Isover greywall 15 cm

Chcem sa spýtať jo to dobrý nápad zatepliť dom teraz pred zimou ked použijem isover greywall a nezakožujem to,ale nechám to len tak celú zimu,alebo mám to radšej nechať a až po zime to spraviť ?
Odpovedať
@boywonder513 ak chces setrit cas hej ak ta to netlaci a mas inu robotu daj na jar, neviem budes kurif a pod. Cez zjmu polystyren mierne zvetra na povrchu, neni ale myslimi to problem aj tak to treba prebrusit pred kozovanim
Odpovedať
@sysell tak netlaci ma to má to čas,len som sa spýtal na názor :-)
Odpovedať
@boywonder513 Ja som nalepil v zime a stále to nemám dorobené. Teraz dokončujem detaily zateplenia a podbitie a o týždeň sa začne klebrovať. Polystyrén to vydrží, ako už písali predo mnou, povrch treba aj tak prebrúsiť. Záleží aj od toho, či tam už budete bývať cez zimu alebo nie. Ak áno oplatí sa zatepliť, ak nie a budete len temperovať tak to nechajte na budúci rok. Ale stále závisí od toho, či máte čas teraz, alebo nie. Ak áno, tak sa pustite do toho, budúci rok budete mať viac času na ostatné práce :)
Odpovedať
@kovixxx diky som sa rozhodol nechám to na rok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Greywall nici slnecne ziarenie. Pri dosiahnuti istej teploty sa z greywallu stava normalny biely. Hned ako sa nahodi ho treba zaklebrovat.
Odpovedať
@zero07 dost odvazne tvrdenie...
Odpovedať
@zero07 a este povedz, ze ked zamrzne, tak sa z neho stane ruzovy styrodur :)
Odpovedať
@boywonder513 EPS vadi ked je len tak vonku. Degraduje povrch. Osobne by som pockal a dal to naraz.
Odpovedať
@dominik_boksansky suhlas
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?