Čím zakryť bazén na dlhodobo s možnosťou využitia ako terasy?

Dobry den, chcela by som sa spytat cim by ste zakryli vonkajsi bazen (zapusteny) tak aby bola plocha bazenu vyuzitelna ako terasa. Ide nam o dlhodobe zakrytie (na niekolko rokov bez odkrytia). Tak aby do bazenu nenatiekla voda a netvorili sa plesne a zaroven aby to unieslo "vahu" napriklad terasoveho sedenia a podobne. Dakujem velmi pekne za akukolvek radu
Odpovedať
fuu, a neskusala si sa radit s odbornikmi? napr. ked ti to robili v albixone, nech ti povedia oni. Najlepsie pozna vyrobca svoj bazen. Nie?
Odpovedať
Tato firma to robi. Ked budeme my riesit bazen, urcite takto. http://www.poolwalk.sk/rs/16/o-poolwalk/
Odpovedať
Profilova fotka
Skúste osloviť aj odborníkov, ktorý robia terasy. Určite budú vedieť urobiť dokonalú konštrukciu, časom odstrániteľnú.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Poolwalk je super riešenie pokiaľ chcete bazén využívať, ale v prechodnom a zimnom období ho chcete mať chránený, alebo aj počas noci. Nie je to lacné riešenie, ale 100% odporúčam v prípade všetkých typov bazénov, ktoré sa aktívne využívajú. Pokiaľ však chcete bazén na niekoľko rokov (možno aj na vždy) zakryť konštrukciou, ktorá bude slúžiť ako terasa tak efektívnym a ekonomickým riešením je tam nemobilnú, nosnú a estetickú terasu zrealizovať. Postačí Vám na to šikovný statik, architekt a manžel, no a ešte pár majstrov :).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?