Problemovy sused

Neviete poradit, co urobit s problemovym susedom v panelaku, ktory po 22.00 hned zacne trieskat na radiator alebo stenu pri kazdom suchnuti? Nejedna sa o ziadny hluk alebo vypeckovana hudba, ale o bezne zvuky v byte ako je chodza, otvaranie skrine atd. V panelaku je proste veci pocut vzdy, to nevie pochopit, ze tak nikdy nebude ticho ako v hrobe. Sused sa vyziva v tomto, ze hned uderom 22.00 zacne trieskat ak pocuje hocijake suchnutie. Ked zatrieska dva - tri krat, ze mate akoze hluk, tak uz aj vola mestku policiu na nas. Dohodnut sa s nim neda nijako, stale je presvedceny, ze robime mega hluk a navyse je to neplatic. Chcel by som ho nejako uzemnit, hlavne to ze je to neplaticovska socka a este ide robit problemy slusnym ludom. Minule mi tvrdil, ze sme stahovali skrine v noci :-D Inokedy ze tam bol hluk ako pri prerabke a to vtedy ani nikto nebol doma. :-D Proste poloblazen.
Odpovedať
keď je neplatič,tak dlho susedom nebude..bytové družstvo uvalí na neho exekúciu a bude vybavené :-)
Odpovedať
Basebalová pálka?
Odpovedať
Nieco podobne, len bez volania policie maju moji rodicia. Proste byva pod nimi debil, ktoremu asi preplo a v jednom kuse bucha, dava nahlas telku, radio, kupil si tu detsku trubku, tak hocikedy zacne na tom trubit, kludne si otvori okno a trubi aj von. Napr. ked je futbal, tak otvori okno a zacne z okna vyhukovat a nadavat na slovakov. Nasim roztrielal prakom parapetku. Nasi len poculi rany a nevedeli co sa deje, tak oco otvoril okno a skoro mu asi gulickou, alebo kamenom, neviem, cim strielal) oko vystrelil. Vtedy sa uz moj oco nastval a zavolal policiu on na neho. Chceli ho predvolat a pod., ale oco im povedal, nech ho len postrasia, ze to uz proste prehana. Tak odvtedy prak odlozil, ale ostatne veci robi stale a najviac sa v tom vyziva v noci. Vsetci susedia si pri jeho mene klopkaju na celo, ale moja mama uz je z neho na prasky, pomaly sa boji vysavat pocas dna, lebo to suchoce a jeho to rusi. Ked tam prideme na navstevu, tak mama ma stres, lebo moj pes beha po byte a maju plavajuce podlahy a tam to dost pocut kazde suchnutie a henten debil okamzite zacne trieskat na strop a pod. Proste susedov si nevyberies, skoda, ze tam nebyvam...mama nema gule na to a tatko hovori, ze hentaky mu za to nestoji, aby si ruky spinil. Nasich uz povlacil po bytovom druzstve, aj nejakom mestskom urade, vraj je u nich hluk, samozrejme sa nic nedokazalo, ale proste to muselo byt. Takych niekam na opusteny ostrov vystahovat...vela sil!
Odpovedať
@pripad001 Takto by som to nerad riesil. Nie ze by som mal voci tomu nejake moralne zabrany, ale som drzitelom strelnej zbrane a staci aby ten debilko zavolal policajtov a povedal im, ze som sa mu vyhrazal a neviem co a v momente mi zoberu moju zbran. A to by som nechcel.
Odpovedať
Profilova fotka
nema mu kto rozbit hubu? ci auto? ci rozbit sklo nahodne hodenym vlkym kamenom o polnoci, ked bucha a robi bordel? by som chcel vidiet ci by v tom pokracoval
Odpovedať
@elliottka No tak mi rozumies. Vidim, ze to mate podobne. Nas ta socka tiez vlaci po bytovom druzste. Priatelka ma z toho nervy. Ja som uz na neho navrieskal, ale nic nepomaha.
Odpovedať
@dulius Taka socka nema auto :-D Ako hovorim, ja nechcem velmi robit na neho nasilie, lebo som drzitelom strelnej zbrane a musim sa spravat slusne, lebo staci ze povie ze sa mu vyhrazam a hned som vybaveny :-) Ako niekedy mam chut uz tu pistol zobrat a doslova mu ju prilozit k hlave. Normalne zacinam chapet Harmana, ked mu preplo v Devinskej.
Odpovedať
Zazila som to v byte v podnajme. My dvaja +vtedy 2 rocny syn. Bolo to vazne "tryznenie"...vysavala som al. klepala rezne, ked neboli doma. Kazdy tyzden 3strankove dopisy v schranke aky hluk robime a buchanie na steny, podlahu ci radiatory. S debilom nevyjdes a mozes sa snazit po dobrom al.zlom...urychlili sme stahovanie do naseho nedokonceneho domu. Bola som sice v bordeli ale v klude!
Odpovedať
Profilova fotka
@operaphantom on nemusi mat dokaz, ze si sa mu vyhrazal? staci ze to povie ? @lll2010 a snazili ste sa aj po zlom ? ci len po dobrom
Odpovedať
@operaphantom to bolo samozrejme myslené ako vtip. Ber to tak, že si vždy vo výhode. Ak si nedá povedať slušne, tebe a deťom stačí behať po byte v poctivých drevákoch (to sú tie čo nemajú ani odspodu gumu, kúpiš u každého číňana), manželke/priateľke potom v akýchkoľvek ihličkách ak by dreváky nemusela. No a to trieskanie po radiátore sa dá dokonale odtlmiť, ak v čase mimo vykurovacieho obdobia trochu zainvestuješ a malý úsek stupačky UK vymeníš za plastohliníkové trubky. Cez tie ťa už žiadne trieskanie nevyvedie z miery.
Odpovedať
@pripad001 Hej, len ten pacient zdola zabucha raz, ked prejdes z jednej izby do druhej a druhy krat uz vola mestku policiu. Ti samozrejme len pridu, upozornia ta (lebo musia) a idu prec. Ked sme im to vysvetlovali, sami chapali ze ako to je. Ale ze musia konat a prist, ked su zavolani. Ide o to, ze ti ludia su socky co nemaju nic ine na robote ako zneprijemnovat zivot ostatnym. Tak ci tak, chceme sa toho bytu zbavit a predat ho. Ale uz teraz ti poviem, ze ked ho predame, tak potom tym sockam urobim inu rozlucku :-D
Odpovedať
@pripad001 aha, ten maly kusok stupacky ma zaujal, svokra ma presne rovnaky problem s polodebilkou mlatiacou na radiator, ktoru nie je mozne nijako riesit ( uz skusali v bloku policiu,socialku, psychiatriu a pod., stara je bezdetna, bez rodiny, no tragedia), presne nad tymto sme sa zamyslali, ci nie je mozne radiatory nejako odhlucnit, funguje to? dakujem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@iukas overené, u nás to funguje, zvuk mlátenia po trubkách to neprenáša. Máme 3 deti a bývame na samom vrchu. Viem o čom píšem. :-) Nakoľko v činžiaku, ale nemôžeš očakávať nikdy 100% riešenia, mlátenie po radiátore sa prenáša žiaľ aj stenou, no ale ak by si urobila spomenuté a navyše presvedčila susedu, aby si korkovou podložkou oddilatovala spoj uchytenia radiátora a steny bolo by to skoro ideálne. Inak mlátenie po radiátore v susednom byte je podobné zvuku mlátenia varechami po hrncoch na zemi, alebo stole. Nakoľko všetky deti túto formu zábavy milujú, stačila by jedna invektíva a zábranu do kuchyňa za týmto druhom zábavy by mali otvorenú. Kto chce kam....
Odpovedať
@operaphantom Volaj mestsku políciu Ty! Po 22 hodine nesmie robiť takýto hluk,,,
Odpovedať
@operaphantom moj kamarat to vyriesil nasledovne: dohodol do sa so susedmi a kazdy den ked odchadzali vsetci rano do prace vsetci pustili hudbu trosku na hlas a isli vsetci do prace a cely den to tam hralo. Tyzden sa sused stazoval po tyzdni to jedneho dna nepustili a od vtedy sa sused ukludnil .... ked mu vadi hluk tak mu ho treba dat :-) Tiez je dobre susedovy ked zabucha na radiator s istym opozdenim mu zabuchat tiez :-) .... nieco ako ozvena :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tiez mali problemoveho suseda ale nastastie sme sa odstahovali :))
Odpovedať
@dulius ...aj po zlom....ale ked myslis nato, ci sme ich "buchli palicou po hlave" tak to nie😁
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoke velmi dobre riesenie ... komu niet rady, tomu niet pomoc a treba mu to ukazat :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som taka rada ze takyto susedia sa nam vyhybaju a mame stastie na dobrych ludi :)
Odpovedať
@operaphantom oni ta nemozu upozornovat na nieco,co si neurobil.Prezumpcia neviny:) Nemozu ti nic-najma ked si nic neurobil.Skor mozu jemu za plane poplachy a obtazovanie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?