O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Projektant Nitra ( bytovka )
Zdravim. Prosím Vas zhaname projektanta pre vypracovanie projektu na rekonštrukciu a kompletnu obno…
spiderhst
Pred 7 rokmi
2
Zaklad samonosna brana
Nevie niekto poradit zaklad na samonosnu branu 0.4sirka dlzka 2m ale kde maju byt vyvedene kable na…
rado220
Pred 7 rokmi
12
Čo s grmaníkom slivkovým?
Už niekoľko rokov sa mi na slivkách bystrických vytvorí grmaník slivkový.Snažím sa to roztokom medn…
zirafienka
Pred 7 rokmi
1
Hortenzie v byte?
Prosim Vas viete mi poradit ako pestovat hoertenzie v interiery? Nech ich dam kamkolvek, za par dni…
zara71
Pred 7 rokmi
6
Živá kosačka
Kto z vás vyuziva taky luxus tzv."zivych kosaciek"? Ja chovam ovecky,aj kozy a akurat mám jednu aj …
zara71
Pred 7 rokmi
10
Lepidlo na porobeton
Ahojte. Mate dobre skusenosti s niektorým lepidkom na porobeton? Vyslo vam yo tak ako mi vraveli …
tomstein
Pred 7 rokmi
10
Style 212
Dobrý deň, prosím Vás neviete kde je postavený projekt domu style 212? Resp. Vaše postrehy, názo…
kosto44
Pred 7 rokmi
3
Po akej dobe po vyliati betónu môžem dávať dlažbu?
Je to okolo bazéna iba jeden rad a 3 rady z predu. Hrúbka len cca 10-15cm. Dnes sme betón vyliali a…
jan45
Pred 7 rokmi
7
sponzor fóra
Posuvne ci otvaracie dvere
Ahojte ake mate skusenosti s terasovymi posuvnymi dverami? Nekazi sa ta mechanika velmi? V projekte…
ekoprofilpro
Pred 7 rokmi
3
Obklad imitacia dreva - aka je jeho udrzba v kupelni, priamo pri vani?
zvazujem, ci dat bledu dlazbu s imitaciou dreva nie len na zem, ale aj nad vanu...obavam sa vodneho…
tomascolt
Pred 7 rokmi
3
Som tu nový - robo878
Ahojte z manželkou staviame svojpomocne rodinný domček a chcem sa podeliť z našimi skúsenostami a …
kliepa
Pred 7 rokmi
2
Kolik jste dávali překrytí vnějšího polystyrenu přes rám okna?
Platí úměra čím více, tím je to lepší? Díky.
lgman
Pred 7 rokmi
5
Rako Up
Máte niekto obklady Rako UP? Aké sú? Ste spokojní? Nie sú krivé alebo ohnuté?
majkacb
Pred 7 rokmi
3
Dúbravka Tujetoin, 4etapa je tu niekto z vás budúci sused? :) kúpili ste alebo kupujete byt?
Hľadám budúcich susedov na kus reči :)
andrizka
Pred 7 rokmi
1
Vypocitat cenu za beton
Kto by nam vedel vypocitat, samozrejme len ccaaa kolko by nas asi vysli zaklady pod drevenu zahradn…
blackomt
Pred 7 rokmi
13
Zábradlie terasa
Ahojte strecháči. Poradte mi nejaké NIE drahé riešenie na zábradlie na moju terasu. Najradšej by so…
viktor811
Pred 7 rokmi
5
SDK strop - dá sa to?
Ahojte! Budem mat SDK strop a na stenach omietky (FeinPutz).... Hore, kde sa stretne SDK a omietk…
fugas20
Pred 7 rokmi
6
Kuchyňa usporiadanie
Ahoj, poradíte mi, ktorá varianta by bola lepšia? Hlavne myslím kde dať tú chladničku s rúrou, doľa…
monikabugi
Pred 7 rokmi
10
Balkón
Dobrý deň , má niekto skúsenosti s tekutou dlažbou ? chcel by som ju aplikovať na balkón . V obchod…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Šikovný murár Zvolen
Hľadám šikovného murára/murárov na zopár stavebných úprav v byte. Viete mi poradiť niekoho s dobrým…
jano91
Pred 7 rokmi
1
Akú kuchyňu? V tvare L, U alebo s ostrovčekom?
Prosim ako by ste riesili kuchynu ? Neviem sa rozhodnut ci do 'l' alebo ostrovcek ?🤔 alebo 'u' ? 🙈 …
jovka
Pred 7 rokmi
1
2
38
Kam umiestnit vnutornu jednotku klimatizacie
Zdravim Zaujimal by ma Vas nazor na umiestnenie klimy vid obrazok. Ide o rodinny dom. Slnko vycha…
mirecr
Pred 7 rokmi
16
V motore krovinorezu železné búchanie
Dobrý deň komunita, poraďte mi prosím. Na mojom krovinoreze pri dnešnom kosení začalo búchať v moto…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
14
Vinyl-thermofix, buk rustikal
Ahojte všetci, chcela by som poradiť čo si myslíte o tejto podlahe a aký je váš názor čo sa týka ko…
madein1974
Pred 7 rokmi
2
Aku farbu na stenu do obyvacky?
Biely nAbytok .gauc budeme kupovat. A slnko velmi nesvieti na obyvackovu stranu.momentalne mame tyr…
foxxa
Pred 7 rokmi
8
Ako kupelnu?
Ahojte. Vyberam standard.usporiadanie kupelne vid obrazok.chcem hnedo bielu , ale ako rozlozit obkl…
martin107
Pred 7 rokmi
7
Daň z nehnuteľnosti - vyrubenie dane.
Ahojte Mal by som otázku ohľadne dane z nehnuteľnosti konkrétne sme podali daňové priznanie kde sm…
mari7166
Pred 7 rokmi
6
Popraskaný veniec
Po vcerajsom nadseni z toho, ze sa konecne podarilo zabetonovat veniec, to dnes vystriedalo velke s…
pby
Pred 7 rokmi
19
Návrh rozvodov rekuperácie a zemný register
Ahojte, chcem Vas poprosit o pripomienky k mojmu navrhu.
rkorba
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
5
6
169
Dom čaňa
Dobrý deň, viem ze uz tu podobne diskusie boli nedavno, ale chcela by som sa opýtat ako to je s bý…
miiska007
Pred 7 rokmi
8
1
2
…
1715
1716
1717
1718
1719
…