Zateplenie/izolacia strechy

Profilova fotka
Vedel by niekto poradit ako zateplit tzv.pultovu strechu na cca 30 rocnom dome? priestor medzi plechom a podlahou- prikladam foto. Budem vdacna za kazdu radu.
Odpovedať
Strecha sa menit nebude? Asi len nieco nafukat. Skor by som siel do nenasiakavych materialov - PUR pena.
Odpovedať
A co to je za strechu? Je tam vobec plne debnenie? Tie tramy veru nevypadaju na 30 rokov, ale skor na 130.. Inak, ak strecha tesni a da sa tam vsade dostat kolenacky, neni dovod fukat. Klasicky nobasil ulozit, 2 vrstvy cez seba krizom...
Odpovedať
Profilova fotka
@matorado eeeej 130 :) kus prehnal...pavuciny tam je dost, ale drevo zdrave...akurat tam nastahovane osy a dajaky zverinec ktory tam nechal po sebe trus...lialo teraz dost, no nevidim tam nikde mapy po vode, na vrchu je vyliaty skvarobetok a pod tym je "šaš"...niekto so skusenostami fukanej celulozy?
Odpovedať
Climatizer plus-fukana celulóza hrúbka 36cm 100m2 EUR 1.800,- Poliuretan Spray -purpena 36cm 100m2 EUR 3.600,- Ak máte niekto odhad čo by stála ukladaná izolácia NOBASIL, EPS,... dodávateľsky/svojpomocne uvítam.
Odpovedať
skus dať pur penu Soft ako je na obrázku,je to výborná vec a m2 pri hrubke 10cm je za 15.- ale si to dokážeš spraviť aj sám.
Odpovedať
ja som, rovnaký strop u rodičov zatepľoval polystyrénom, 2 x10cm s tým že sa iba porozkladal 1 vrstva priečne 2 vrstva pozdĺžne, rôzne špáry, komín atp. som vyplnil vatou. Poriadne to zlepšilo tepelnú pohodu v izbách na poschodí, plus sa prestal vytvárať kondenz na plechu, vďaka čomu hnije drevo. A ešte mám dorobené vetranie pomocou mriežok v stene.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?