovanim atyky
Zbadal som, ze fasada je pri vrchu pod plechom atyky mokra. Do rana bolo mrazivo a na zemi som mal …
peto99
Pred 10 rokmi
6
Ako vypocitat potrebnu velkost pracovnej dosky
ahojte mame vybranu kuchynu a vieme aj rozmery .. zarazila som sa az teraz ked si chceme objednat p…
marek_k
Pred 10 rokmi
21
Rekonštrukcia krbu v starom dome
Kúpili sme starší dom v ktorom nás čaká ešte veľa rekonštrukcie a jedna z nich je aj krb. Možno je …
guffy
Pred 10 rokmi
7
Hríby v záhonoch a v tráve
V záhonoch a v tráve sa nám objavilo množstvo hríbov rôznych druhov. Neviete mi povedať čo sú zač :…
bkj11
Pred 10 rokmi
4
Drevodom - taký skutočný, len z dreva...
:-) ahojte, ako hovorí názov, chcela by som požiadať dobrých ľudkov, ktorí plánujú, realizujú, aleb…
majo1010
Pred 10 rokmi
1
2
34
Perfektny dom.eu
Staval niekto s touto firmou?Ake mate skusenosti?
elka86
Pred 10 rokmi
1
Komín v interiéry
Zdravím. Viem napojiť komín schiedel permeter priamo nad kachle jotul f500? Mam otvorený strop chc…
schiedel_maros_plsko
Pred 10 rokmi
3
Ako utesnit dvierka na kachliach?
ahojte majstri.mam stare kachle,na ktorych zle doliehaju dvierka.chcem tam dat teflonovu snuru,ale …
andymc
Pred 10 rokmi
3
Riesenie interieru kuchyne/obyvacky
dobry den, chcem vas poprosit, o vase navrhy/rady, ako by ste riesili zariadenie interieru na fo…
batavia
Pred 10 rokmi
1
Veniec - cas na vyzretie
Zdravim prave dnes som dobetonoval veniec kolko by ma stat aby som ho mohol odsalovat a polozi…
vader100
Pred 10 rokmi
8
Cim natriet obklad z kamena aby sa neprasilo??
ahojte, mame doma v obyvacke a v spalni stenu oblozenu kamenom. chcela by som sa spytat ci neexistu…
erika789
Pred 10 rokmi
2
Pôvodné elektrické rozvody a elektrická rúra
Prosím o radu! Bývam v paneláku, elektrické rozvody sú pôvodné cca. 25 rokov. Idem meniť kuchynskú …
praoteccech
Pred 10 rokmi
17
Popraskaná kôra na strome - dula
Ahoj, poprosí o radu skúseného záhradkára. Mám na dvore dulu, a má problém - odlupuje sa jej kôra, …
ma890
Pred 10 rokmi
3
"Kombinovany drevodom"
Ahojte. Zaciname s planovanim stavby domu.Kedze vsak je vacsia cast pozemku "pod urovnou cesty", r…
elka86
Pred 10 rokmi
4
Bývanie v Dolnom Hričove
Zdravím osadenstvo MS. Mám jednu rýchlu otázku. Vedeli by sme spoločne zhrnúť plusy a mínusy bývan…
vrto
Pred 10 rokmi
1
Skúsenosti so spoločnosťou Maag
Ahojte, mate niekto skusenost so spolocnostou MAAG. Je to distributor obkladov, dlazieb a sanity…
flu5ky
Pred 10 rokmi
11
Ovalne umyvadlo na pult
Vybrali sme si dve 50cm ovalne umyvadla na pult.pult ma sirku 50 cm, takze umyvadla by sa zmestili…
atlaska
Pred 10 rokmi
4
Idealny sklon strechy - bungalov
Máte niekto približné rozmery domu šírka 9,8 m x 17 m dĺžka? Potreboval by som vedieť, aký je ideál…
mysky
Pred 10 rokmi
2
Môžem vybrať stavebné sporenie po 3 rokoch?
Prosím,máte skúsenosti so stavebným? Máme ho na 7 rokov, platíme ho od roku 2008. tento rok by sme …
zmrzlinka2710
Pred 10 rokmi
1
2
39
PODLAHOVE KURENIE DO GARAZE
Zdravim vsetkych.Potreboval by som poradit ohladne podlahovky do 3garaze 120m2 ktoru budem pouzivat…
mgx
Pred 10 rokmi
11
Barokové zrkadlo
Ahojte, máte niekto takéto barokové zrkadlo? Rada by som si ho dala do kúpeľne, no bojím sa, aby ta…
macrela1976
Pred 10 rokmi
2
1
2
…
2486
2487
2488
2489
2490
…