O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Lacobel/kalene sklo
Caute strechaci! Prosim poradte, v ktorej firme dat spravit sklenenu zastenu do kuchyne? Bratislava…
janmacica
Pred 9 rokmi
8
Výborná skúsenosť s ADO-Plast v Pezinku
Ahojte, neviem, kam vo fóre toto patrí... ale ak budete kupovať obklady v okolí Bratislavy, odporúč…
matia911
Pred 9 rokmi
4
500 EUR za elektromer?
Ahojte. Moze byt cena 500EUR za prerazenie popod cesty cestu (3-4metre) kopacske prace a instalacia…
vrajmantak
Pred 9 rokmi
9
Čo poviete na tuto cenovu ponuku...
Dali sme si vypravovat cenovu ponuku na kurenie... a tu je... Radiatori su zo spodnimi vyvodmi V…
kotatko201
Pred 9 rokmi
18
Mame doma 8 tyzdnove šteniatko rhodesian Ridgeback, fenku-starostlivosť, skúsenosti, zážitky,rady
Bola by som velmi vďačná ak by sa do diskusie zapojili chovatelia tohto krásneho plemena :-) Mohl…
milloss
Pred 9 rokmi
1
2
38
Laminatova podlaha hornbach skandor
ahoj nemate tu niekto nahodou niaku zlavu do hornbachu? paci sa mi tato podlaha skandor akurat vych…
mega_parket
Pred 9 rokmi
4
Návrh detskej izby
Ahojte, hľadám bytového dizajnéra na návrh detskej izby.. Izba ma cca 4x4m. Pre dvojicky, chlapca a…
michaelak2
Pred 9 rokmi
4
Čím zakryť bazén na dlhodobo s možnosťou využitia ako terasy?
Dobry den, chcela by som sa spytat cim by ste zakryli vonkajsi bazen (zapusteny) tak aby bola plo…
michaelak2
Pred 9 rokmi
5
sponzor fóra
Zelená domácnostiam - výška dotácií - oplatilo sa čakať na Godota?
Tak pomaly sa to začína rysovať. Oplatilo sa Vám čakať na Godota, alebo ste sklamaní? Dnes zvere…
sv3853
Pred 9 rokmi
1
2
53
Typy na exteriérovú dlažbu
Ahojte, budem rada ak mi poskytnete typy na dlažbu aspon 6cm hrubku a v dobrej cene :) najlepšie pi…
angie1301
Pred 9 rokmi
1
Bodove svietidla
Dobry den, chceme si dat do chodby bodove svietidla - azzardo neos - vedeli by ste mi poradit aky j…
mareeek
Pred 9 rokmi
12
Aka je cca cena za vypracovanie rozpočtu na bungalov 153 m2 zastavana plocha?
Nas architekt nie je rozpoctar a potrebujeme dat vypracovat rozpocet. V akych cenach sa pohybuje vy…
mato666222
Pred 9 rokmi
4
Plot okolo velkeho pozemku
Ahojte, potrebujem vymenit plot na pozemku. dokopy je to dlzka min. 350m. Chcem to riesit postupne…
ponuky
Pred 9 rokmi
5
Plastové okná Avantgarde - Prime a Evolution
Ahojte. Máte niekto skúsenosti s týmito oknami? je to vraj rakúska firma, ktorá má hlavnú výrobu na…
originalx
Pred 9 rokmi
8
Vstavane skrine otvarave
Viete mi odporucit nejakeho dodavatela OTVARAVYCH vstavanych skrin? Ide mi o konkretne skusenosti, …
peta_petruska
Pred 9 rokmi
3
Infracervene podlahove kurenie
Zdravim , rada by som sa spytala majitelov nizkoenergetickeho domu, v ktorom maju instalovane infra…
roman818
Pred 9 rokmi
5
Elektrina, alebo steny. Čo skôr?
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, že ak má prísť elektrikár robiť elektrinu v starom rodinnom dom…
technik007
Pred 9 rokmi
17
Prerábka 3 izbového panelového bytuprosím o radu
Zdravím vás chcel by som prerobiť 3 izb byt na 7 poschodí (jedná sa o posledné poschodie.) Potrebov…
technik007
Pred 9 rokmi
30
Okrasná tráva medzi viničom
V jednom Záhradkári som videla návrh záhr.architekta, kde boli pomedzi vinič nasadené okrasné trávy…
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
2
Šikovný záhradný architek, záhradník, ktorý mi pomôže so záhradou?
Hľadám šikovného záhradného architekta, záhradníka, ktorý mi pomôže s realizáciou záhrady v dome v …
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
7
Stresne okna s dvojsklom alebo s trojsklom do podkrovia?
Zdravim vsetkych, Vyberam stresne okna do podkrovia znacky Velux, no mam dilemu ci je postacujuce …
pr
Pred 9 rokmi
20
Akú lištu použiť v podkrovi?
Ako si poradit s rohom v podkrovi (stena-šikmina na strope)ked uhol je viac ako 90st.?daju sa zohna…
jankazb
Pred 9 rokmi
3
Skusenosti s KODIM stolarstvo alebo artzone.sk
DObry den, mate skusenosti so stolarstvom KODIM pri vyrobe a montazi kuchyne , pripadne aj artzone.…
robert35
Pred 9 rokmi
1
Aka je cena za tehly ytong na bungalov 12x14m az po veniec
Alebo kolkko ma vijde hruba stavba bez strechy?
freshbau
Pred 9 rokmi
4
Viete mi odporučiť dobrého vodára/kúrenára - okolie Piešťany - Nové Mesto ?
Stavba je v Hôrke nad Váhom. Chceli by sme niekoho šikovného na komplet vodu + kúrenie (podlahovka,…
avesys
Pred 9 rokmi
2
Čierna stavba na mojom pozemku.
Mám vedla seba dve stavebne parcely. Som vylucny vlastník oboch. Jednu z nich si bezohladny sused o…
dom1100
Pred 9 rokmi
23
Umyvadlovy sifon
Nevedeli by ste mi poradit,kde kupit lacny sifon?V tv bolo,ze uz stoja 250eur. 8-)
dedo758
Pred 9 rokmi
11
Poraďte omietku
Ahojte , poraďte prosím niečo ine ako klasickú omietku do spálne ... Padla mi do oka textilná omiet…
slavoslav
Pred 9 rokmi
2
Plot pri trafostanici
Ahojte, na hranici nasho pozemku sa nachadza trafostanica, neviete mi povedat ak ma byt vzdialenost…
dominik_boksansky
Pred 9 rokmi
5
Kuchynsky stol vnutornej vysky 70cm
Ahojte potrebujem poradit kde by sa dali zohnat stoly s vyssiou vnutornou vyskou (vyska od zeme…
fox0903
Pred 9 rokmi
6
1
2
…
2419
2420
2421
2422
2423
…