ABB Basic 55

Ahojte. Ma niekto doma produkty rady Abb Basic 55 - http://www.abb.com/product/ap/seitp32... ? Paci sa mi design, moznost jemneho farebneho prisposobenia, napr. fosforeskujici ramcek .
Odpovedať
@mr79 Premyslame nad nimi tiez ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@mr79 @rmu ahojte, kupovali ste tie ABB Basic55 ?? Spokojnosť?
Odpovedať
@sslavusaa Mozem iba odporucit . Vyborna montaz pekne dizajny , hlavne ten fosforeskujuci ramik je na vypinacovh na nezaplatenie.
Odpovedať
Profilova fotka
@pierre83 ďakujem, áno práve tento rámik ma veľmi láka :) Ale celkovo dizajn je pekný.
Odpovedať
@sslavusaa ma to vyhodu ze sa to nakombinovat podla lubovole a dizajnovo je to velmi dobre spracovane. Ten fosfor je v noci uplne vyborny pretoze nesvieti ani moc a ani malo , presne tak akurat :)
Odpovedať
@sslavusaa Tiez mame uz vyse roka a nemenil by som. Ten ramik je super vec hlavne v chodbe a v tme naozaj pekne "svieti". Ale ja som tie ramiky dal len na vypinace do chodby, A ako pise @pierre83 da sa to pekne kombinovat. Drobcovi som dal modry ramik kedze ma modre steny a pod. Ale ramik som daval len na vypinas, na zasuvkach som nechal klasicky - resp mi sme kupovali vsetky vypinace vo farbe "slonova kost"
Odpovedať
@sslavusaa Takto to vyzera realne - farba - slonova kost A tam vidis aj ten tenucky ramik ktory ak das akukolvek farbu vyzera decentne a jemne.
Odpovedať
Profilova fotka
@rmu ďakujem, vyzerajú ozaj super :-) Tie s fosforeskujúcim rámikom plánujem tiež na chodbu. Príde mi to super, mať takto jemne osvietený vypínač :-) Ešte sa chcem opýtať, asi ako dlho to vydrží takto svietiť? @pierre83
Odpovedať
@sslavusaa hadam co najdlhsie :) Tie vypinace nei su dlho na trhu tak asi tu nie je nikto komu by "nesvietil" ramik :)
Odpovedať
Profilova fotka
@rmu jaaaj, to áno. Ja som mala na mysli skôr svietivosť ako takú. Keď sa ten fosfor cez deň nabije, ako dlho to vydrží cez noc svietiť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a nemáte náhodou niekto odtieň svetlo-modrú? Zaujímalo by ma, či je tá farba skôr do modrá alebo do siva?? Chcela by som k sivým obkladom dopasovať sivé poprípade strieborné vypínače, ale z tejto kolekcie basic55 vidím len tie svetlo-modré.
Odpovedať
@sslavusaa ano dali sme ich vsade. mame bielu a kapusino. Fosforovy ramik mam 1 ale nenamontovany. Na chodbe mame stale (nocne) osvetlenie tesne pri podlahe, takze tam ani skoro nesvietime. Inak myslim ze 1 stoji cca 2 eura, aby si s tym ratala. Elektrikar si pochvaloval montaz.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mr79 áno to viem, ceny som už pozerala :-) Ďakujem
Odpovedať
@sslavusaa To je fosfor čiže cez den sa nabije a v noci svieti ale kolko to bude mat cyklov tak to netusim :)
Odpovedať
prave to tiez riesime :) a asi pojdeme do ABB Basic. Okrem fosfor ramika sa nam paci este dvojzasuvka, ktora ma jednu cast pootocenu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?