Chladnička No-Frost značky Samsung alebo Gorenje ?

Ahojte, chladame chladnicku No-Frost a v zaverecnom vybere nam ostali modely znaciek Smsung a Gorenje. Ktoru znacku radsej odporucate? Samsung by bola OK ale na webe je dost vela prispevkov poukazujuci na hlucnost No-Frost chladnicky Samsung. Tak neviem do coho ist. Za kazdu radu, skusenost - velmi pekne dakujem.
Odpovedať
1
2
@rmu máme Samsung a spokojenost
Odpovedať
@jenies Aky konkretny typ zrejme nepamatas ci?
Odpovedať
uz som to tu spominala velakrat. mam samsung s no frost, absolutne ju nepocut.
Odpovedať
Dakujem vam - tymto ste moje preferencie naklonili k znacke Samsung :)
Odpovedať
Mame Samsung a spokojnost. http://www.samsung.com/sk/consumer/ho...
Odpovedať
@megdesign Dakujem. Ja uvazujem o: http://www.samsung.com/sk/consumer/ho...
Odpovedať
my ideme do gorenje ale nie do nofrost ale len do frost less tusim ci ako sa to vola...predajcovia nas tiez lamali na samsung ze ma lepsie funkcie ale za tu cenu mozem mat dve gorenja :D
Odpovedať
Gorenje nekupovat, je to smejd.
Odpovedať
@johnyfly1 Celkom ani nie. Skus pozriet rovnako funkcne chladnicky Gorenje a Samsung a cenovo su podobne. Ak sa bavime o No-Frost. A ktory konretny mdoel mate vybraty? nasa alternativa Gorenja bola NRK 6192 TX - je to ale no frost.
Odpovedať
mame samsung no frost 4 roky, spokojnost..nikdy by som si uz bez no frost nekupovala chladnicku.
Odpovedať
@rmu RK6192KW tusim ze to je...co nam ukazovali samsungy tak o skoro 200e hore a 500e za chladnicku nedam :)
Odpovedať
@rmu Lednice Samsung RL 58greiH1 a zatím super, je tam myslím i zv. čerstvá zóna na voce, zeleninu, a vydrí dlouho pěkné... celkově jsem spokojená
Odpovedať
Článok sa načítava...
@rmu my máme nerez a keby som kupovala znovu jedine bielu,nerez tragédia údržba.
Odpovedať
My máme Samsung No-Frost 5 rokov a už by som ju nechcela kvôli servisu. Inak som s funkciou no frost veľmi spokojná, ale chladnička nám začala z ničoho nič vypínať.Niekedy raz za mesiac a neskôr raz za deň a občas aj viackrát. Nikto to nechcel prísť ani pozrieť, nakoľko Samsung nedodá nikomu inému svoje súčiastky, iba svojim servisom. To by nebol až taký problém, keby najbližší servis nebol v Žiline a my pri Trnave. Takže som čakala dva dni pokiaľ prišiel niekto pozrieť a len to že prišiel ma stálo 60€. Nehovorím o tom, že samozrejme vtedy chladnička išla. Popozeral a poradil, že on by už servis nabudúce nevolal, ale to čo by som zaplatila len zato, že príde dať ako akontáciu na novú. Ale viem, že to má viac značiek tak, takže už by som tak nepozerala na značku, ale skôr či má všetko čo chcem a cenu.
Odpovedať
@marta2610 Preto sme vybrali chladnicku s riadnymi ruckami aby sme po dverach nesmatrali :) @wewe1 Tak prist o dva dni je podla mna OK. Ja ked som volal opravara tak tiez neprisiel hned skrz vela roboty. Ale servis je sakra drahy. Len za vymenu smeru otvarania dveri chcu 45 euro. Clovek by si tie dvere vymenil aj sam to nie ej problem len tie kable k tomu displeju ...hm. Ved uvidim ked to bude rozobrate :) @johnyfly1 Tie No-frost su za nejakch 400 € aksa bavime o nerezovych ktoru my chceme ? Tu stovku uz doplatim nakolko no-frost je podla mna uzitocna vecicka. Navyse ta chladnicka co sme vybrali je tak priestranna ze od inych vyrobcov su tak drahe obycajne chladnicky bez no-frost. Ale je to vzdy hop alebo trop. Podla mna clovek musi nadabit na spravyn kus - hlavne nech sa nekazi a sluzi. @jenies Super to si ma potesila. Ako som pisal uz o riadky vyssie - hlavne nech sa nekazi ....
Odpovedať
@wewe1 neviem ako u vas, ale my sme dostali takuto kartu, ktorá je na chladnicke pricapena magnetkou a zarucuje nam Samsung servis do 24 hod. ;-) A este k tomu.... Na invertor je záruka 10 rokov.... P.S. Pracoval som ako technik v Samsung Voderady. Viem, ako si davaju zalezat v Samsungu na kvalitu, preto mam 2xTV, chladnicku a pracku Samsung, ;-)
Odpovedať
@megdesign Tak a teraz na 100% beriem Samsung. Ked si robil ako technik myslis ze clovek podla navodu zmakne prehodit dvere na opacne otvaranie ak je displej na dverach ? Dik
Odpovedať
@rmu zmenu otvarania zvladnes aj sam ;-) je k tomu aj navod (aspon ja som mala) najskor som volala do samsungu, ci sa tym nestraca zaruka a oni ze nie.
Odpovedať
@manilla Dakujem. Ale mas chladnicku s displejom na dverach?
Odpovedať
@rmu ano, prave preto pisem. tie kabliky su celkom prehladne, a len zvrchu sa to poprepaja.
Odpovedať
@manilla Super tak vyskusam a ked nepojde budem volat servisaka :)
Odpovedať
@rmu Zmenu otvarania dveri zvladnes. Nic zlozite. Je lepsie, ked robia zmenu dvaja. Povacsine treba prehodit na kombinovanej chladnicke tri uchyty /vrchny, stred a spodok/ Horny a stredny zvladnes sam, ale pri spodnom treba pridrzat dvere a odspodu chladnicky skrutkami prichytit. Tam je treba viac ruk ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@rmu tak ako pisala @jenies , skus sa pozriet aj po "Samsung RL 58GRGIH". Co nam velmi vyhovuje, je ze tie zasuvky pri tomto type nie su az tak hlboke a nemusis sa v nich prehrabavat. A vyrobnik ladu (vyklopne formicky na kocky) vopred odsudzovany a zatracovany, si nevedia vynachvalit drobci a ja do vecernych drinkov :-D . A tie fresh zasuvky v chladnicke nemaju chybu, v jednom zelenina, v druhom ovocie. A niekto tu aj pisal, ze nedam 500E za chladnicku. My sme ju brali na splatky (bez navysenia, naco ju mam platit naraz) a poviem, ze radsej si kupim relativne drahsiu vec a zabezpeci mi vyssiu pridanu hodnotu a hlavne znizi naklady na energie (co mozem potvrdit) ako kupit lacnu vec ...
Odpovedať
@mariand Dakujem za postrehy ale ta nasa vybrata je skoro zhodna s toub vasou len v mraznicke ma hore jednu policku a nie ako vasa. Nam ta Samsung RL 56GREIH1 myslim bude plne postacovat . Ja som lacnejsiu no-fresh chladnicku nenasiel ako je tato a tym objemom. Dakujem za vsetky postrehy a rady.
Odpovedať
@megdesign Ako dvere sa nebojim ale tie kabliky nakolko ta chladnicka ma displej na dverach. Cize skor mi ide ot tu elektrikarsku robotu.
Odpovedať
@rmu tiez som sa rozhodla pre model Samsung RL 56GREIH1..moje poziadavky boli velky objem chladnicky, no frost, cena a rozumna znacka...po zvazeni vsetkeho mi toto prislo ako najlepsia volba...samozrejme su aj ine modely s pozadovanym objemom ale pri mnou preferovanych znackach boli ceny o dost vyssie takze tato vyhrava...boli sme aj v elektre nay prekonzultovat jednotlive spotrebice a tam nam teta povedala ze ano, je to dobra volba, ta nizsia cena je sposobena tym, ze je to uz starsi model..takze jedine toho sa obavam ze tam este neboli vsetky muchy vychytane
Odpovedať
@carodejka008 Ja idem do nej bez debaty. Dokonca som volal zo servisom a vraj nemaju s nimi problemy. Uz ju mate kupenu a doma?
Odpovedať
@rmu kabliky das. Tam bude pocitam jeden konektor. ;-) Carodejka v Nay su veru odbornici. Vystatuju sa reklamami, ale ked som zhanal gbit router a spytal sa ci maju, predavac povedal " jasneeee. Tento!" Hovorim mu prineste mi krabicu. Na krabici velkym 10/100. Hovorim mu, ze je to len sto mbit, predavac ze neexistuje... Ze vie co predava.... Druha skusenost. Mam receiver yamaha 375 a k nemu yamaha repro regálové BP 300. V nay som sa pytal na stlpove repro 100W/4Ohm/89db... (tieto BP300 som chcel dat ako efektove...) Odbornik v elektro sa ma pytal, ze preco mi zalezi na db.... Najkrajšie bolo, ked ma predavac presviedcal, ze to je LED tv a ja som mu tvrdil, ze je to LCD s LED backlightom.... Paradoxne sa jednalo o UHD Samsung... ;-) Asi tolko k Nay Elektrodom a ich specialistom..
Odpovedať
@megdesign Tak pokusim sa ... hlavne sa donutit ist to obejdnat ... Tak zase sa im nediv maju tam toho tovaru na mraky. A router kupovat v Nay je tiez vyhra? To si co nekupil cez net radsej :)
Odpovedať
Profilova fotka
@rmu Ja sa môžem vyjadriť ešte k "hlučnosti" Samsungu...máme Samsung s funkciou No Frost a chladnička beží ticho. Občas však puká :-D Asi ako keď vezmeš kus polystyrénu a zlomíš ho. Nie je to pravidelné a nijak nám to nevadí, aj keď sme zo začiatku nevedeli posúdiť, či to tak môže byť :-D Inak som veľmi spokojná, žiadna námraza, všetko super ;)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?