Rozpocet na dokoncenie z hrubej stavby z realnych skusenosti

Ahojte vsetci ! Kedze mi tu uz par krat dobre poradili, spytam sa ludi s osobnymi skusenostami, nech sa viem pripravit. Je mi jasne ze to su vsetko hrube odhady, a zalezi od materialov, ale nech mam aspon predstavu. Sme v stadiu ( drevodom) ze mame mury ( aj priecky ), okna a vchodove dvere a strechu. V pripade ze ide o poschodovy dom, 100 m2, 2 kupelne s wc ( su uplne priamo nad sebou), 3 izby... potrebujeme kurenie ( elektricke, podlahove), vodu, elektriku, kanalizacie, schody ... no proste vsetko do stadia obyvatelnosti so sanitou a podobne ( zatial bez solarov, rekuperacie a o podobnych vymozenosti), da sa to zvladnut do 40 000 ? viem ze hlavne odpovede ze sa da od X do 200 000, ale nech si viem aspon cca urobit predstavu kolko Vas to vyslo naozaj, bolo by to skvele. Dakujem :-)
Odpovedať
Ak nebudete chciet zlate klucky a vsade mramorovy obklad tak do 40000 to urcite zariadite aj s nabytkom. My sme sa vosli do 50000 so vsetkym od hrubej stavby po nastahovanie. Tzn. od kurenia, cez kuchynu az po sedacku v obyvacke. Tzn. previezli sme si uz len osobne veci z bytu a byvali sme uplne v novom. Nestahovali sme ziadny nabytok.
Odpovedať
Jo a je to aj s rekuperaciou. :-) Sice len jedna kupelna s WC + druhe samostatne WC ale zase uzitkova plocha 130m2. Foto v blogu.
Odpovedať
@danculd Dakujem, uz som pozerala,pekne to mate, ani my si na zlato a mramor nepotrpime :-D Nabytok a v najhorsom aj Kuchynsku linku by som asi uz riesila z ineho rozpoctu, lebo som sa bala ze ani toto nam nebude stacit na obyvatelny stav, tak dakujem za skusenost :-)
Odpovedať
celkom aj kvalita, podla fotiek, za 50 tisic, gratulujem :) kopec skrini, linka kvalitna, drez kvalita, obklady krasne, zrkadlo velke, myslim ze vkus naozaj super. az mam tazkosti uverit, ze je to do 50 tisic :) klobuk dolu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?