Západoslovenská vodárenská spoločnosť - bordel v evidencií

Pekný deň strecháči. Neveriac vlastným očiam som čítal v tieto dni list od Západoslovenskej vodárenskej spoločnosti v ktorom žiadali moju matku (je vlastníčkou 1/2 domu a mňa ako vlastníka druhej 1/2 domu )o vydanie súhlasného stanoviska s uvedením čísla LV, parcely, a katastra ako aj mena a adresy osoby ktorá bude uhrádzať faktúry za odber vody z verejného vodovodu. Na moje počudovanie do obálky vložili aj list vlastníctva stiahnutý z katasterportalu. Toto všetko vložili do obálky a obyčajným listom to poslali mojej matke. Moje rozhorčenie v stručných bodoch: 1./ Je uzavretá zmluva o odbere vody z verejného vodovodu kde ako dodávateľ figuruje ZVSp a ako odberateľ moja matka aj s dátumom narodenia a rodným číslom ako aj s fakturačnou adresou, ktorá je totožná s adresou nehnuteľnosti(rod.domu) ktorého LV si vyhľadali a vytlačili (zmluva na dobu neurčitú) 2./ Na tejto zmluve sa odberateľ zaviazal o uhrádzanie odobratej vody ako aj o sposobe platby 3./ Ak si už dali tú námahu a vyhľadali danú nehnuteľnosť s LV prečo si nevedia dosadiť do svojich papierov číslo LV,číslo parcely a kataster??? 4./ Že to poslali celé v obyčajnej listovej zásielke, ktorá ak sa stratí alebo dostane do rúk neoprávnenej osobe a tým sa dostanú na svetlo osobné údaje chránené zákonom - považujem za trestuhodné a som hlboko pohoršený na konaní danej spoločnosti¨ Vie mi niekto vysvetliť na čo chcú takéto veci? Aký je Váš názor na takéto porušovanie zákona o ochrane osobných údajov? V pondelok tam zájdem a som zvedaví na ich reakciu a ak ma vytočia tak požiadam o trestné stíhanie za za porušenie zákona o ochrane osobných údajov. Ďakujem za Vaše názory.
Odpovedať
nestresuj- dnes uradnícka mašineria vie o každom prde každeho :-|
Odpovedať
@rvko a aké osobné údaje boli v tom obyčajnom liste?
Odpovedať
@stastnyjim predsa list vlastníctva na danú nehnutelnosť.
Odpovedať
@rvko List vlastníctva je verejná listina. To si môže prezerať každý, takto si môžeš aj ty prezerať listy vlastníctva všetkých nehnuteľností na Slovensku, a dozvieš sa nie len čo všetko po Slovensku vlastnia, ale aj kde, a ešte si zistíš kedy sa narodili.
Odpovedať
toto riešim teraz aj ja..priatel je majiteľ domu a mňa dajú nech to platím že zmluvne strany sa dohodli..spôsob úhrady trvalý príkaz..fakturačný cyklus že ročný :D...
Odpovedať
Tak po dnešnom telefonáte do vodárenskej spoločnosti som sa dopracoval k odpovedi, že keď nechcem nemusím im to súhlasné stanovisko poslať, a vraj oni posielajú takéto listy teraz každému kde je viacej vlastníkov. Nechápem čo ich k takémuto kroku doviedlo, ale istotne moj súhlas NEDOSTANÚ.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?