Stavebné povolenie na rekonštrukciu domu

Ideme rekonštruovať rodinný dom a práve ideme riešiť stavebné povolenie. Kto ste to absolvovali poradíte mi, či treba k tomu aj vyjadrenie elektrikárov alebo stačí len projekt? Čo všetko obnáša stavebné povolenie pri rekonštrukcii?
Odpovedať
@akvalinia v čom spočíva rekonštrukcia RD?
Odpovedať
http://www.modrastrecha.sk/forum/urad... zalezi,co vsetko idete prerabat https://www.google.sk/search?q=rekons...
Odpovedať
Menime krov,strechu,komplet elektriku,nove rozvody vody,proste kompletna rekonstrukcia. Jedine nezasahujeme do nosnych priecok
Odpovedať
@akvalinia z mojich skúseností na výmenu rozvodov nepotrebuješ SP. Pokiaľ sa mení strešná krytina, tiež myslím, že povolenie netreba, ale uvádzaš aj výmenu krovu, to by teoreticky mohlo prejsť tiež bez SP. Ak si chceš byť skutočne istá tak zájdi s týmito otázkami na stavebný úrad.
Odpovedať
@tomstein Na vymenu krovu treba stavebne povolenie. Praveze nam na stavebnom urade povedali, ze potrebuejme vyjadrenia k sietam, ale nerozumiem,co sa maju vyjadrovat k existujucim sietam,preto som hladala odpoved tu. Vcera som obvolavala a nakoniec netreba ziadne vyjadrenia, Pani na stavebnom sa pomylila ...
Odpovedať
Krov je nosna konstrukcia a musi ju navrhovat/overit statik takze tam to bez SP pochybujem, zeby preslo.. K sietam, by sa mohli tak bodom napojenia pripojok, pripadne kvoli prikonu atd. ale ak su jestvujuce a nic sa na nich nemeni....dobre, ze ste zavolali , to je najlepsie, oni si povedia co pozaduju.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?