O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ktorý obklad do kúpeľne?
Ahojte, už mám z toho hlavu v smútku, keďže zo začiatku sa mi páčilo toho veľa a v poslednej dobe u…
pancake
Pred 9 rokmi
1
2
51
Hľadáme niekoho na izoláciu plochej strechy
Nepoznáte, prosím Vás, nejakých dobrých majstrov na izoláciu plochej strechy a klampiarinu v okolí …
lenkapd
Pred 9 rokmi
2
Žalúzie,sietky
Nejake lacné a cenovo prístuné firmy na interierové žalúzie a sietky?? Okolie Ba :)
jarusrot
Pred 9 rokmi
2
Staré okná/okenice
Ahojte, prisla som so po radu - viete kde by som zohnala stare drevene okna (clenite) alebo okenic…
atothova
Pred 9 rokmi
1
Pozemok na šírku 19, dĺžku 38 m
Asi sme konečne našli to, čo sme hľadali. Len nájsť vhodný projekt. Vstup bude od západnej časti, t…
bubulka722
Pred 9 rokmi
18
Buky, hraby a neposlušné psy:)
Ahojte, nasadili sme malé buky a hraby ale skoro vôbec nerastú pretože sú pred plotom a denne sú vy…
y2k
Pred 9 rokmi
5
Jedálenské stoličky, kde kúpim alebo mi vyrobia takéto?
Ahojte, prosím, poradíte mi, kde kúpim alebo mi vyrobia jedálenské stoličky ako na foto? Teda aj v …
katushka2112
Pred 9 rokmi
1
Okna zo zlatym pasik ci bez?
Ahojte chcem sa spytat i neviete niekto o tom ci sa da do okien casom dolepit taky tes zlaty pasik …
slavikjs
Pred 9 rokmi
1
2
43
sponzor fóra
Projekt na poschodový dom jednoduchý, rozmer 8x8
Ahojte, nezostal náhodou niekomu projekt z jednoduchého domu o rozmeroch 8x8 prípadne 7x7, ale s po…
majkoj
Pred 9 rokmi
7
Odstiepene zrkadlo
Ako to zakryt-prekryt bez toho, aby sme zrkadlo nemuseli davat dole z obkladu?
topvideo
Pred 9 rokmi
11
Sklenená zástena na stavaný sprchový kút
Chcem sa opýtať, kde zoženiem sklenenú zástenu na sprchovací kút aj atypických tvarov. Má to byť ib…
ondrok
Pred 9 rokmi
8
Zastena wc - cena
zdravim vas vsetkych, mozno tu taka tema uz je ale neviem ju najst. chcela by som sa opytat kolko a…
ondrok
Pred 9 rokmi
10
Plesen za pritlacnou listou
Stretol sa niekto s takymto problemom,medzi sklom a lištou ktora pritlača sklo sa mi dostava voda a…
slavoslav
Pred 9 rokmi
6
Ako zrekonstruovat zle betonove schodisko a za kolko?
Schody su plytke a naslapna plocha je kratka. Pri zostupe nadol su schody az nebezpecne (najme s di…
tomas1989
Pred 9 rokmi
7
Mate skusenost so strankou nabytok1? objednaval z tade niekto?
mala by som zaujem objednat z tej stranky kuchynsku linku ma niekto skusenost?dakujem
torinka87
Pred 9 rokmi
1
Firma AZ Trade (reality a development)
Dobry den , mate niekto skusenosti s firmou AZ TRADE (reality a development). Kupoval cez nich …
bharchitects
Pred 9 rokmi
1
Tapety v kúpelni
Ahojte:) Budem prerábať kúpelňu a keďže je menšia (paneláková), chcela by som sa vyhnúť obkladom, k…
lamela
Pred 9 rokmi
4
Firma AZ Trade (reality a development)
Dobry den, mate niekto skusenosti s firmou AZ trade Trnava, kupoval niekto cez nich dom ? d…
bharchitects
Pred 9 rokmi
1
BUNGALOV 1205 od Idealnebyvanie.sk
Ahojte hladam majitelov/ stavitelov/ fanusikov tohto domu. My ho chceme zacat stavat tento rok, pr…
martinka1717
Pred 9 rokmi
25
Obkladač Nitra, Vráble a okolie
Hladam obkladaca s dlhorocnymi skusenostami a referenciami pre polozenie dlazby a obkladov do novos…
skalko1601
Pred 9 rokmi
3
Aka podlaha je najodolnejšia??
ahojte, ktora podlaha je podla vas najodolnejsia hlavne voči oderom?? (okrem dlazby :-D ) chceme da…
j_ank_a
Pred 9 rokmi
1
2
35
Dvere plast vs hlinik
Ahoj,momentalne riesim vonkajsie dvere na novostavbu domu (1x terasove 2.5m,sklopnoposuvny system a…
catt82
Pred 9 rokmi
12
Typ obkladu
Zdravim prerabam kupelnu a hladam takyto typ obkladu mozu byt rozne znacky neviete odporucit kam is…
nestresuj
Pred 9 rokmi
3
Poraďte ohľadom stavebného povolenia
Začíname so stavebným povolením. Prosím o rady, niektoré veci nám nie sú jasné. 1. Projektové hod…
adka1978
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
65
Dobrý deň, hlľadám kvalitného obkladača okolie Nitra
poraďte kvalitného obkladača na rektifikovanú dlažbu a obklad plocha cca 100m2 dlažba a obklad cca …
csare
Pred 9 rokmi
3
Ako vyspravit omietku?
prosim ako postupovat aby steny boli hladke??Stara omietka,zbavena malovky,nerovna cca 5-8mm,niekto…
otec73
Pred 9 rokmi
25
Zatuchnutá podlaha v starej bytovke
Dobrý deň, hľadám niekoho kto by mi poradil ohľadom podlahy. Pred rokom sme sa presťahovali do 4-by…
lucc88
Pred 9 rokmi
6
SDK - KRB
ako je najlepsie ukoncit krb , vytiahnut az nad buduci sdk a potom sdk okolo krbu alebo urcit si ro…
lucka_d
Pred 9 rokmi
8
Spotrebiče kupovať v Rakúsku Áno či Nie
chcem sa opýtať či niekto kupoval spotrebiče V Rakúsku. Pozeralo som ceny na online stranách a sú …
manilla
Pred 9 rokmi
18
Vynilova tapeta ako zastena nad pracovnou doskou?
Ahojte strechaci, potrebovala by som poradit a to s tym co pouzit ako zastenu do kuchyne. Planujem …
zarine
Pred 9 rokmi
5
1
2
…
2427
2428
2429
2430
2431
…