O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Návrh prerobenia 3 izb bytu?
dobry den, vedel by mi niekto poradit ako prerobit dany byt? chceli by sme vacsiu kupelnu a wc, a …
zuzka60
Pred 9 rokmi
3
Okna salamander
Ahojte, chcela by som vedieť váš názor, prípadne skúsenosti s oknami salamander blue evolution 92 -…
originalx
Pred 9 rokmi
4
Netradičná kuchyňa
Ahojte, hľadám inšpirácie na netypické kuchyne. Bez klasickej skrinkovej zostavy. Napr. len masívn…
slavoducar
Pred 9 rokmi
5
Kde v Žiline su predajne na zavesy a metrovy textil?
Ahojte, poraďte mi prosím nejaké tipy na metrový textil v ZA alebo priamo na závesy. Potrebujem kúp…
marta2610
Pred 9 rokmi
4
Izolacia podzemnej casti stavby
Dobry den, chcel by som sa s Vami poradit, ako spravne odizolovat prizemne poschodie/garaz (neob…
euro_
Pred 9 rokmi
7
Vyzrážava sa mi omietka čo s tým?
Na chodbe sa mi vyzrážava omietka robia sa mi také chrasty na stene ktoré potom odprasknú a miesto …
ziva
Pred 9 rokmi
2
Je tu odborník?
Ahoj.potrebujem niekoho fundovaného s praxou,kto by mi spravil rozpočet na novú strechu ..materiál …
ivanhrozny112
Pred 9 rokmi
3
Aku sparovka je vhodna na biely obklad
Zdravim chcem sa spytat mam biely obklad v kuchyni vanilkovu linku aka sparovka by sa hodila na bie…
ninula67
Pred 9 rokmi
7
sponzor fóra
Stráca sa nam pošta zo schránky
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať ako sa dá v paneláku riešiť kradnutie posty zo schránky? Jedná s…
mishkabb
Pred 9 rokmi
26
Svetlozvody, sadrokartony a malovanie interieru
Ahojky, som z Kosic, Pri stavbe domu nam uslo, ze dom nie je dost presvetleny, chcela by som teda…
bejkabejka111
Pred 9 rokmi
4
Vaznikovy krov - zdvihnutie podlahy
Ahojte, budeme mat na vaznikovom krove podveseny SDK a na tom fukana izolacia. chcel by som ale …
peto99
Pred 9 rokmi
5
Staviate niekto projekt Merci?
ahojte, staviate niekto projekt merci od apexu? robili ste nejake upravy? zvazujeme prave tento pro…
suzinka121
Pred 9 rokmi
1
Zahradne ohnisko
Mate niekto skusenosti s "CSB – NATURBLOK OHNISKO" ( http://www.csbeton.cz/FE01/ )??? Ak by som chc…
kamilmiska
Pred 9 rokmi
1
Garaz a zumpa
Dobry den, rada by som sa informovala ohladom jednej veci. Moze sa postavit murovana garaz v blizko…
leonardom
Pred 9 rokmi
8
Strop na balkone
Na strope na balkone nam odpadlo kusok omietky..asi zrejme tam zatieklo hore od suseda, rozmocilo s…
johnyfly1
Pred 9 rokmi
3
Susedová strecha nad naším domčekom
Prosim, poradte ako postupovat pri "prijemnych" susedoch. Kupili sme stary domcek, ktory sme sa nap…
riama276
Pred 9 rokmi
2
Aké máte skúsenosti so svetlovodmi?
Mam otazku, ktoru by som rozdelil na dve kategorie: 1) Ake mate skusenosti so svetlovodmi VELUX…
majkonl2
Pred 9 rokmi
6
Hruba stavba RD 2016, lokalita Vrbove
Dobry den, hladam dodavatala na stavbu hrubej stavby RD v priebehu roka 2016, detaily poslem do int…
ppavol
Pred 9 rokmi
2
Kuremie, voda a plyn -poradite znacku kotlu a solaru?
Ahojte..potrebujem poradit. Mali sme dohodmuteho voda, plym akurenara, ale zostal v nemocnici a bud…
isabelle82
Pred 9 rokmi
6
Aký zvoliť obklad/zástenu za túto kuchynskú linku?
Vedeli by ste mi poradiť, čo by sa najlepšie hodilo za našu kuchynskú linku? Obklad/sklo/mozajka..…
ericca2
Pred 9 rokmi
12
Tvárnice Porfix a vaše skúsenosti s nimi
Ma tu niekto skusenosti s tvarnicami PORFIX plus?
cowboy1986
Pred 9 rokmi
3
Zhodnotenie cena prace hrubej stavby Bratislava
Ahojte. Mohli by ste zhodnotit ci je cena prace za zhotovenie hrubej stavby 10 500EUR v poriadku…
shadow39
Pred 9 rokmi
7
Hladam projektanta zapadne slovemsko
hladam projektanta ktorí bi mi spravil projekt podla mojej zmeny základ PROJEKTU je LINEAR 324
matusiak
Pred 9 rokmi
4
Rovinka Nové centrum - SOKK DEVELOPMENT
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či sa tu nachádzajú majitelia bytov v tejto lokalite. Teraz je v p…
dannad
Pred 9 rokmi
2
Sklenené zábradlie svojpomocne
Ahojte, mám doma veľmi šikovných chlapov a rozhodli sme sa pre sklenené zábradlie svojpomocne. mojo…
sysell
Pred 9 rokmi
5
Firma BF stavby - Košice, Prešov a okolie
Dobrý deň, je tu niekto z okolia Košíc, Prešova a ich okolia, kto stavia, alebo staval s firmou BF-…
ajkava
Pred 9 rokmi
4
Kondenzacny kotol, teplovzdusny krb, solar
Prosim Vas o radu, ci nie je prekombinovany typ vykurovacieho systemu. Planujem nizkoteplotne podla…
majkoj
Pred 9 rokmi
1
2
42
Okná Salamander
Máte niekto skúsenosti s firmou CRVISION ktorá ponúka plastové okná Salamander od RI ? Robia kvalit…
blackomt
Pred 9 rokmi
2
Podpivnicena garaz
Dobry den,chcem sa spytat ci ma niekto urobenu,naprojektovanu pivnicu alebo sklad?Zaujima ma ake su…
mpedro
Pred 9 rokmi
1
Zamurovanie dveri pri anhydride
Zdravim vsetkych..potreboval by som poradit ako zamurovat otvor na dvere kde je uz urobeny anhydrid…
jan45
Pred 9 rokmi
4
1
2
…
2424
2425
2426
2427
2428
…