O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Drevena doska pod umyvadlo
Ahojte, viete mi poradit, kde by sme mohli kupit drevenu masivnu dosku pod umyvadlo??? Nejaki preda…
rivasvk
Pred 10 rokmi
2
Sklenna vata alebo fukana?
Ahojte chcela.by som sa spytat co je lepsie do obytneho podkrovia ci vata alebo fukana izolacia? R…
matorado
Pred 10 rokmi
8
Mám zatepliť obvodový plast suterénu zvonku alebo strop suterénu zvnútra?
Ahojte, byvame vo vyskovaku na 1 posch. Pod nami su len pivnice. Ma sa zateplovat. Keby si uz musim…
maria123
Pred 10 rokmi
16
Cena strechy?
Tak nam nacenili Tondach Twist 200m2 na 4300eur co si myslim je prijatelna cena.
domcek1
Pred 10 rokmi
7
Plavajuca podla - Mirelon na hobru
Pôvodne som chcel dávať pod plávajúcu podlahu iba mirelon 3mm... Avsak neskor som sa rozhodol, že …
mesarosanton
Pred 10 rokmi
2
Máme dať sokel pri dlažbe?
Dobrý deň, prosím Vás dávate pri dlažbe imitujucej drevo aj sokel? Mne osobne sa táto podlaha pači …
lordxor
Pred 10 rokmi
11
Zmena dispozície v 3i byte
Dobrý deň, kúpili sme byt, kde by sme chceli zmeniť dispozíciu. Mám už jeden návrh ale stále rozmýš…
zuzka60
Pred 10 rokmi
1
2
47
Prefarbenie interierovej dlazby.
Zdravim. V novom byte mam dlazbu v kuchyni a na chodbe ktoru by som chcel zmenit. Vymenou dlazby by…
skalko1601
Pred 10 rokmi
4
sponzor fóra
ABB Basic 55
Ahojte. Ma niekto doma produkty rady Abb Basic 55 - http://www.abb.com/product/ap/seitp329/1180561b…
rimor
Pred 10 rokmi
16
Môže byť ten istý koberec v PL o dosť lacnejší ako u nás?
Ahojte, chela by som zistiť, či sa jedna o ten istý výrobok. Koberec sa nám zapáčil v KOBRAJ-i (ce…
dionyzo
Pred 10 rokmi
5
Chladnička No-Frost značky Samsung alebo Gorenje ?
Ahojte, chladame chladnicku No-Frost a v zaverecnom vybere nam ostali modely znaciek Smsung a Go…
carodejka008
Pred 10 rokmi
1
2
34
Sťažnosť na nového majiteľa... Pomôžte
Problém v bytovke nastal pri prerabke bytu podomnou. Majiteľ arogantný hajzlík a jeho robotníci oby…
blackomt
Pred 10 rokmi
24
Poradte parny mop
Chceme kupit parny mop karcher. Neviem sa vsak rozhodnut, ktory model. Ci karcher SC 1020 alebo nov…
mandevilla
Pred 10 rokmi
1
Firma Gaff Prestige - skúsenosti
Zdravim, mate niekto skusenosti s firmou - Gaff Prestige z BB? Potesia ma pozitivne a aj negativne.…
momato
Pred 10 rokmi
9
Máte skúsenosť so zvetrávaním polystyrénu?
Veľmi by ma to zaujímalo či je to pravda? Mate skusenosti??? Tí čo maju zatelne domy polystyrenom a…
samel
Pred 10 rokmi
28
Nábytková firma
ahojte poznáte túto internetovú predajňu nábytku? http://www.top-nabytok24.sk/
sonulka81
Pred 10 rokmi
1
Pozemok bez prístupu do ulice.
Ahojte. Mame moznost kupit pozemok, ktory vznikol rozdelenim velkeho pozemku 1600m na dva 800m. Roz…
akvi
Pred 10 rokmi
1
2
51
Kuchyna, ako rozmiestnit?
Ahojte. Koncime s projektom na prerabku domu a chceli by sme este nazory na rozmiestnenie kuchyne, …
andyfr
Pred 10 rokmi
1
2
38
Ako vyberať okná, aby som čo najviac stlačil cenu?
Chcem tym povedat ze ci existuje nejaky standardny rozmer okien ktory napr stoji menej ako keby som…
mbori
Pred 10 rokmi
1
2
38
Schnutie betónu vs. murovanie
Dobrý deň, prosím Vás, môžete mi napísať Váš názor, či môžeme v piatok zakladať rohy a v sobotu za…
beatka25
Pred 10 rokmi
7
Starsia drevena podlaha
Ahojte,,velmi by som poprosila o pomoc..kupili sme starsi dom, kde su drevene podlahy /dyľe/ ...Chl…
akvi
Pred 10 rokmi
6
Hladam projektanta okolie Malacky
Ahojte, hladam projektatnta/architekta v okoli Malaciek. Viete niekoho odporucit, pripadne aj cenov…
chrobak7
Pred 10 rokmi
11
Čo môže bežne zručný človek zvladnúť sám prestavať?
Ahoj aj my sa tak zamyslame že čo môže bežne zručný človek zvladnúť sám prestavať???…
radovan_83
Pred 10 rokmi
16
Ako ste začínali s bývaním?
Pri rozmyslani nad dnesnym Oslavencom (25.12. - hadajte koho mam na mysli :-) ) mi napadlo, ze sa n…
radovan_83
Pred 10 rokmi
5
Aké obrazy kúpiť do moderného interiéru?
Rada by som si kúpila nejaké obrazy do moderne zariadeného interiéru. Prosím, ak máte nejaké dobré …
radovan_83
Pred 10 rokmi
21
Na akom pozemku je možné chovať zvieratá?
ahoj, neviete o nejakom pozemku, ktory je vhodny aj na chov zvierat?? pripadne neviete ci je mozne…
chrobak7
Pred 10 rokmi
10
Musím prenájom bytu oznámiť na daňovom úrade?
ahojte, ked prenajimam byt musim to oznamit na Danovom urade? Niekde som citala, ze ak by som ved…
katka8855
Pred 10 rokmi
10
Obklady v Senci a okoli
Chcela by som sa opýtať či nemáte kontakt na nejakého dobrého obkladača zo Senca a okolia. Nakoľko …
dano1505
Pred 10 rokmi
2
Koľko musí byť vzdialenosť medzi plotom a cestou?
Ahojte.Neviete niekto poradiť koľko má byť vzdialenosť medzi plotom a cestou(bude to len ulica v ob…
joxe
Pred 10 rokmi
10
Máme dobré skúsenosti s firmou Rameseum
mam velmi dobre skusenosti.Stavali sme dom a projekt a rozpocet nam robil pan Varga.Velmi mily,ustr…
kosakum
Pred 10 rokmi
6
1
2
…
2483
2484
2485
2486
2487
…