O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
V motore krovinorezu železné búchanie
Dobrý deň komunita, poraďte mi prosím. Na mojom krovinoreze pri dnešnom kosení začalo búchať v moto…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
14
Vinyl-thermofix, buk rustikal
Ahojte všetci, chcela by som poradiť čo si myslíte o tejto podlahe a aký je váš názor čo sa týka ko…
madein1974
Pred 7 rokmi
2
Aku farbu na stenu do obyvacky?
Biely nAbytok .gauc budeme kupovat. A slnko velmi nesvieti na obyvackovu stranu.momentalne mame tyr…
foxxa
Pred 7 rokmi
8
Ako kupelnu?
Ahojte. Vyberam standard.usporiadanie kupelne vid obrazok.chcem hnedo bielu , ale ako rozlozit obkl…
martin107
Pred 7 rokmi
7
Daň z nehnuteľnosti - vyrubenie dane.
Ahojte Mal by som otázku ohľadne dane z nehnuteľnosti konkrétne sme podali daňové priznanie kde sm…
mari7166
Pred 7 rokmi
6
Popraskaný veniec
Po vcerajsom nadseni z toho, ze sa konecne podarilo zabetonovat veniec, to dnes vystriedalo velke s…
pby
Pred 7 rokmi
19
Návrh rozvodov rekuperácie a zemný register
Ahojte, chcem Vas poprosit o pripomienky k mojmu navrhu.
rkorba
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
5
6
169
Dom čaňa
Dobrý deň, viem ze uz tu podobne diskusie boli nedavno, ale chcela by som sa opýtat ako to je s bý…
miiska007
Pred 7 rokmi
8
sponzor fóra
Vymena okien - detail vonku
Menim par malych okien na prizemi rodicovskeho domu. Zvonku nechcem rezat z celeho pasu kabrincov, …
kejsix
Pred 7 rokmi
8
Výška nadmurovky?
Ahojte, rekonštrujeme podkrovie v dome..viete mi poradiť aká je vhodná výška nadmurovky, chceme dať…
sgi320
Pred 7 rokmi
2
Schody pred vstupnými dverami
Ahojte! Len jedna malá otázka. Chcem robiť schody pred vstupnými dverami, mám odrezať polystiren al…
salkovic
Pred 7 rokmi
6
Kuplna strop sadrokarton vs drevo ?
Zdarvim, neviem sa rozhodnut.. V celom dome bude drevo na strope a neviem ci ho dat aj v kupelni al…
jolaus100
Pred 7 rokmi
1
Nasa kupelka co by ste zmenili?
Vo velkej skrine je pracka a susicka Umyvadlo,wc a sprcha musi takto zostat uz su tam nachystane …
mirkatia
Pred 7 rokmi
1
2
55
Hľadám biely sklenený digestor
poprosim o radu. hladam biely skleneny digestor, kominovy. ten sikmy. nemate nahodou niekto.nemoze…
torysa
Pred 7 rokmi
28
Odizolovnaie domu obkopaním a nopovkou _okolie PN
Ahojte, zháňame majstrov na obkopanie RD a uloženie nopovej fólie. Blízke okolie PN. Jedná sa o cca…
lubiee
Pred 7 rokmi
6
Okná a ich správne osadenie - páskovanie, zateplenie
Zdravím, Riešim akurát okná, ktoré ideme objednávať u nemenovanej spoločnosti. Za použitie izolačn…
truly
Pred 7 rokmi
1
2
45
Odkrytý krov
Dobrý deň. Je toto podľa vás v poriadku ? Dom je starý 60 rokov a prší na krov, na schody v dome, …
nat1210
Pred 7 rokmi
15
Vinylova podlaha v kupelni
Zdravim mam otazocku mame montovany poschodovy dom kupelna je na poschodi a kedze podlaha je s OSB …
matej_r
Pred 7 rokmi
2
Keramická pracovná doska - skúsenosti
Dobry den, chcem sa opytat,mate skusenost s keramickou kuchynskou doskou?rozmyslam nad tym,len je d…
bambula626
Pred 7 rokmi
7
Externé omietky
Dobrý deň Prosím máte niekto skúsenosti s pištoľou na omietky? Dokončujeme 19rocnu hrubú stavbu a…
kixa127
Pred 7 rokmi
1
Schod v kupelni
Ahojte, uvazujem nad kupou 2 garzonky v Petrzalke odradza ma ale jedna vec. V kupelni sa nachadza …
ivanm11
Pred 7 rokmi
8
Čím prekryť skrvaru pri zobytneni podkrovia?
Viete nám poradiť ako na podlahu zo skvary? Prerabame podkrovie na staršom dome a nevieme ako na po…
traktorcek
Pred 7 rokmi
6
Dan z nehnutelnosti-poschodie
Mame dom s rovnou strechou, zastavana plocha 240 m=prizemne podlazie. Poschodie ma len 60m, teda zv…
daskan
Pred 7 rokmi
3
Zlava na zavedenie plynovej pripojky
Zdravim, existuje nejaka zlava alebo dotacia pri zavedeni plynu do rodinneho domu? dakujem
wlastislaw
Pred 7 rokmi
16
Kto vie takto oblozit digestor?
Uz som zufala kto by to vedel spravit taketo nieco na digestor???? Prosim poradte
kawahi
Pred 7 rokmi
14
Vyvody klimatizacie
Dobry den, Chcela by som sa opytat, ci by mi niekto nevedel poradit. Kupili sme byt v ktorom je p…
aninka124
Pred 7 rokmi
5
Ktorá firma je najlepšia na plastové antracitové okná? Nie predražená. Ďakujem
Zdravím. Chcem sa opýtať ktorú firmu odporúčate na plastové okná antracit z vonka s vnútra plast. N…
katarinka0235
Pred 7 rokmi
4
Kúpa ytongu
Ahojte Kde je najlepšie kúpiť ytong? Dajte niečo ... Diki
ytongsk
Pred 7 rokmi
5
Cena za strojové stierky za 1m2
Potrebujem poradit ake su ceny strojovych stierok za 1m2 a neaku firmu na vychodnom slovensku okoli…
epto
Pred 7 rokmi
12
Zmena pripojovacieho kábla
Ahojte. Otázka na vás. Môžem svojvolne zmeniť pripojovací kábel NAYY J 4x16, ktorý mi určila ZSE o…
stefanl
Pred 7 rokmi
11
1
2
…
1716
1717
1718
1719
1720
…