Majstri zo Sika?

Ahojte. Prerabame v Stupave RD a akurat sa chystame na kupelku. Obkladacky budeme kupovat v Siku a potrebovali by sme ich nahodit. Len otazka koho zavolat. Uz niekomu z vas robili obkladacky? Potrebujeme ich len nahodit, elektriku a vodu uz mame predpripravenu. Dakujem.
Odpovedať
Ahoj, toto leto nam robili komplet kupelne, odporucat nemozem :-( ...beh na dlhu trat a pevne nervy s nie velmi uspesnym koncom...
Odpovedať
Profilova fotka
@stanley94 len nahodiť?? dobrý vyraz! a čo ostatné veci,špárovanie, silikonovanie,a montáž sanity a doplnkov ?
Odpovedať
@stanley94 Kamo viec so to asi tazko, kachlicky este asi nikomu na slovensku nemontovali :-S Obvolal si stavebne firmi alebo sa popytaj znamych alebo si pozri dake reklamne regionalne noviny.
Odpovedať
siko ma svojich majstrov? alebo len odporucaju v danom regione kde sidli obchod nejakych externych spolupracovnikov? v dnesnej dobe je fakt velmi tazke najst perfektneho majstra obkladaca... a hlavne takeho co aj vie rozumne vysparovat a aj vysilikonovat...
Odpovedať
Profilova fotka
@godfather co ja viem nema, V BB ma u nich v obchode kancelariu firma, ktoru oni potom odporucaju. Akurat ked hrdo rozpravali, ze vsetko v predajni robili oni, nebol som az tak presvedceny, ze je to az tak super :)
Odpovedať
@stanley94 najst niekoho do Vianoc bude tazke. Treba hladat cez znamych. Dobri majstri nepotrebuju MS.
Odpovedať
..siko spolupracuje s externymi firmami, ktore to realizuju, ale ma aj par svojich majstrov, ale ti nam uz iba doriesili nedorobky a reklamacie..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?