O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Posúdenie projektu.
Prosím o posúdenie návrhu. Vstup je JV. Viem, že orientácia izieb nie je ideálna, ale chceme mať vý…
atlaska
Pred 7 rokmi
16
Poter - Košice, Košice-okolie
Dobrý deň, viete mi odporúčiť niekoho kto robí poter v oblasti Košíc. Vopred ďakujem
giovannajh
Pred 7 rokmi
1
Ako sa starať o tuje?
Dobrý deň.. Prosím vás chcem sa opýtať najlepšie toho co sa tujkam naozaj rozumie.. Ze ako sa one s…
klara321
Pred 7 rokmi
19
Znalec podhodnotena stavba
DObry den ako ste postupovali ak vam znalec podhodnotil nehnutelnost a uz ju nahodil do systemu Ban…
klara321
Pred 7 rokmi
9
Je potrebné vynímať chodníky a státie viac ako 100m2?
Ahojte. Staviame bungalov, zastavaná plocha je 207m2 aj s terasou a závetrím (obytná je 140m2). Pro…
peto125
Pred 7 rokmi
20
Ako vyriešiť napojenie na kanalizáciu?
Dobry den, zvazujem kupu pozemku avsak som na pochybach ci sa budem moct napojit na kanalizaciu pre…
alicka850
Pred 7 rokmi
13
Byvanie v Cani pri Kosiciach
rozmyslame nad kupou pozemku v cani pri kosiciach. Sme este len v zaciatocnom stadiu a chystame sa …
mishkka
Pred 7 rokmi
1
2
58
Zateplenie stropu 2 varianty..
zdravim, poradite mi ktoru variantu zvolit pri konstukcii stropu ? 1) variant mam ze na trami naj…
jakino
Pred 7 rokmi
13
sponzor fóra
Stavebné povolenie na rekonštrukciu domu
Ideme rekonštruovať rodinný dom a práve ideme riešiť stavebné povolenie. Kto ste to absolvovali por…
babi32
Pred 7 rokmi
7
Ako napojiť nosnú obvodovú stenu z Porfixu na pálenu tehlu?
Ako treba napojiť nosnú obvodovú stenu z porfixu na pálenu tehlu ? Kotviť alebo nechať dilatačnú me…
matulo99
Pred 7 rokmi
1
Otvor garažovych dveri
Zdravim,do garaže ktora bude v dome uvažujem dať segmentove vrata . Neviem ako realizovat zateplen…
rkorba
Pred 7 rokmi
12
Ako nájsť umiestnenie trubiek podlahového kúrenia?
Vedel by prosím niekto poradiť, ako nájsť umiestnenie trubiek podlahového kúrenia, uložených v ceme…
josef_vavra
Pred 7 rokmi
17
Technistone 2 alebo 3 cm hrúbka na pracovnú dosku do kuchyne a od koho?
Prosím Vás, nejaké názory praktické skúsenosti, kto má technistone v kuchyni, zároveň ak viete odpo…
abobo
Pred 7 rokmi
6
Sú lepšie medené alebo hliníkové káble?
Ahojte, chcem sa opytat, aky kabel by ste mi doporucili, med alebo hlinik? Je to na pripojenie novo…
stefanl
Pred 7 rokmi
1
2
60
Obklad v kupelni alebo specialna stierka?
Ahojte, mam otazku a zaroven dilemu:D do kupelky chceme dat podlahu keramicku imitaciu dreva tmav…
macabell
Pred 7 rokmi
27
Armovanie a zaliate betónom
Dobrý deň zháňam narýchlo niekoho na vloženie armokosov do pripraveného salovania a doarmovania a p…
panco951
Pred 7 rokmi
1
Čo je toto za rastlinku?
Ahojte, neviete náhodou čo je toto za rastlinku, objednala som si wasabi semiačka a toto mi vyrástlo
zita19
Pred 7 rokmi
2
Ako preklasifikovať stavebný pozemok na záhradu, sadzba dane.
Dobrý deň, chcem Vás požiadať o radu. S manželom sme kúpili väčší pozemok, na ktorom sme sa rozhodl…
spiderhst
Pred 7 rokmi
5
Vyroba betonovych plotovych panelov
Dobry deň. Oplati sa vyrabat betonove ploty? Dakujem
worker_falcon
Pred 7 rokmi
17
Kotol Protherm Panther 12 KOO a chyby F1, F3
Mám doma kotol Protherm Panther 12 KOO, používaný asi 8 rokov. Je to ten starý model s LED displejo…
josef_vavra
Pred 7 rokmi
3
Najlepšia rekuperácia
Ahojte, chcel by som sa spýtať akú rekuperáciu by ste mi odporucili. Nemám problem si priplatit za …
rokan
Pred 7 rokmi
1
2
33
Zlaté krídlo Rača - spoznajme sa, milí susedia!
Ahojte všetci, s manželom sme sa rozhodli pre kúpu bytu v tomto projekte a radi by sme spoznali …
marcellocorleone
Pred 7 rokmi
16
Farby na eloxovany hlinik
Zdravim, existuje moznost namalovat eloxovany hlinik?
maniacus
Pred 7 rokmi
2
Blaue lagune Vieden
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či existuje podobné miesto na "osobné pozretie" stavieb aj v iných…
dorali
Pred 7 rokmi
2
Farebná obývačka - robí sa to ešte?
Dobrý deň, chcel by som sa vás opýtať, či ešte letí farebné obývačky. Jednu alebo dve steny farebné…
lydiades
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
71
Strojové omienky
Pekný deň všetkým, vedeli by ste mi prosím odporúčiť firmu na strojové omietky pre západné Slove…
zuzbord
Pred 7 rokmi
1
Podomietkovy system do sprchy z aliexpress - skusenosti?
Prosim vas mate niekto skusenosti realne s podomietkovym systemom do sprchy z aliexpress? Pozeram, …
klara321
Pred 7 rokmi
7
Kotvení zábradlí - před fasádu do polystyrenu, nebo zboku do ostění? Nebo do rámu dveří?
viz obrázky v příloze
klara321
Pred 7 rokmi
2
Vyjadrenie k stavebnému povoleniu od životného prostredia
čo je potrebné priniesť a aký dokument vypísať ak potrebujem vyjadrenie od OÚ ŽP k stavebnému povol…
janulikk
Pred 7 rokmi
16
Ovplyvnia sprísnené podmienky poskytovania hypoték platné od 1.7. aj vás? Čo všetko sa mení?
Určite ste v posledných týždňoch stretli s informáciou, že Národná banka Slovenska sprísňuje od 1.7…
maminecka2
Pred 7 rokmi
1
2
45
1
2
…
1714
1715
1716
1717