O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vyber tepelneho cerpadla , rekuperacie
Čaute. Chcel by som od Vás tip na výber tepelného čerpadla a rekuperačnej jednotky .... najmä od…
peto99
Pred 10 rokmi
11
Jedalensky set - Vas nazor a rada pri vybere
Prosim o radu, pretoze si uz sama vybrat neviem :( co poviete na tento jedalensky set? Ktora kombin…
aksuel
Pred 10 rokmi
10
Zaizolovanie základov Styrodurom,,cca do polovice základov
Prosím poraďte máme dilemu: ideme zaizolovať základy,,styrodurom,,v prvom rade otázka,,styrodur 6cm…
benco
Pred 10 rokmi
8
Západoslovenská vodárenská spoločnosť - bordel v evidencií
Pekný deň strecháči. Neveriac vlastným očiam som čítal v tieto dni list od Západoslovenskej vodáre…
rvko
Pred 10 rokmi
7
Betonovy plot Kosice
Dobry den potrebovala by som stavebnikov,ktory by mi vedeli urobit betonovy plot cca 16m dlhy,20cm …
mojamica
Pred 10 rokmi
8
Elektrikar s osvedcenim pre Rakusko
mate kontakt na nejakych sikovnych elektrikarov, co robia aj v Rakusku podla AT noriem?
laura_pausini
Pred 10 rokmi
29
Isover greywall 15 cm
Chcem sa spýtať jo to dobrý nápad zatepliť dom teraz pred zimou ked použijem isover greywall a neza…
rasto7764
Pred 10 rokmi
10
Kärcher SC 1
Ahojte, potrebujem poradiť.Máte niekto tento parný čistič? Chcem ho len na špáry v kúpelni, digesto…
italy2
Pred 10 rokmi
3
sponzor fóra
Dlzka skrutky
dobry vecer..............prosim vas aka je dlzka skrutky co drzi FABKU? vdaka za odpoved..........p…
santos950
Pred 10 rokmi
5
Https://www.mall.sk/roboty/bosch-mum-54240?v=483863
Hľadám spoľahlivého kuchynského robota za rozumnú cenu na bežné použitie v kuchyni. Najviac obľúben…
minik5
Pred 10 rokmi
1
Značka práčky a sušičky ??
Chcem kupit pracku a susicku,aku znacku vybrat????? Siemens, Bosch, Lg, Samsung, Electrolux???
technik007
Pred 10 rokmi
1
2
46
Ovládanie set top boxu skovaného v skrinke
Neviem ako mam dosiahnut ovladanie s dialkovym ovladacom (set top box),ked vsetko mam skovane v skr…
darthez
Pred 10 rokmi
11
Nerezova Fabka?
Zdravim Vas Hladam nejaku nerezovu vlozku do dveri. Chcel by som aby mala aj ten "cuplik" z vn…
alanko5
Pred 10 rokmi
25
Strechári, okolie Banská Štiavnica.
Ahojte, neviete mi prosím poradiť niekoho (firmu, živnostnika) na postavenie krovu len práca a polo…
19peter19
Pred 10 rokmi
3
EKO 120
Zdravim :-D Staval niekto EKO 120? Koľko Vás vyšla stavba domu? Neviete náhodov, kde je tento domč…
sayako
Pred 10 rokmi
12
Domáca káblovka
Dobry den vsetkym, zaujima ma ci je mozne, ak ano s akym pribliznym nakladom, vytvorit nieco ako do…
darthez
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
73
Nerezová lišta namiesto sokla ku dlažbe v chodbe
Prosím nemáte niekto foto ako vyzerá položená dlažba imitácia drevo s nerezovymi ukonceniami? Nechc…
dany969
Pred 10 rokmi
3
Finálna omietka na fasádu.
Vie niekto poradiť dobrú firmu na realizáciu finálnálnej omietky. okr. Pezinok.
kovixxx
Pred 10 rokmi
13
Ake fi roxoru do venca ?
Podla vas je lepsie dat 6x12 alebo 4x14 ? -strecha tazka - bramac -vraj pod bramac sa vsade dava…
jolaus100
Pred 10 rokmi
14
Vytmelenie spary pri zaklade
Zdravim, akurat sme zateplili zaklady XPS doskami. Zvysok fasady sa bude zateplovat az buduci ro…
richard71
Pred 10 rokmi
3
Elektrikar a plynar z BA
Skusim este raz... Zdravim, Hladam elektrikara a plynara: Elektrikar by mal prehodit poistkovu s…
majcu
Pred 10 rokmi
2
Aký je rozdiel v hrúbkach dilatačných pásov na podlahovku ? pokazím niečo ak dám hrúbku pásika 5 mm?
Dilatačný pásik na podlahové kúrenie
mariaann
Pred 10 rokmi
1
Vodovodna rura prestup - zaklad ??
zdravim, chcel by som sa informovat ci sa plastova vodovodna rura od vod. pripojky do domu dava cez…
pby
Pred 10 rokmi
1
Dlazba imitacia dreva
Ahojte ,potrebujeme vydlazdit cca 300m2 u nas na dvore . Viete o nejakej firme co vyraba tuto dlaz…
tinkybinky
Pred 10 rokmi
1
Umyvadlo na dosku
Ahojte, chcela by som sa spytat, aky mate nazor, pripadne skusenosti. Do kupelne by som chcela umyv…
andreaticha
Pred 10 rokmi
8
Odťah digestora
caute, ako to je z odtahom digestora? mam na digestoree vyvod 120mm a chcem dat plastove potrubie (…
mariand
Pred 10 rokmi
5
Krb s prieduchmi-problém s ventilátorom
Ahojte, poprosím Vás o skúsenosti/ radu. Máme krb s prieduchmi do každej izby a máme problém s tým,…
mariand
Pred 10 rokmi
2
Priemyselny vysavac - karcher NT 35/1 alebo narex VYS 30-21
Ahojte, potrebujem k domu (srtavba, dielna, pripojenie nejakeho naradia) nejaky mokro-suchy vysava…
matobb
Pred 10 rokmi
1
Terenne upravy ake povolenia potrebujem?
caute ,urobil som terenne upravy pozemku bez povolenia,sused namna poslal statny stavebny dohlad, a…
mariand
Pred 10 rokmi
2
Rekonstrukcia podlahy -namiesanie podkladoveho betonu
ZDravim vsetkych ..vybral som podlahy v starom dome (skvara -tramy-dosky) a chem urobit podlahy v z…
palito123
Pred 10 rokmi
9
1
2
…
2491
2492
2493
2494
2495
…