O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vybavenie stavebného povolenia okres Nitra
Prosím o skúsenosti so sprostredkovaným vybavením stavebného povolenia v okrese Nitra, odporúčanie …
sonulka81
Pred 10 rokmi
2
Pozemok bez vyhladu na ulicu
Ahojte. Mame moznost kupit pozemok, ktory vznikol rozdelenim velkeho pozemku 1600m na dva 800m. Roz…
chrobak7
Pred 10 rokmi
16
Plynová varná doska Gorenje Simplicity
Prosím podeľte sa so skúsenosťami s plynovou varnou doskou. Je lepšia z tvrdeného skla alebo smalto…
lienockac
Pred 10 rokmi
2
Prosím pomôžte
Dobrý den.hladam človeka ktorý mi pomoze,mame rezervacnu zmluvu,včera skončila,podľa zmluvy a právn…
simciatko1
Pred 10 rokmi
18
Pripojenie teplovodného sporáka
Zdravím, chcem poprosiť o radu či je správne zapojenie na teplovodnom sporáku, bojler mám v pláne…
janko30
Pred 10 rokmi
25
Majstri zo Sika?
Ahojte. Prerabame v Stupave RD a akurat sa chystame na kupelku. Obkladacky budeme kupovat v Siku…
macrela1976
Pred 10 rokmi
10
Murovany dom - aka firma
Ahojte, aka je podla vas najlepsia firma na murovany dom? S akou firmou mate dobre skusenosti? Chce…
marrria
Pred 10 rokmi
1
Velmi komplexna situacia - stary dom+hruba stavba+spolocny pristup
Ahojte, Potrebujem poradit. Zaujimame sa o nehnutelnost, ktora je velmi komplexna. Nechceme n…
kashina
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
Tepelné čerpadlo - Bungalov
Ahojte viem že sa tu popísalo milión názorov ohľadne tepelných čerpadiel aj som toho kopec prečítal…
supiiik
Pred 10 rokmi
1
2
36
Skusenosti - nazory firma Hugino P. Bystrica?
ahojte, ma niekto skusenosti s firmou Hugino ohladom betónových plotov? za kazdu info vdaka
duronsan
Pred 10 rokmi
1
Pamiatkový úrad
Ahojte, hľadala som vo fóre ale neúspešne tak sa chcem spýtať - žiadosť na pamiatkový úrad sa dáva …
adka1978
Pred 10 rokmi
10
Renovacia spálňe- podlaha, sadrokartonovy strop, elektrika, vymalovanie.
Ahojte chcela by som zrenovovať spálňu v paneláku v Bratislave od podlahy až po strop. Vedeli by st…
martinaflor
Pred 10 rokmi
1
Pomoc pri výbere spotrebičov
Poraďte mi prosím pri výbere vstavanej rúry. Rozhodujem sa medzi dvoma typmi. Electrolux EOC 45651…
jeane78
Pred 10 rokmi
2
Stavebne povolenie kosice
poradi niekto niekoho z Kosic co vie vybavit stavebne povolenie? alebo ma niekto nejaku znamost na …
iukas
Pred 10 rokmi
3
Odporúčite mi firmu, ktorá vám robila plochú strechu?
Stavba sa nachadza v okoli Sc a hladam firmu, ktora ma skusenosti s plochymi strechami. Jedna sa o …
matuelos
Pred 10 rokmi
15
Vstavaná chladnička umiestnená v rohu
Prosím o skúsenosti s umiestnením vstavanej chladničky. Vychádza nám umiestniť ju do rohu, len nevi…
technik007
Pred 10 rokmi
23
OBKLAD DANCE?
Dobrý deň,neostal nahodou niekomu obklad DANCE neutro biely, DANCE turquese a dekor DANCE turquese …
beatulienka38
Pred 10 rokmi
1
PVC fólia
Ahojte....chystáme rekonštrukciu strechy a podľa projektu tam bude ako vrchná vrstva FATRAFOL... Ak…
matuelos
Pred 10 rokmi
15
Nízkoenergetické byty Šelpice - novostavba
Dobrý deň, aké máte skúsenosti s nízkoenerg. bytmi v Šelpiciach? Nie sú vlhké a neplesnivejú steny?…
doby65
Pred 10 rokmi
1
Kolaudacia novostavby
Dobry den prajem,chcem sa informovat,kupujeme novostavbu domu cez realitnu kancelariu a bolo nam po…
milagros
Pred 10 rokmi
1
2
56
Prosim vas, mate typ na peknu detsku izbu pre deti? Paci sa mi masivny nabyto, len sa mi zda drahy.
Prosim vas o nejaky typ. Dakujem
aquabelle
Pred 10 rokmi
5
Prosim vas ,viete mi poradiť kde zoženiem biele lesklé dvere ?
Kuchyňu mám lesklú bielu a jediné dvere , ktoré sme na trhu zohnali sú z firmy Sapeli , ale stoja 6…
sysell
Pred 10 rokmi
4
Sadrokartónové stropy a typy na firmy ktoré ich robia
Chcem sa informovať, máte nejaké typy na živnostníkov, firmy, ktoré realizujú sadrokartonové stropy…
solda
Pred 10 rokmi
16
Dobrá podlaha
Prosím poraďte ak viete kde zoženiem peknú, kvalitnú, drevenú podlahu za prijateľnú cenu, vhodnú aj…
saxoparket
Pred 10 rokmi
1
2
48
Ideálne bývanie - projekty
Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s projektami od Ideálneho bývania? Nezdajú sa Vám sumy prehnané? …
v_skorec
Pred 10 rokmi
8
Čo by ste upravili na tejto obývačke ?
Ideme rekonštruovať a nadstavovať starší dom. Máme v pláne vytvoriť obývačko-kuchyňu okolo 35m2. Za…
gemini06
Pred 10 rokmi
26
Posilka v dome
Posilka v dome? Je to dobrý nápad? A aká miestnosť je nato podľa Vás ideálna, niečo v suteréne, pod…
anka_hanka
Pred 10 rokmi
25
Presov - Murar na hrubu stavbu
Zdravim Vas, zhanam sikovneho murara max do 20€ za m3 z okolia Presova ktory by bol ochotny post…
sakalsk
Pred 10 rokmi
1
Dobry vecer,chcem sa opytat,da sa este teraz vertikulovat travnik?dakujem:-)
zahrada
majkoj
Pred 10 rokmi
3
Nacenenie stavebneho materialu Presov
Dobry den, Potreboval by som nacenit stavebny material na hrubu stavbu domu. Zatial som rozhodnut…
sakalsk
Pred 10 rokmi
7
1
2
…
2485
2486
2487
2488
2489
…