O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Prijem na realnu hypoteku
Rada by som vedela vase nazory.druh ma exekuciu,nemoze byt spolurucitel,ja mam prijem 464eur..v sls…
zvolsiinylogin
Pred 10 rokmi
16
Zbúranie starého a stavba v rovnakom pôdoryse tvaru L
Je k dispozícii stará chalupa. Stavaná ešte z kameňa a kotovice. Rodičia prerábali a prerábali a pr…
zdena12345
Pred 10 rokmi
1
Ako uviesť spoluvlastnícke podiely v kúpnej zmluve?
Dobrý deň. Vedel by mi niekto poradiť ako do KZ zapísať podielové spoluvlastníctvo? S priateľom ku…
marklar
Pred 10 rokmi
7
Zateplenie/izolacia strechy
Vedel by niekto poradit ako zateplit tzv.pultovu strechu na cca 30 rocnom dome? priestor medzi plec…
dodik85
Pred 10 rokmi
7
Prosim o radu s pultom v kupelni
Ahojte, budem velmi vdacna za kazdu radu a postrehy na temu murovaneho pultu v kupelni. Chce…
1sunny
Pred 10 rokmi
16
Pákove nožnice
nema niekto na predaj pákove nožnice pre klampiara? najlepšie východne Slovensko
viktor811
Pred 10 rokmi
2
Dá banka 100% z ceny nehnutelnosti?
Ahojte. S manželom by sme chceli získať hypotéku vo výške 46 000 plus aspoň 1000 eur na zariadenie.…
lubk0
Pred 10 rokmi
31
Vzdialenosť rastlín od múra
ahojte. chcem zakladať živý plot z hrabu obyčajného. všade som sa dočítala aké majú byť rozostupy r…
gemini06
Pred 10 rokmi
4
sponzor fóra
Aka je údržba lesklej dlažby v porovnaní s matnou?
Uvažujeme o lesklej dlažbe (ako je na obrázku) v kuchyni prepojenej s obývačkou a vstupnou halou. V…
ericca2
Pred 10 rokmi
2
Hladam niekoho na vybrusenie sadrokartonu kosice
Hladam niekoho šikovného kto vie vybrusit sadrokarton. Celý rodiny dom Kosice okolie. Poprosim kont…
rasto7764
Pred 10 rokmi
10
Jeden, dva, tri termostaty, alebo celé kúrenie mám na figu?
Zdravím, v prerobenom dome sa budovalo nové kúrenie. Dole (cca 100m) podlahovka, hore (cca 100m) 4 …
matorado
Pred 10 rokmi
4
Zmena krbovych kachiel na krbovu vlozku
Nazdar, Potrebovali by sme vediet nazor niekoho, nielen kto tomu rozumie, ale rovnako vediet aj …
sloto
Pred 10 rokmi
1
Je rozdiel medzi fóliovými dvierkami a striekanými?
Ahojte, baby mam problém. Včera som bola za stolárom o kuchynskú linku. Má foliované dvierka ja som…
majinka85
Pred 10 rokmi
31
Ako na ozvučenie kúpeľne?
Máte skúsenosti s ozvučením kúpelne? Našiel som aj nejaké reproduktory vhodné do zníženého stropu …
madein1974
Pred 10 rokmi
22
BF-stavby okolie NM
Ahojte. Nie je tu nahodou niekto z okolia NM kto stavia alebo staval cez firmu BF-stavby?
marrria
Pred 10 rokmi
1
Nízkoenergetický byt Šelpice
Prosím, aké máte skúsenosti s nízkoenergetickými bytmi v Šelpiciach? Sú tam nejaké problémy, ktoré …
jjanica
Pred 10 rokmi
2
Stierky verzus sadrokartón
Chcem sa opýtať dával niekto na steny miesto normalnych stierok len sadrokartonový system?Je to vý…
luci009
Pred 10 rokmi
1
2
33
Vrtacia korunka do VPC
Ahojte, aky nastroj ste prosim pouzili na vrtanie dier pre elektricke instalacne krabice do VPC (v…
dusanmt
Pred 10 rokmi
1
Ako navrhnúť zonáciu interiéru?
Ahojte. Chcem vás poprosiť o pomoc so zariadením domu. V súčasnosti prebieha jeho rekonštrukcia. Čo…
guffy
Pred 10 rokmi
28
Umiestnenie expanznej nadoby - dvojokruhovy system
Chcem sa informovat o najvhodnejsom umiestneni expanznej nadoby v nasledovnom type ustredeho kureni…
jurajbartko
Pred 10 rokmi
9
Vyber okien
Mohli by ste mi poradit?ake su vhodnejsie okna na bungalov.Plastove alebo hlinikove?Dakujem....
stolarstvojf
Pred 10 rokmi
8
Zrovnanie podkladoveho betonu
Cez vikend sa chystam stiahnut deku, kedze mam sirku domu 10,2m rozhodol som sa stiahnut ju v dvoch…
stowasser
Pred 10 rokmi
3
Cena za stresne okna do podkrovia?
Ahojte chcela by som vediet kolko vas priblizne vysli stresne okna + robota alebo cela suma. a rada…
mamokaa
Pred 10 rokmi
1
Ma niekto netradicne vchodove masiv dvere alias moje prilozene obrazky?
tuzim po takichto netradicnych dverach. kto mi pomoze?
majki555
Pred 10 rokmi
2
Potrebujem certifikát ku krbovej vložke
Ahojte potrebujem pomôcť. neviete mi niekto poradiť kde by som zohnala certifikát od krbovej vložky…
kika1441
Pred 10 rokmi
12
Pracovna doska do kuchyne + zastena
Ahojte. Chcem sa spytat, pracujeme na kuchyni a potrebujeme pracovnu dosku + zastenu v rovnakej far…
masana13
Pred 10 rokmi
7
Nedodržanie dodacích podmienok,,, mám právo odstúpiť od zmluvy alebo žiadať kompenzáciu?
Ahojt,,, prosím o akukolvek radu.. Už pred 7-mimi týždnami sme objednali z internetového obchodu po…
catscan
Pred 10 rokmi
10
Stavba s ytongom
Ideme staviat s ytongu lambda 450, je potrebne zateplenie..?
matorado
Pred 10 rokmi
26
Dom a jeho poloha na pozemku
Poprosím Vás o radu. Začíname si vytvárať projekt domu, ale potrebujeme poradiť. Základ je že máme…
matorado
Pred 10 rokmi
10
Kupa druzstevneho bytu
Dobry den,prosim vas o radu.byvame v rodicovskom byte ktory je v osobnom vlastnictve.hladame ale va…
maria123
Pred 10 rokmi
4
1
2
…
2489
2490
2491
2492
2493
…