O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Sanácia balkónov loggií ( lodžií ) v bytoch panelového typu
Jedná sa o ukotvenie panelu (zábradlia ) o ( bočné , nosné ) panely prostredníctvom upevňovacej kon…
chcemvediet
Pred 9 rokmi
5
OBKLAD za bielu lesklú kuchynsku linku
Biela kuchyna vysoký lesk, tmavohnedá pracovná doska ... korpus bledé drevo. Otázka znie: AKY DAT O…
michal2805
Pred 9 rokmi
5
Záhradný architekt na menšiu záhradu.
potrebujem navrhnúť menšiu záhradu za Bratislavou.prosím píšte na mail sencor.r@gmail.com.ďakujem
nefertiti7
Pred 9 rokmi
2
Internetové obchody na nákup okrasných rastlín
Pekný trošku upršaný deň, záhradkári :-) Hľadám už dlhšiu po internete nejaké záhradníctva, ktor…
nefertiti7
Pred 9 rokmi
3
Komin Schiedel a mokra stena.
Ahojte. Mame komin Schiedel, a na jednom mieste v izbe a na druhej strane v kotolni su mokre plochy…
viktor811
Pred 9 rokmi
13
Bungalow 122 Prodom - Akutálne
Ahojte, chcel by som sa akutálne (Január 2016) opýtať niekoho, či bol ochotný nás nechať prísť k se…
vapno92
Pred 9 rokmi
1
Za koľko ste kúpili pozemok?
Zaujímalo by ma za koľko ste kúpili pozemok. Mám vyhliadnutý jeden väčší pozemok pri Východnej a po…
ernestsk
Pred 9 rokmi
16
Byty v novostavbe Idanska - Košice.
Ahojte, s priatelom uvazujeme nad kupou bytu v novostavbe Domeny - Idanska v Kosiciach. Mate niekto…
kvacinka03
Pred 9 rokmi
3
sponzor fóra
Konferenčný stolík mango
Dievčatá, nemala by niektorá záujem o konferenčný stolík z dreva mango. Stolík je veľmi masívny, na…
zuzana221
Pred 9 rokmi
1
Podlahove kurenie: elektrické alebo vodne?
nevie mi niekto poradit, ci je lepsie elektricke alebo vodne podlahove kurenie? pripadne na ktore b…
leonardom
Pred 9 rokmi
31
Ako dlho sa robí čiastkova zmena uzemneho planu ?
Ako dlho sa robí čiastkova zmena uzemneho planu ? Mam na mysli zmena pozemku na stavebny ..( pol ro…
adrianp
Pred 9 rokmi
3
Rako Rock Lappato
Ahojte, mate niekto v kupelni obklad Rako Rock Lappato? Ako sa udrzuje, je prakticka? Dakujem za vs…
matia911
Pred 9 rokmi
1
Kúpeľňa Rako Rock Lappato
Ake mate skusenosti s Rako Rock Lappato sive odtiene v kupelni?
adko820
Pred 9 rokmi
27
Skade zacat?
dobry vecer......ako sa ma spravne pokladat plavajuca podlaha? od okna alebo od dveri sa zacina? iz…
majki555
Pred 9 rokmi
11
Rekonštrukcia kocky z 1979 (foto+pôdorys)
Zdravím.. kúpili sme RD ,ktory chceme zrekonštruovať . Horná časť domu nám aj vyhovuje, ale spodné …
martin153
Pred 9 rokmi
12
Čerpadlo
ahojte, rada by som sa inf.,kto má čerpadlo v šachte kanalizačnej, aké sú naj typy , idem si ešte l…
branomt
Pred 9 rokmi
8
LAGUNA 442 od Promiprojekt. Ma niekto tento dom?
Ahojte. Staval niekto L-kovy bungalov Laguna 442 od promiprojekt? Zaujimali by ma realne naklady. N…
isabelle82
Pred 9 rokmi
2
Eurolineslovakia 968
Paci sa nam vnutorna dispozicia tohto projektu, len s vonkajsim vizualom nie sme uplne OK. Nepozna …
nunkajelenjedna
Pred 9 rokmi
1
Slez kučeravý
Dovoľujeme si zahradkárov upozorniť na výbornú univerzálnu rastlinu - zeleninu - bylinu - vhodnú a…
paul1
Pred 9 rokmi
1
Ake dvere do pivnice?
Ahoj, kupila som starsi rodinny dom, kde dispozicne sa do pivnice vchadza z kuchyne. pivnica je odv…
putira
Pred 9 rokmi
7
Murár v okoli NZ
Chcel by som sa spýtať, či nepoznáte dobrého murára v okolí Nových Zámkov - stavba bude v Tvrdošovc…
mdavid
Pred 9 rokmi
1
Chceme zacat stavat dom s priateloku len ona ma pozemok a ja budem brat uver na hrubu stavbu
Dobry den chceme s prietelkou postavit dom len ona ma pozemok a ja chcem zobrat uver 25 000e na hr…
helenka09
Pred 9 rokmi
4
Kúpa holodomu - potrebné dokumenty
Ahojte priatelia, Plánujeme kúpu RD a predáva sa ako Holodom pred dokončením. Dom je postavený …
slavoslav
Pred 9 rokmi
2
Ahojte.Stavia niekto bungalow 672 ? Mál by som záujem ho vidieť naživo.Ďakujem
Bungalow 672 od Eurolines
radim13
Pred 9 rokmi
1
Posunutá stavba
zdravím dnes sme zistili z geodetom nemilú zaležitosť môj novo postavený rodiny dom je o necelí m…
majkoj
Pred 9 rokmi
10
Predsadená montáž okien - uholník
Zdravíčko, chcel by som sa vás spýtať, čo si myslíte o montáži okien týmto konkrétnym spôs…
somebody
Pred 9 rokmi
1
2
44
Je nutná pätka pre komín?
Zaujima ma, ci je nutne robit so zakladmi domu aj pätku (zaklad) pod komin. Ja som ju so zakladmi u…
juzan
Pred 9 rokmi
1
2
43
Bytový dizajnér
Zdravím :-) Chcela by som sa opýtať, či má niekto skúsenosti s bytovým dizajnérom Ing. Koslerom z …
livia73
Pred 9 rokmi
1
Kovanie Maco alebo siegenia aubi titan ag
Dobry den,prosim Vas vie niekto poradit ,ktore kovanie je lepsie zo skusenosti Maco alebo Siegenia …
miso31
Pred 9 rokmi
4
Termalica kde kupit najlacnejsie
Zdravim kde by som kupil najlacnejsie termalicu som z oravy okr namestovo
cache
Pred 9 rokmi
8
1
2
…
2420