O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Problémy so susedou - čo mám robiť?
Mám problémy so susedou. Vždy jej niečo vadí. Vadí jej, že o 5:00 počuje kroky a hlasy, lenže ja vs…
yelly1
Pred 7 rokmi
26
Osadenie okien a prekrytie
Ahojte, niečo som tu prečítal ale.. V prvom rade by som chcel okna zarovanať s vonkajším murom. H…
richard71
Pred 7 rokmi
7
Ocelova samonosna terasa na poschodi
Ma tu niekto, alebo vie niekto dat kontakt na firmu, ktora robi ocelove samonosne terasy? Potrebova…
zita19
Pred 7 rokmi
2
Mokra sparovka v sprchovacom kute
Dobry den. Pred tyzdnom sme sa nastahovali do novostavby. Dnes rano sme si vsimli, ze v sprchovacom…
petoreni
Pred 7 rokmi
4
Ako ste pripravili otvor pre digestor pred jeho kupou?
Podla navodu by mal byt otvor niekde 40cm nad spodkom hornej skrinky, ako ste si to vyratali kde ur…
katarinas
Pred 7 rokmi
12
Drevenica
Dobrý deň kúpil som drevený dom starý sto rokov,, a tento rok začali doňho robyt diery hmyz čo je d…
comander
Pred 7 rokmi
6
Stablon z OSB
Zdravim, Stablon bude z OSB. Konstrukcia je uz hotova. Sirka stablonu je 65cm....OSB doska ma s…
stano8
Pred 7 rokmi
9
Prúdový chránič
zdravim. chcel by som vediet ako spravne zapojit prudovy chranic ide pred istic alebo za istic ak b…
fero365
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
65
sponzor fóra
Hypoteka v dvoch bankach
Zdravím, hladal som ale nemôžem nikde nájsť odpoveď na moju situaciu, možno sa to ani nedá ☺ Vlas…
ina_maklerka
Pred 7 rokmi
4
Obklad v kúpeľni - matný či lesklý?
Ahojte ..Viem , ze su modne leskle kachle , ale z praktickeho hladiska ti co viete porovnat , ako b…
ifik5
Pred 7 rokmi
8
Čo to je? Úkaz
Novostavba dokončená pred 2 rokmi. Tento úkaz sa objavil na omietke a neviem čo to môže byť... :-|
tankeri
Pred 7 rokmi
9
Prerabali ste starší dom? Aké povolenia alebo ohlásenia ste potrebovali?
Len udržiavacie práce ako výmena okien, dverí, strechy ... ďakujem
tankeri
Pred 7 rokmi
4
Hlada sa obkladac
Dobry den, vie mi niekto odporucit dobreho obkladaca v Presove a okolie???? Dakujem
luidzils
Pred 7 rokmi
1
Kúpeľnové štúdio - Bratislava a okolie
Dobrý deň, Prosím, chceli by sme si dať vypracovať návrh, vizualizáciu a prípadne aj realizáciu kú…
tankeri
Pred 7 rokmi
2
Nove vodovodne potrubie
Ahojte, mame skolaudovany dom s pripojenim na vodu a kanalizaciu. Vodovodna pripojka je vo vlastnic…
alicka850
Pred 7 rokmi
12
Kde zoženiem drevené kolíky k rajcinam?NR?
Potrebovala by som cca 50 kolikov k rajcinam,cca 150cm
richard71
Pred 7 rokmi
9
Základy
Neviete o nejakej firme ktorá by na Slovensku predávala podobný systém? https://www.youtube.com/wa…
born666
Pred 7 rokmi
3
Geometrický plán-aké dokumenty+môžem previesť na stavebný pozemok aj keď nemáme hotový projekt?
Dobrý deň, geodet nám príde spraviť nový geometrický plán, chceme existujúcu parcelu rozdeliť. Chce…
tino2
Pred 7 rokmi
7
Bleskozvod na komíne
Dobrý deň, je v poriadku ak mi pripevnili na nerezový komín bleskozvod. Komín podľa pôvodného proje…
romanxy
Pred 7 rokmi
1
2
41
Tondach modula čierna ušľachtilá - čo na ňu poviete?
Ahojte. Co poviete na Tondach modula engoba cierna uslachtila? Nie je moc leskla? Videli ste ju uz …
ma_pa
Pred 7 rokmi
5
Starostlivosť o čističku odpadových vod
Dobrý deň. Hľadala som či sa nenájde podobná téma, ale nenasla som. Kúpili sme dom s čističkou. Ako…
vitaz
Pred 7 rokmi
5
Oprava vymrvenej podlahy
Ahijte, chcel by som opravit a vydlazdit podlahu v kotolni, ktora vyzera ako na foto. V podstate be…
walckiers
Pred 7 rokmi
4
Sklenene zabradlie, vypln za sklobeton a ine vyrobky zo skla
Ahojte, aku firmu by ste odporucili na v predmete tejto spravy uvedene tovary a sluzby? Mama zau…
igorf
Pred 7 rokmi
3
Dispozicia domu rekonštrukcia .
Čo by ste zmenili na dispozicii domu vychadza mi to takto ako je na obrázkoch . Vopred ďakujem
dudo1801
Pred 7 rokmi
1
Strojové omietky Liptovský Mikuláš
Poprosím o kontakt na strojové omietky. Termin realizácie čo najskôr. Ďakujem za každú pomoc.
chocolatka
Pred 7 rokmi
1
Aka okrasna krovina alebo popinava rastliva najlepsie zbavuje vlhkosti zakladov?
Zdravim vsetkych. Vedel by mi niekto poradit vhodnu nizku krovinu alebo popinavu rastlinu, ktora by…
rastlinky_sk
Pred 7 rokmi
5
3x25A vs 3x32A
Aky je vas nazor ? Do ktoreho ist ak bude RD napojeny vylucne na elektrinu -el kotol 12kw (kurenie…
rvko
Pred 7 rokmi
11
Velkost modulu pre rohový drez
Poprosim o radu. Aka je velkost modulu pre rohovy drez? Napr na umyvacku je 60x60, na varnu dosku …
bambula626
Pred 7 rokmi
9
Ake kvetinace na terasu na tuje?
Zdravim. Chcel by som umiestnit na vonkajsiu terasu velke crepniky do ktorych by som zasadil tuje. …
zita19
Pred 7 rokmi
13
Hrčky na laku na parketách
Dobrý deň Potreboval by som poradiť, ideálne od niekoho, kto má podobnú skúsenosť alebo je od fa…
bambula626
Pred 7 rokmi
12
1
2
…
1717
1718
1719
1720
1721
…