O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Okana Rehau Geneo
Ahojte, viete mi poradiť kto (firma) okolo Partizanske, Topolcany predáva a montuje kvalitne, ok…
originalx
Pred 9 rokmi
5
Rekonstrukcia 3-izboveho bytu 92m2. Da sa to do 18000€?
Zdravim Vas, kupa bytu je na spadnutie a potrebujem si vytvorit provyzorny rozpocet na rekonstru…
davidf
Pred 9 rokmi
7
Duša na vozík
dobry den......prosim vas ako vymenit tuto dusu? selep ma 2 matice neviem z akeho dovodu na bicykli…
technik007
Pred 9 rokmi
21
Koberec do spalne kupovany cez net
ahojte poradte dobry obchod na metrazove koberce do spalne kremovy, maslovy, slonovinovy,,,,no pros…
malamargotka
Pred 9 rokmi
1
Existuje odtieň laminatovej podlahy LAKELAND AKAZIA čo je AGÁT ŠKORICA
Dobrý deň, vyberáme vhodný odtieň pre podlahy, dvere, linku...... Rozhodli sme sa pre AGAT ŠKORICA…
vojtekovad
Pred 9 rokmi
3
Hľadám architekta, projektanta a statika z okolia Považskej Bystrice
Chcem stavať rodinný dom pri PB. Pozemok mám rezervovaný, potrebujem poradiť, či je vhodný a začať …
pr
Pred 9 rokmi
3
Máte skúsenosti s týmto sporákom?
Ahojte mate niekto skusenost s tymto.sporakom? Je to len image alebo je aj kvalitny? Dakujemza vase…
dedinky11
Pred 9 rokmi
4
Čo namiesto obkladu tatrancu na strop
Zdravim, potreboval by som poradiť. Chystám sa prerábať rodičovský rodinný dom, sedlova strecha, cc…
jan45
Pred 9 rokmi
4
sponzor fóra
Infra kurenie CALEO
Mate s tým niekto skusenosť? Vyhreje to dom s cca 90m2 podlahou?
ajkava
Pred 9 rokmi
6
Výmurovka 1mester verzus. zvacsiť plochu
Ahojte plánujeme domček, prízemie + obytné podkrovie šikmá strecha sklon 40stupnov. Strechu by sme …
skoricaxx
Pred 9 rokmi
12
Zakladacia malta
S akym druhom zakladacej malty sa vam robilo najlepsie? Planujem zakladat tehly Porotherm, je ich m…
janyke
Pred 9 rokmi
1
Hypotéka na dvojgeneračný dom
Brat žijúci s manželkou a deťmi v RD si chce vziať hypo na rodičovský dom, kde žijú ešte aj rodičia…
finsluzby
Pred 9 rokmi
9
Doplnenie projektovej dokumentacie
Ahojte. Co si myslite, pripadne ci ma niekto skusenost.... Dnes som bol podavat ziadost o SP …
luborys
Pred 9 rokmi
8
Ako riesit financovanie stavby domu?
Prosim poradte ako riesit stavbu domu. Nasa situacia je taka ze mame uver na pozemok a vlastnime by…
petra7825
Pred 9 rokmi
1
Tehla, alebo Ytong? Monolit, alebo System? Preklady, alebo beton ? Skridle, alebo...
Hm, asi milionta otazka na tuto temu. Skor ma zaujima, ci je idealne sa drzat projektu, tak ako to …
sidewinder
Pred 9 rokmi
5
12 cm podlaha - polystyren/beton??
Ahojte ako si ste odporucili aky hruby polystyren a aky beton na to? Mohlo by byt 6 polystyren a 6 …
vivere
Pred 9 rokmi
16
Gauc na mieru
Vie mi prosim niekto poradit niekoho kto robi gauce na mieru za dobru sumu??
petra7825
Pred 9 rokmi
6
Hypotéka na stavbu domu.
Zdravím vás. Pozemok mám. Inžinierske siete riešim z vlastného. Aj projekt a rôzne poplatky za pa…
finsluzby
Pred 9 rokmi
16
Čierne kovové retro úchytky do kuchyne
Dobrý deň, potrebovala by som pomôcť s retro úchytkami na kuchynskú linku. Chcela by som ich laden…
bibzuska
Pred 9 rokmi
2
Biokrb v paneláku - áno alebo nie?
ahojte, prosim vas poradte mi kto sa v tom vyzna :-) Chcela by som taky ten krbik do obyvacky, len …
janiiik84
Pred 9 rokmi
8
Betonkontakt alebo sieťka?
Dobrý deň, chcela by som vedieť váš názor na to či je lepšie dať na panel v byte - v kuchyni betonk…
obernaukaj
Pred 9 rokmi
12
Protihlukové dvere
ahojte, chcela by som poprosiť o radu na kúpu protihlukových dverí, vchodové dvere do bytu, najlepš…
macca1000
Pred 9 rokmi
1
2
38
Ako schovať audio / video káble v obývačke?
Ahojte, dúfam, že som tému zaradil do správnej sekcie. Riešim problém s vedením káblov na obývačkov…
adam_2621
Pred 9 rokmi
1
2
32
Elektrická prípojka max 2 metre
Zdravím Vás prosím o radu, dali sme si žiadosť o zriadenie elektrickej prípojky, priložili sme proj…
anett9
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
84
Územné rozhodnutie - výstavba 2 domov - problémový sused
Dobrý deň, chcem sa spýtať nejakého skúseného človiečika. Chceme si postaviť so známymi rodinné dom…
fuso
Pred 9 rokmi
22
Nahodenie obložkových zárubní v panelákovom byte
Ahojte vcera som si prehodil v panelakovom byte zarubne za oblozkove aj s dverami. Nahodil som to d…
megdesign
Pred 9 rokmi
2
Dobrí poterári
Dobrý deň, viete mi poradiť dobrých poterárov čo robia aj cementové aj anhydridové potery? Šamorín …
zuzka3210
Pred 9 rokmi
19
Lepenie izolacie na stary brizolit alebo vapennu omietku
Prosim vas mate skusenost s lepenim izolacie na stare omietky (brizolit alebo vapenne omietky)? Ch…
leonardom
Pred 9 rokmi
2
Odpočet z dane z prenájmu
Dobrý deň, s manželom prenajímame byt v BSM od 29.5.2015. Môžeme si každý odpočítať z príjmu celých…
draik
Pred 9 rokmi
11
Kompetencie stavebných úradov
Vo včerajšom vysielaní Občan za dverami sa riešil aj kuriózny prípad stavby rodinného domu pri Kež…
riama276
Pred 9 rokmi
5
1
2
…
2422
2423
2424
2425
2426
…