O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ako nájsť správny byt?
Zdravím Vás! možnože sa chcem len trochu vyrozprávať z našej situácie. Ale mali ste problém nájs…
petzav
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
73
Vonkajšie parapetné dosky z mramoru alebo žuly?
Chcem sa spytat kto ma vonkajsie parapetne dosky z mramoru alebo zuly, ktore by ste odporucili a ci…
godfather
Pred 9 rokmi
6
Oddělení noční a denní části nebo ne?
Ahoj, nakreslil jsem si dva půdorysy bungalovu, taková ta klasika, kdy jeden je vstup od severu, na…
r4d3k74
Pred 9 rokmi
22
Základová doska Trnava
Ahojte hľadám kvalitnú a spoľahlivú firmu, ktorá dokáže spraviť základovú dosku na RD v okolí Trnav…
andy8182
Pred 9 rokmi
2
Rosenie stien - tvorba plesní
Dobrý deň, chcel by som poradiť. Minulý rok sme zakúpili RD. Na jeseň / zima sa nám začali ros…
andy8182
Pred 9 rokmi
19
Poraďte aký obklad za tuto pec
Ahojte, poraďte aký obklad / Lamany kamen by ste dali za tuto pec... Bude v spojenej obyvacko kuchy…
jankazb
Pred 9 rokmi
9
Musim mat pas?
Chcem sa vas opytat....Skoncila mi platnost pasu, deti (8,12) maju vlastny pas. Chceme ist do Polsk…
majkoj
Pred 9 rokmi
4
Co poviete na tento projekt bungalovu
neviete niekto nahodou kolko by stala vystavba takeho bungalovu ?
petra7825
Pred 9 rokmi
20
sponzor fóra
SDK, vlna a elektrika
Ahojte, mam na Vas otazku V holobyte, ktory sme kupili su sadrokartonove stropy a v nich je minera…
remarek
Pred 9 rokmi
22
Hladam kurenara ;(pomozte mi
potrebujem zapojit krbovu vlozku
majki555
Pred 9 rokmi
2
1000EUR/m2
Ahoj, ked sa pre orientacnu kalkulaciu udava cena 1000EUR/m2 jako je to myslene ? za zastavanu ploc…
horsey
Pred 9 rokmi
9
Prosim o radu kurenie
Dobry den chcela by som poradit. Robili sme kurenie. Prisiel kurenar a zacal pracovat vsetko prebie…
evka1511
Pred 9 rokmi
27
Co vsetko urobi strechar
Zdravim, chcel by som sa informovat co vsetko robia strechari, zaujimalo by ma ci potrebuju nejaku…
cezar27
Pred 9 rokmi
1
Ake su vyhody a nevyhody plynoveho kotla so vstavanym zasobnikom na ohrev TUV?
Ake su vyhody a nevyhody plynoveho kotla so vstavanym zasobnikom na ohrev TUV? Kurenar nas presvie…
dedo758
Pred 9 rokmi
1
2
32
Hľadáme murára
Dobrý deň. Chcem sa spýtať, či by ste mi vedeli poradiť- hľadáme dobrého a spolahlivého murára, oko…
nesske
Pred 9 rokmi
7
Kuchyna, Žilina a okolie
Moze mi niekto poradit dobreho stolara a cenovo dostupneho?potrebujem kuchynu na mieru,rada by som …
00zuzka
Pred 9 rokmi
1
Co hovorite na cenu kuchyne?
Dali sme si naceniť kuchyňu v decodome. Korpus, prac. doska a zástena dub bardolino, dvierka biele …
atlaska
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
4
5
127
Rozpocet na dokoncenie z hrubej stavby z realnych skusenosti
Ahojte vsetci ! Kedze mi tu uz par krat dobre poradili, spytam sa ludi s osobnymi skusenostami, n…
ernestsk
Pred 9 rokmi
5
Zateplovanie bytovych domov s eurofondov
Dobry den. Potrebovla by som radu ohladom zateplovania bytovych domov s eurofondov. Neviete mi naho…
chalupar111
Pred 9 rokmi
3
Solárne panely od ZSE
Chcem sa opýtať či máte niekto skúsenosti zo solárnymi panelmi od ZSE. Večera bol u nás chlapík od…
blackomt
Pred 9 rokmi
6
Obklady z Maagu
Dobry den, mate niekto skusenosti s obkladom z Maagu? Konkretne obklad silk & twill? Dakujem.
klodyka
Pred 9 rokmi
1
Tapeta poradite?
dobry den, ked si chceme dat spravit tapetu na stenu kolko roliek mam kupit? presne kolko mame metr…
kuracinarez
Pred 9 rokmi
7
Ako utesnit vodny filter
Planujem zakupit mechanicky filter na vodu a mam dilemu. Velke mnozstvo navodov vsade pise nepouziv…
gashtaan
Pred 9 rokmi
11
Krov okolie SC
Milí sterchári, viete mi odporučiť firmu na dodanie krovu v okolí SC, prípadne BA. Ďakujem ;-)
tomek108
Pred 9 rokmi
2
Rozdielna hrubka interierovej dlazby
Mozno trivialna otazka, ale mozu sa polozit vedla seba dva druhy dlazby s roznou hrubkou? Jedna ma …
mesarosanton
Pred 9 rokmi
6
Čo by ste zmenili na tomto pôdoryse ?
Čo Vám na tom nesedí ? Vďaka
ivetaba
Pred 9 rokmi
22
Omietky bez spricu
Zdravím, asi pred týždňom nám dokončili omietky v novostavbe- klasické vápenno cementové. Nahadzova…
lubiee
Pred 9 rokmi
16
Terasa ,zastrešenie
Vedel by mi niekto odporučiť nejakú firmu alebo Poliakov ktorí robia terasy, vstupné schody do domu…
robo1969
Pred 9 rokmi
3
Podlahy odtieň Jaseň pieskový - Sand Lyon Ash
Dobrý deň, chceli by sme nábytok a linku v odtieni Sand Lyon Ash - Jaseň pieskový od firmy EGGER. E…
vojtekovad
Pred 9 rokmi
1
Linka, nabytok a iné v odtieni Sand Lyon Ash - Jaseň pieskový od EGGER
Dobrý deň, má niekto linku, vstavené skryne, či niečo iné v odtieni Sand Lyon Ash - Jaseň pieskový …
vojtekovad
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
2425
2426
2427
2428
2429
…